Şimdi Ara

[eFİFA] Xbox 360 Fifa 14 Turnuvası (BİTTİ) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
3
Favori
3.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk 3 haftayı nereden baksanız bir günde bitirdik bir tek Napoli - Real Madrid maçı aksaklıktan dolayı yapılamadı bugün yarın yapılacak ayrıca Dortmund sahibi arkadaş da elini çabuk tutabilirse çok daha iyi olur olmadı bütün maçların bitmesinden ötürü 4 ile 5 i verebilirim önümüzde ki günlerde sizin isteğinize kalmış
  • Valla hiçbişekilde ne oyuna katılabiliyorum nede gruba girebiliyorum ama online oynadığım oyunlarda sıkıntı olmuyor anlamadımki bende isterseniz beni çıkarabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr_CoMa kullanıcısına yanıt
    Hadi ya tamam o zaman olur hallederim diyorsan cumartesiye kadar vakit var nasılsa ama olmaz diyorsan fikstürü de hızlandırmak adına hükmen geçebiliriz maçlarını olmadı sen maçlarını sonradan yaparsın gireriz asıl skorunu maçın, sonuçta açılış ligi dedik olucaktır böyle şeyler daha güzellerini yapacağız bunun arkasına geçen bizim ManUnitedTv'ye de oldu sonra halletti bir şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_CoMa

Valla hiçbişekilde ne oyuna katılabiliyorum nede gruba girebiliyorum ama online oynadığım oyunlarda sıkıntı olmuyor anlamadımki bende isterseniz beni çıkarabilirsiniz

Hocam Xbox'tayım şuan müsaitsen deneyebiliriz, olmazsa olmaz yine yapacak bir şey yok o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CPTLeBron

quote:

Valla hiçbişekilde ne oyuna katılabiliyorum nede gruba girebiliyorum ama online oynadığım oyunlarda sıkıntı olmuyor anlamadımki bende isterseniz beni çıkarabilirsiniz

Hocam Xbox'tayım şuan müsaitsen deneyebiliriz, olmazsa olmaz yine yapacak bir şey yok o zaman.

Hocam problemi çözdüm akşam 7 gibi oynayalım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CPTLeBron

quote:

Hocam problemi çözdüm akşam 7 gibi oynayalım

Tamamdır hocam bana uyar. Sorunu çözmenize sevindim.

• Maç sayisinin az olmasından ve de bu kadar hızlı gitmemizden dolayı dilerseniz bir de kupa maçları duzenleyebiliriz ardindan super kupa gibi bir şey yapip turnuvayi kapatabiliriz arkadaşlar sizin isteğinize bağlı tabii ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkU69

Maç sayisinin az olmasından ve de bu kadar hızlı gitmemizden dolayı dilerseniz bir de kupa maçları duzenleyebiliriz ardindan super kupa gibi bir şey yapip turnuvayi kapatabiliriz arkadaşlar sizin isteğinize bağlı tabii ne dersiniz?

Dostum önce lig bitsin turnuvayı öyle açarız. Hızlı başladık evet ama bir aksilik falan olur yavaşlar lig, erken karar vermeyelim. Kısaca lig hızlı biterse açalım turnuva derim ben.
  • CPTLeBron kullanıcısına yanıt
    Beyler bende bir hafta içerisinde Xbox ve fifa alıcam kupa , lig vs yeniden yapmayı planlıyor musunuz ? Bende katılmak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Scorcher

Beyler bende bir hafta içerisinde Xbox ve fifa alıcam kupa , lig vs yeniden yapmayı planlıyor musunuz ? Bende katılmak istiyorum

Bu daha başlangıç turnuvası. Devamlı olacak :)

• quote:

Hocam sen bu ligi de takipte kal, oyunculardan birinin işi çıkar falan ayrılmak zorunda kalır seni dahil ederiz.
  • CPTLeBron kullanıcısına yanıt
    Tamamdır takibe aldım. Bu arada sen puanları götürmüşsün Tebrik ederim

• öncelikle lig bitsin evet ve fikstüre 4. ve 5. haftalarıda eklermisin oynayalım , aslında katılım çok olsa alt lig filanda kurulsa güzel olur :)
  • quote:

Teşekkürler hocam, Jovetic sağolsun.
  • Arkadaslar kupa dedigim sadece bizim ligde ki arkadaslarin dahil olacagi örneğin turkiye kupası tarzında dusubmustum sizlere kalmış tabi ki bugün 4-5 i ekleyecegim henüz eve gitmedim. Şimdi hazir katılım böyle guzel bir hal almisken kafamda kini açıklıyorum dedigimiz gibi bu açılış turnuvasi deneme kivamindaydi cok da iyi gidiyor zevki heyecanı çok iyi fakat aklimda ki katılımı birqz daha artırıp bu turnuvanin hemen arkasina asıl ligleri baslatmak katilim sayisina gore alt ligli olur diye düşünüyorum, yani acikcasi kaliteyi rekabeti iyice artirabilirsek fazlasiyla keyif aliriz ps turnuvalari çok kaliteli mesela buralari da hareketlendirip oyunun keyfini sonuna kadar çıkarmayı amacliyorum ilginiz için hepinize sonsuz tesekkurler

• quote:

Daha Real Madrid ile karsilasmadi da ondan ;) Azıcık kızıştıralım ortamı

• quote:

Orijinalden alıntı: ManUnitedTv

quote:

Daha Real Madrid ile karsilasmadi da ondan ;) Azıcık kızıştıralım ortamı

Ben gelince asıl o zaman ortalık kızışıcak :D

• 4-5.hafta maçları yayınlandı herkese iyi oyunlar.
  • Arsenal - B.dordmund : 1-2 , arkadaşı tebrik ederim ligin dibine demir attık :)
  • Borealwinner B kullanıcısına yanıt
    Sağlık olsun söylediğim gibi eğlencesine bak olayın açılış turnuvası hem sezonlar başlayınca daha iyi olur umarım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.