Şimdi Ara

[eFİFA] Xbox 360 Fifa 14 Turnuvası (BİTTİ) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
3
Favori
3.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Napoli-Real Madrid= 0-1

Kısır az pozisyonlu bir maç. Karambol ile gelen bir üç puan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManUnitedTv -- 11 Nisan 2014; 22:21:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ManUnitedTv M kullanıcısına yanıt
    Maçlar kaç dakika ?

• Yarı devre 6 dakika. Yani 12 dakika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CPTLeBron -- 12 Nisan 2014; 11:52:52 >
  • Yarın Dortmund'un maçlarını yapamaması sonucunda zorunlu olarak bağlantı problemlerinden dolayı hükmen olarak sayılacaktır. Ayrıca kupa fikstürünü yayınladım 4 takım karşılacak çekilen kura sonucu Bayern Münih ve Real Madrid takımları direk yarı finalden başladılar dört takımdan ikisi bunlarla karşılacak fikstürü direk yayınlıyorum her hangi bir süre yok oynandığı sürece gireceğim fikstüre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkU69

Yarın Dortmund'un maçlarını yapamaması sonucunda zorunlu olarak bağlantı problemlerinden dolayı hükmen olarak sayılacaktır. Ayrıca kupa fikstürünü yayınladım 4 takım karşılacak çekilen kura sonucu Bayern Münih ve Real Madrid takımları direk yarı finalden başladılar dört takımdan ikisi bunlarla karşılacak fikstürü direk yayınlıyorum her hangi bir süre yok oynandığı sürece gireceğim fikstüre.

dortmund ile oynadım 2-1 kazandı gözden kaçmasın
  • quote:

Yarın Dortmund'un maçlarını yapamaması sonucunda zorunlu olarak bağlantı problemlerinden dolayı hükmen olarak sayılacaktır. Ayrıca kupa fikstürünü yayınladım 4 takım karşılacak çekilen kura sonucu Bayern Münih ve Real Madrid takımları direk yarı finalden başladılar dört takımdan ikisi bunlarla karşılacak fikstürü direk yayınlıyorum her hangi bir süre yok oynandığı sürece gireceğim fikstüre.

Hocam Real Madrid takımının sahibiyle dahah demin oynamayı denedik ve bağlantı problemi olmadı fakat ea yarım saatlik bakıma aldığı için serverları oynayamadık bugün içinde bütün maçlarımı bitirmeye çalışacağım
  • Real Madrid- Borussia Dortmund=3-0

Zevkli Macti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManUnitedTv -- 12 Nisan 2014; 13:26:59 >
  • Arsenal 1-2 B.Dortmund

Real Madrid 3-0 B.Dortmund

Eksik maçlarimdan sadece 1 tane kaldı oda Man City takımının sahibiyle onuda gün içinde bitirmeye çalışıcam
  • Mr_CoMa kullanıcısına yanıt
    Tamamdir bu çok iyi oldu bugun sonuna kadar vakit vermistik zaten rahat rahat yapabilirsin

• quote:

Tamamdir bu çok iyi oldu bugun sonuna kadar vakit vermistik zaten rahat rahat yapabilirsin

Arkadaş açtığı an yapıcam maçı hocam rahatladım valla :D

• Mr_CoMa kullanıcısına yanıt
    Bende rahatladım valla çok iyi oldu bu

• quote:

Vallahi pek rahatlayamadık az önce denedik yine olmadı, o değil de Fifa'yı geçtim aynı partiye bile giremiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CPTLeBron

quote:

Vallahi pek rahatlayamadık az önce denedik yine olmadı, o değil de Fifa'yı geçtim aynı partiye bile giremiyoruz.

Aynen neden böyle oluyo anlamıyorum

• quote:

quote:

Aynisi bende de oldu hallettim port yönlendirerek

• quote:

Orijinalden alıntı: ManUnitedTv

quote:

quote:

Aynen öyle port yönlendirin beyler o sebepten de olabiliyor hangi portlara yönlendirdin kardeşim?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ManUnitedTv

quote:

quote:

Aynen öyle port yönlendirin beyler o sebepten de olabiliyor hangi portlara yönlendirdin kardeşim?

Hocam anlatabilir misin ne yaptığını, bizde uygulayalım aynısını hallolur belki.

• Modem arayüzüne giriyorsunuz. Airties varsa 192.168.2.1 oradan port yönlendirmeyi bulun oradan.

[eFİFA] Xbox 360 Fifa 14 Turnuvası (BİTTİ)

UDp olani udp yerine tcp yerine tcp olani

• Napoli 0-5 Manchester City

Kardeşimi tebrik ediyorum güzel maçtı.
  • quote:

Napoli 0-5 Manchester City

Kardeşimi tebrik ediyorum güzel maçtı.

İlk defa bu kadar ezildiğimi hissettim bir maçta moraller bozuldu inanılmaz basit hatalar kardeşimi tebrik ederim çok kaliteli oynuyor City'den korkun tek diyeceğim bu son kornerde bir gol daha geliyordu da hakem sağolsun acıdı herhalde bana
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.