Şimdi Ara

Efsana Kasa W126 Balinacılar (109. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.366
Cevap
23
Favori
355.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özgür Bey sabah sabah arabanızın resimleriyle kendimden geçtim resmen Allah nazardan saklasın, çok zarif duruyor.
  • devir saatine göre kadran doğrudur.
  • 3500 devirde 240 km
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-fulllll-orjinalll-alman-tanki-107797467/detay/
    resmen güldüm.
    airbagli model diyor direksiyon yok.fuul orjinaldir diyor ama ne jant orjinal ne sinyaller ne teyp ne de direksiyon,döşemelerde orjinal durmuyo zaten. xenonlarda cabası. HEMDE 38 000TLcik. pazarlık yoktur.
    ARACIM FUL+FUL OLUP AIRBACK +arka camlar manual.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersow126 -- 18 Şubat 2013; 15:07:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mersow126

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-fulllll-orjinalll-alman-tanki-107797467/detay/
    resmen güldüm.
    airbagli model diyor direksiyon yok.fuul orjinaldir diyor ama ne jant orjinal ne sinyaller ne teyp ne de direksiyon,döşemelerde orjinal durmuyo zaten. xenonlarda cabası. HEMDE 38 000TLcik. pazarlık yoktur.
    ARACIM FUL+FUL OLUP AIRBACK +arka camlar manual.

bu aracı alana da, satana da, allah akıl fikir firaset versin.

25.000 bin hatta 20.000 e cillop gibi full w126 lar varken bu alınmaz.

• yilmazro ankara dayım yolun düşerse uğra beraber basalım devir saatini gör.
  • ilandaki 300se full paket değil ısıtmalı koltuk yok jantlar çakma klima eski tip elektrikli direksiyon derinlik ayarı yok arka camlar düz arka koltuk elektrikli değil direksiyon simidi çakma. eder fiyatı 14-15 civarıdır bence.
  • 20.000 den fazla verilmez ederi gideri 14-20 arası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtmmustafa

yilmazro ankara dayım yolun düşerse uğra beraber basalım devir saatini gör.

iyi de devir saati 5500 geldimi km saati nerde olur merak ettim haci
  • Arkadaşlar w126 kasalara ne kadardır biniyorsunuz bilmiyorum tabii. Şimdi devir olayı şöyle rampa yukarı , aşağı , düz yolda mutlaka büyük devir değişiklikleri olacaktır yapılan hızın hangi yol koşulunda yapıldığına bakmak lazım. 3500 devirde ibreyi bile kırarsınız rampa aşağı. hafif eğimli yolda 3500 devirde rahatlıkla 220-240 görülebilir. anormal bir durum yoktur bunda. düz yolda ben 1500 devirde 110 km yi rahatlıkla görebiliyorum. Birazda otomatik vites kullanım tecrübesine sahip olmak lazım . Olay gaz verip hızlanmak değil uygun devirde aracın salınmasını ivmelenmesini sağlamaktır. Yoksa 15 yaşında çocukta yüklenir gaza 6000 devirde oda görür 220 yi. selamlar.
  • quote:

Arkadaşlar w126 kasalara ne kadardır biniyorsunuz bilmiyorum tabii. Şimdi devir olayı şöyle rampa yukarı , aşağı , düz yolda mutlaka büyük devir değişiklikleri olacaktır yapılan hızın hangi yol koşulunda yapıldığına bakmak lazım. 3500 devirde ibreyi bile kırarsınız rampa aşağı. hafif eğimli yolda 3500 devirde rahatlıkla 220-240 görülebilir. anormal bir durum yoktur bunda. düz yolda ben 1500 devirde 110 km yi rahatlıkla görebiliyorum. Birazda otomatik vites kullanım tecrübesine sahip olmak lazım . Olay gaz verip hızlanmak değil uygun devirde aracın salınmasını ivmelenmesini sağlamaktır. Yoksa 15 yaşında çocukta yüklenir gaza 6000 devirde oda görür 220 yi. selamlar.

iyide hocam hız arttıkça devir saati yükselmiyor mu ? yani rampa aşağıda olsa 200 km hızlada gitseniz devir saati nasıl 3500 d/d kalabilir. 3 seneden fazla 126 kullandım, devrim arttıkça hızım arttı, hızım arttıkça devir yükseldi. açıkçası yazdıklarınız benim mantığıma pek yatmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sermerhat

quote:

