Şimdi Ara

eFootball PES 2020 [PC ANA KONU] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.191
Cevap
14
Favori
112.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mevcut ilerlemelerle ilgili bir aktarım olacak mı olmayacak mı bilemiyorum. İlerleyen günlerde detaylar açıklanacak demişlerdi ama henüz bir detay yok. Bugün yarın gelir detaylar bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam.Son çıkan diriverı kürdum (amd 5700 kart) pes2020 ye steamdan başlatıyorum tam o ilk beyaz ekran geliyor 2-3 saniye sonra oyun kapanıyor.Sorunu yaşayan çözen ver mı ne yapmam gerekiyor? (Diğer oyunlarda bir sıkıntı yok)
  • Bilgisayara format atıp Steam tekrar yükledigimizde my club kaldığımız yerden devam ediyor mu?kazandığımız oyuncular vs duruyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: kref

Bilgisayara format atıp Steam tekrar yükledigimizde my club kaldığımız yerden devam ediyor mu?kazandığımız oyuncular vs duruyor mu?
    Aynen devam ediyor
  • Euro 2020'yi yeni gördüm. Forumda da görmedim. Hayırlı olsun

eFootball PES 2020 [PC ANA KONU]
  • arkadaş fifadada aynısı pestede aynısı myclub bilgisayara karşı oynuyorum messi maradona neymar adamlar topu alıp arkasını dönene kadar ortasahadan geliyo rakip bu kadar yavaş oyun neden yapıyonuz anlamadım bide online gerçek rakibe karşı oynasam tam kanser olunur niye böyle yavaş beyler sorunmu avr herkezde öylemi yoksa
  • devulations kullanıcısına yanıt
    Fifa'da bahsettiğiniz gibi bir hantallık yaşamadım hiç ama Pes'te maalesef öyle.

• Fifadada var hocam azda olsa anlaşılıyo ondan söyledim ping filan diyolar ama bakalım neyse efsane olun oynayım ben 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunde neredeyse 200 saatim var ama oyun içi taktik değiştirme sisteminden hala emin değilim.
    eFootball PES 2020 [PC ANA KONU]
    Örneğin gelişmiş hücum ayarlarında yukarısı için sahte 9 numara, aşağısı için tikitaka seçili. Görsele göre hangisi aktif durumda? Aynı anda ikisininde seçilebilir olması kafamı karıştırdı. Ayrıca sağ taraftaki yukarı aşağı oynattığımız şey nedir? Ben bunu takımı ileri çıkarmak veya geriye çekmek için kullanıyorum. Umarım öyledir :)

• Arkadaşlar analig de oyuncularımın piyasa değerini nasıl yükseltebilirim.
  • Arkadaşlar merhaba Gtx960m 2GB'lık ekran kartını kullanıyorum.
    Fakat oyunu 1920x1080 çözünürlükte akıcı olarak oynayamıyorum,fps değerlerim hep düşük oluyor.Yapabileceğim ayarlar nelerdir ?
    (Oyun zaten Nvdia ile çalışıyor,grafik işlemci ile değil.)
  • Sosruka kullanıcısına yanıt
    Işığı yanıyorsa seçili demektir, resimde yukardaki yandığına göre sahte 9 numara seçili
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnançD

Arkadaşlar merhaba Gtx960m 2GB'lık ekran kartını kullanıyorum.
    Fakat oyunu 1920x1080 çözünürlükte akıcı olarak oynayamıyorum,fps değerlerim hep düşük oluyor.Yapabileceğim ayarlar nelerdir ?
    (Oyun zaten Nvdia ile çalışıyor,grafik işlemci ile değil.)
    orta ayarlarda oyna, yükseğe çıkma. olmazsa resolution scale'i biraz daha kıs, yine olmazsa o ekran kartının ömrü bitmiş gücü yetmiyor demektir, ya low'da 720p oynayacaksın ya da yapacak bişey yok
  • Merhaba, oyuna girince efootball/Online Turnuva modunu oynuyordum. Turnuva bitti sanırım. Müsabaka bulunamadı diyor. Yeni turnuva nezaman nasıl başlar bileniniz varmı acaba ??

MyClub çok zor geliyor bana. Bu yukarıda bahsettiğim mod çok güzeldi. Orjinal takımlar ve orjinal oyuncular. Ve birde çok hızlı bir şekilde rakip bulabiliyorduk orada.

Anlayan biri cevaplarsa sevinirim..
  • İnançD kullanıcısına yanıt
    Genel olarak nvidia islemci ile kullanmayı denediniz mi cunku bu oyunda masaustu entegre oyunlarda nvidia olunca kasiyor pes. Sorunu oyle cozmustum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Deneyip yazarım tekrardan hocam sağolun.

• Oyunda sabah maçları kasıyor, nedenini bir türlü anlayamadım.
  • Oyuna offline girdiğimde kendiliğinden oyun kapanıyor.İlla online mı girmemiz lazım oyuna.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Ten -- 8 Ağustos 2020; 21:38:26 >
  • Kendomen kullanıcısına yanıt
    Yoğunluktan dolayı öyle akşam 7-8 gibi anca kendine geliyor

• Bir şey soracağım, PES 2021 şu an 65 lira gibi bir fiyata satılıyor. Onu alacağım fakat oynamak için PES 2020'ye de sahip olmam gerekli mi yoksa PES 2021 SEASON UPDATE ayrı bir oyun mu?

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.