Şimdi Ara

eFootball PES 2020 [PC ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.191
Cevap
14
Favori
112.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Oyunu 60fps kitlememe ragmen 144hz kitlemeye çalışıyor vsync acik hemde freesync de açık ama nvidia ayarlarından ekran ve çözünürlük bölümünden ekranı 60 hz ayarladıgimda 60fps oluyo ama bu seferde oyin sanki takilio gibi oluyor var mi bunun çözümü yüksek fps fe çalışmasını istemiyorum oyunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların yapacağı işin içine...

Demoya güncelleme geldi oyun hızlandı resmen 2 sn.'de topu alıp kaleye gidebiliyorsunuz.
    Hiç kusura bakmayın yazacaklarımdan buna hakkım var ama bu oyun çocuk oyunu değil.
    Gerçek bir maç izlerken göznüüzün önüne getirin oyunun hız dengesini böyle bir hız kabul edilemez.

Olmadı.
    Güncellemeden sonra oyunun içine edildi.

Oyun yavaş, adamlar dönemiyor, adam iki saat pas atamıyor diye ağlayan bebeler yüzünden komünitelerde zırlayanlar yüzünden Konamı bu yolu seçmiş görünüyor.
    Aptallıktan başka birşey değil.

98'den beri Futbol oyunlarını oynuyorum.
    PES 6'dan sonra PES'ten soğudum. FIFA 'ya geçtim., FIFA'dan vazgeçmemi sağlayabilirdi bu oyun.

Umarım başka bir güncellemeyle bu dengeli ve yavaş oyun geri gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 8 Eylül 2019; 14:44:7 >
  • Intruder kullanıcısına yanıt
    Güncelleme ne zaman geldi? Bakamadım steame.

• Steam de download ne zaman açılır acaba

• Pes 2020 legend edition 239 tl ye key olarak aldım. Şimdi oyunun çıkmasını bekleyelim
    Dostum oyunların hızlı olmasından inanılmaz derecede bende mutsuzum. Ancak PES 19 VE 20 Fifa'nın son 2 seneki oyunlarından çok daha yavaş ve similasyona yakın. Evet eksikler yok mu saçmalıklar yok mu tabiki fazlasıyla var ama FIFA ya oranla çok daha oynanabilir bir oyun PES. 2011 den beri FIFA oynayan biri olarak artık bu çocuk oyununa dayanacak gücüm kalmadı. Oyunu en zorda ve sliderlerı %100 de oynayan birisi olarak maçın 30. dakikasında 7 gol olmasından bıktım usandım. Fifa oyunun ismini Tennis 2020 olarak çıkartırsa belki alırım. Fifa'nın böyle olmasının sebebi de Ultimate Team modu ve onun community'sidir NET!!!
  • Lagethon kullanıcısına yanıt
    Benim gibide düşünen çok ama dikkate aldıkları yok sanırım.

Burda skor odaklı bir oyun düşündükleri için sadece dertleri yenmek olduğu için hızlı oyun istiyorlar.

Keyif almak sadece kazanmak değildir.
    Kaybedince bile keyif aldığım oyum benim için değerlidir.

Yani göze hoş gelen ağır bir oyun olması daha makbul.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu download geçen sene 1 2 gün önceden açılmıştı gece 00.30 gibi de server aktifti. Ne download var ortada ne bişey, diğer platformlarda 2 gün önceden başladı download. Pc versiyonu bu sene üvey evlat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobainn

Bu download geçen sene 1 2 gün önceden açılmıştı gece 00.30 gibi de server aktifti. Ne download var ortada ne bişey, diğer platformlarda 2 gün önceden başladı download. Pc versiyonu bu sene üvey evlat.
    Konami yıllardır Pc'ye mesafeli davranan bir firma zaten. Konsollara yeni nesil pc ye eski nesil oyun çıkarttıkları yılları biliyorum çekik gözlülerin.
  • Aynen hocam ben de biliyorum da pes gibi tamamen ticari ruhla yaptıkları bir oyunda bile bu politikalarını korumaları gerçekten ilginç. Zaten server da yarın 19.00 da aktif olacakmış sanırım, saçma sapan bir düzen. Geçen seneden bu yana ne değişti anlamak zor.

• Bilgilendirme;

Oyunun mevcut liglerinin ve takımlarının lisans yaması çıkışını yaptı. Fifa 20'de olup da PES 20'de olmayan bütün Avrupa liglerinin de mod çalışmalarına başlandı (Bundesliga, Eredivisie vb.) Ayrıca Türkçe Spiker çalışmalarına da başlandı ve tahmini kasım ayında hazır duruma gelmiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagethon -- 9 Eylül 2019; 13:15:58 >
    Süperstarda gerçek 90 dakika yapıyorum onda bile maçta 50-55 şut çektiğim oluyor PES 19 olsaydı 15 i geçemezdi. pes 19 kısır ve hantal oyundu zaten onun etkisi var. 20 de ise süperstar bana kolay geldi. master lig te 10 dakikalık maçta en iyi oyuncu moduna alırım benim için yeterli
  • Slm arkadaşlar steam kodu ile aldım acaba ne zaman başlayacak indirme yapamıyorum:(
  • Son 24 saat belki açarlar diye bekliyorum hala açmadılar. Millet ne güzel oynuyor biz hala beklemedeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castieello

Son 24 saat belki açarlar diye bekliyorum hala açmadılar. Millet ne güzel oynuyor biz hala beklemedeyiz
    Steami kapatıp açmak ya da güncellemeyi denetlemek yeterli mi? Yoksa yükle butonu kendi kendine mi geliyor?
  • Oyun indirmeye açılınca yükleme butonu kendiliğinden geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademis -- 9 Eylül 2019; 20:50:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haftalardır Fifa mı Pes mi gittim geldim. Sonunda az önce Pes'i satın almış bulunmaktayım. Hayırlısı olsun umarım memnun kalırım

Durma'dan 160 liraya aldım

Steam: Gardrop Fuat eklerseniz co-op ya da vs oynayabiliriz.

EDIT: Çok fazla Gardrop Fuat varmış. Ayırt edebilmeniz için ismime bakabilirsiniz. Murat Tamer Eren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 10 Eylül 2019; 0:12:47 >
  • ben de ps4 bozulunca sattım steam den aldım ama hala indirmeye açılmadı. eklerim sizi ama oynar mıyız bilemem internetim 1 mbit
  • Castieello kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi dikkat ettim steam mağaza sayfasında yaklaşık 20 saat içinde erişime açılacaktır yazıyor:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerimhaber

Hocam şimdi dikkat ettim steam mağaza sayfasında yaklaşık 20 saat içinde erişime açılacaktır yazıyor:(
    Orası öyle de belki indirmeyi erken açarlar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.