Arkadaşlar w126 kasalara ne kadardır biniyorsunuz bilmiyorum tabii. Şimdi devir olayı şöyle rampa yukarı , aşağı , düz yolda mutlaka büyük devir değişiklikleri olacaktır yapılan hızın hangi yol koşulunda yapıldığına bakmak lazım. 3500 devirde ibreyi bile kırarsınız rampa aşağı. hafif eğimli yolda 3500 devirde rahatlıkla 220-240 görülebilir. anormal bir durum yoktur bunda. düz yolda ben 1500 devirde 110 km yi rahatlıkla görebiliyorum. Birazda otomatik vites kullanım tecrübesine sahip olmak lazım . Olay gaz verip hızlanmak değil uygun devirde aracın salınmasını ivmelenmesini sağlamaktır. Yoksa 15 yaşında çocukta yüklenir gaza 6000 devirde oda görür 220 yi. selamlar.

iyide hocam hız arttıkça devir saati yükselmiyor mu ? yani rampa aşağıda olsa 200 km hızlada gitseniz devir saati nasıl 3500 d/d kalabilir. 3 seneden fazla 126 kullandım, devrim arttıkça hızım arttı, hızım arttıkça devir yükseldi. açıkçası yazdıklarınız benim mantığıma pek yatmadı.

yazdıklarına katılıyorum. Bende 3 sene boyunca 126 kullandım ve geçen hafta sattım arabamı. Kaldı ki bu arabalar 4 ileri otomatik. O devir de o hız pek bana mantıklı gelmedi.

• arkadaslar burda birbirimize dogru bilgiler vermek icin toplandik kimseye bilgisiz demiyorum ama dogru olani paylasirsak daha yararli olur diye dusunuyorum kimseyi kirmak yada hakeret gibi bir sey soz konusu degil.
    ben 15 senedir 126 kulanirim halada kullaniyorum benim arabamda 560 motor vardi vergiden dolayi 300 motor taktim 560 vergisi 2000 eur senelik o paraya burda araba aliniyo.560 motorla bile ben 240 km 3500 devide gormedim gormezde 5700 devirde 240 km goruyodu bunu denemek icin cok bastim .30 senedir mersedes tamir edrim halada yapiyorum zaten 126 nin fabrika verilerinde de son hizi 240 km dir ibreyi 1 santim geciremesin motor kesintiye girer .
    arkadasin km saati bozuk yada araca tadilat yapmis defransiyeli degismis 280 defransiyeli takmis .kilometre okuyucusu saftaki devri okur tekerlek devrini okumaz 126 ve eski model araclarda yeni model araclarda abs km okur yani teker defransiyeli 280 olan aracin saft cok doner tekerler az doner 560 saft az doner teker cok doner motor gucu daha fazla oldugu icin kisacasi 280 de 3/46 defransiyel var 560 da 2/46 defransiyel var. 500 KM saatini 300 tak dogru gostermez bunlari biz seneler once denedik
    nekadar km o kadar devir devir rampada yada duz yolda degismez devir devirdir.
    126 ya modifiye yapip 5 ileri sanzuman taktik dusuk devirde fazla km yapalim diye olmadi araci 5 vitese attigimiz zaman peformas cok kotu oldu zaten normalide bu .
    zaten videodaki arkadasinda gezmis oldugu yerlerde km gosterdigi gibi hiz yapilacak yerler degil sokak tan cikiyo viraz alacak km 90 ni gosteriyo dogru olsa zaten o hizla araci zaptedemez .

• sürat arttıkça devir yükselir .. bu bütün arabalarda böyledir..ama ne biliyim..MERSEDESTİR BELKİ yapar.. 200 km de 3500 devir..86 model hurdası çıkmış20 bin tl felan
  • her araç için aynıdır bu devir şanzumandaki vites dişlisinin dönme hızı oranı oran arttıkça hızda artar yavaşladıkça hızda azalır.Fazbrika verisi neyse odur. Yani son vitesde 3500 devirde 240 da gidip 5000 devirdede aynı hızda gitmesi anlamsız olur.
  • quote:

http://www.youtube.com/watch?v=wxAcpORqsac izleyin lütfen.

izledik ve bozuk bir gösterge neler yapabiliyor gördük
  • Herkese selamlar! 2000 yılından beri 85 model bir 300SE sahibiyim satmaya kıyamadığım dan ve fazla kullanmadığımdan epey bakımsız bir durumda ön göğüs ve koltukları orijinal olarak yenilemeyi düşünüyorum ve gerekirse döşemelerde.. bunları bulabilmem mümkün olabilir mi yoksa boşa mı kürek çekerim? bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler.
  • http://www.propanturk.com/lpg-performans-mikseri/

Buradaki mikser ile tek nokta ve mekanik enjeksiyonlu araçlara sorunsuz lpg montajlanabilir.

Karbüratörlü araçlarda lpg yakıt ekonomisi sağlanabilir.
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.