Şimdi Ara

Efor testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 10 yıldır panik atak hastasıyım defalarca kardiyolojiye gittim neyse bir ay önce ilk kez Efor testine girdim maksimum kalp hızının %110 (210 atım) a kadar çıktım 13 dk koştum 14 met puanı çıktı doktor iyisin dedi ama dertler bitmedi sürekli sol kol göğüs ağrısı var , daha önce efora giren oldu mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İbre 210 a vurabildiyse doktor iyisin dediyse turp gibisiniz maşallah. Panik atak için ilaç kullanıyomusunuz? Psikolog/psikiyatr a gidiyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: onatba

İbre 210 a vurabildiyse doktor iyisin dediyse turp gibisiniz maşallah. Panik atak için ilaç kullanıyomusunuz? Psikolog/psikiyatr a gidiyor musunuz?
    Hocam 1 ay önce gittim doktora , sadece ilk iki gün psikolojik bı rahatlama oldu ağrılar kesilmedi sol kol ve göğüs ağrısı var eğer bu agrilar kesildiyse o gün başım ağrıyor demektir , doçent doktora gittim kalp için kas iskelet sistemi veya sindirim sistemi kaynakli olabilir demişti ağrılar için

• Adminfalcaosandim A kullanıcısına yanıt
    Hocam doktorunuzun yönlendirmesiyle gereken tetkikleri tamamlayın. Fizyolojik bir rahatsızlık olmadığına emin olun.
    Kas iskelet sindirim akciğer vs birçok şey olabilir. Eğer bir problem gözükmüyorsa çok kafaya takmayın. Stress en kötü hastalıklardan biri.

Klasik olacak ama kilo verin, spor yapın, formunuzu koruyun. Prof.dr. yavuz yörükoğlu hocayı dinleyin :

https://www.youtube.com/watch?v=bxCM6E2elaE&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: onatba

Hocam doktorunuzun yönlendirmesiyle gereken tetkikleri tamamlayın. Fizyolojik bir rahatsızlık olmadığına emin olun.
    Kas iskelet sindirim akciğer vs birçok şey olabilir. Eğer bir problem gözükmüyorsa çok kafaya takmayın. Stress en kötü hastalıklardan biri.

Klasik olacak ama kilo verin, spor yapın, formunuzu koruyun. Prof.dr. yavuz yörükoğlu hocayı dinleyin :

https://www.youtube.com/watch?v=bxCM6E2elaE&feature=youtu.be
    Hocam doktorum bana ilk gittigimde eko ve ekg yapıp efora gerek yok demişti ben duramadim 3 ay sonra eforu yaptırdim testten sonra burda yapabilecegimiz maksimum test bu son zamanlarda gördüğüm en iyi testlerden daha ilerisi için bana gelme, ki gerekte yok dedi , 7 yıldır spor yapıyorum hocam bir gün olsun ağrılarım geçmedi ama bende bırakmadım bı gün olsun inada inat ama her an elim göğsümde geziyorum 10 yıldır panik bozukluğu var çok yoruyor beni

• Adminfalcaosandim A kullanıcısına yanıt
    Hocam siz panik bozukluğu kabullenmişsiniz. Ama ya daha ciddi bir sorun varsa?

• onatba O kullanıcısına yanıt
    Zaten benim aklımı da o kemiriyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kompresyon testi yorumlar!!!
    16 yıl önce açıldı
    İnternet hız testi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum efor testi falan hikaye. benim 3 efor testi temiz ama sol koroner sistem komple incelmiş ana damarlar açık ama incelme kan akışını bozuyormuş ve 6 yıldır hiç bir tetkik göstermedi sadece bt anjiyo gösterdi. sol kol ve göğüs ağrısı kalp damarı ile alakalıdır. sen doktorlara bakma 70 kere gittim her birinde tetkik yapıldı bi halt çıkmıyor orda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entel Maganda -- 17 Kasım 2022; 17:14:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.