Şimdi Ara

[eFİFA] Xbox 360 Fifa 14 Turnuvası (BİTTİ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
3
Favori
3.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kazananı buraya yazarsın bizde görmüş oluruz :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burası devamlı güncel olacak zaten takipte kalın zamanı kalır canlı yayın da yaparız maçlardan
  • kaç kişi olursa başlayacağız , eğer arsenal almak isteyen olmazsa ben alırım ilk tercihim
  • Tamamdır şuan 6 kişiyiz bugün gece sonuna kadar olacağımız sayıya bağlı olmadı 6 kişi başlayabiliriz çift devreli olarak.
  • dediğim gibi ben akşamları oynayabilirim , ona göre fikstürü düzenlersiniz
  • Merak etme herkes kendi arasında saatleri belirleyecek herkese uygun olan saatlerde yapılır maçlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkU69

Merak etme herkes kendi arasında saatleri belirleyecek herkese uygun olan saatlerde yapılır maçlar

Dostum istersen bitir kayıtları şimdi biri daha gelirse yedi kişi oluruz eşleşme olmaz. Çünkü iki kişi daha geleceğini düşünmüyorum ben pek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CPTLeBron

quote:

Merak etme herkes kendi arasında saatleri belirleyecek herkese uygun olan saatlerde yapılır maçlar

Dostum istersen bitir kayıtları şimdi biri daha gelirse yedi kişi oluruz eşleşme olmaz. Çünkü iki kişi daha geleceğini düşünmüyorum ben pek.

Eşleşme olmayscak zaten. 7 kisilik bir lig olacak anladigim kadariyla. Buda mantikli olan zaten. ElemeyE gerek yok bencede

• quote:

Orijinalden alıntı: ManUnitedTv

quote:

quote:

Eşleşme olmayscak zaten. 7 kisilik bir lig olacak anladigim kadariyla. Buda mantikli olan zaten. ElemeyE gerek yok bencede

Lig gibi olması daha iyi olur o zaman. Gece yarısına yaklaştık bu arada, bu kadar kişi başlayacağız turnuvaya sanırım.

• Evet arkadaşlar başvuruları kapatıyorum 6 kişi olduk sağlık olsun diyelim keyfini çıkarmaya bakalım. Şimdi karışıklık olmaması için kısacası durumdan bahsedip daha sonra fikstür, takımlar ve puan tablosunu açıklayacağım. Üstte de söylediğimiz üzere katılım az olduğundan 6 takımlı çift devreli lig usulünden oynayacağız 5 günde 3 haftalık dilimleri yaparak turnuvaya devam etmeyi düşünüyorum hem canınız sıkılmaz hem de maçlar da fazla sıkışmaz.

Hayırlısı olsun diyelim hepinize başarılar dilerim iyi oyunlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ManUnitedTv

quote:

quote:

Lig gibi olması daha iyi olur o zaman. Gece yarısına yaklaştık bu arada, bu kadar kişi başlayacağız turnuvaya sanırım.

Büyük ihtimalle öyle olucak.

• Her şey hazır başlayabiliriz, başarılar yeniden
  • quote:

Her şey hazır başlayabiliriz, başarılar yeniden

Hocam şimdi soyle bişey var. Online friendliesde bir bug var. Aralarinda yapılan ilk mac her zaman yağmurlu oluyor. Ve kimsenin yağmurlu havada oynamak isteyeceğini düşünmüyorum.

• ManUnitedTv M kullanıcısına yanıt
    Nasıl çözebiliriz hocam bu durumu?
  • quote:

Nasıl çözebiliriz hocam bu durumu?

Onu da siz bulursunuz diye düşünmüştüm

• Ben ekledim herkesi XBOX LIVE'dan. Umarım güzel bir lig olur. Herkese başarılar.
  • Çok doğru tabi head to head modunda yapılır olmadı maçlar fifa 14ün live modlarını tam inceleme fırsatı bulamadım ama olmadı ilk maç yağmur çamur idare edeceğiz artık karşılıklı anlaşarak yapılır maçlar iyi kötü 3.hafta da seninle maçımız halledelim en kısa zamanda
  • Herkese başarılar şimdiden. Bende ekleyeyim. Yarinda musait olanlar başlasın maçlara

• quote:

Çok doğru tabi head to head modunda yapılır olmadı maçlar fifa 14ün live modlarını tam inceleme fırsatı bulamadım ama olmadı ilk maç yağmur çamur idare edeceğiz artık karşılıklı anlaşarak yapılır maçlar iyi kötü 3.hafta da seninle maçımız halledelim en kısa zamanda

Hocam mecbur yağmurlu maç atacağız o zaman, bug varsa nasıl üstesinden gelebiliriz ki?

• quote:

quote:

Çok doğru tabi head to head modunda yapılır olmadı maçlar fifa 14ün live modlarını tam inceleme fırsatı bulamadım ama olmadı ilk maç yağmur çamur idare edeceğiz artık karşılıklı anlaşarak yapılır maçlar iyi kötü 3.hafta da seninle maçımız halledelim en kısa zamanda

Hocam mecbur yağmurlu maç atacağız o zaman, bug varsa nasıl üstesinden gelebiliriz ki?

H2H'den atacağız ozaman

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.