Şimdi Ara

Efsana Kasa W126 Balinacılar (110. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.365
Cevap
23
Favori
354.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar abiler kardeşler benim sıfır dizel performanslı bir aracım olmasına rağmen uzun zamandır güzel bir W 126 arıyorum Tüm ilan sitelerini hıfzettim istediğim gibi bir araba bulamadım Bir tane var oda belki görmüşünüzdür 15500 Euro yazmış vicdansız ;) birinin de kilometresi 400000 e yaklaşmış ondan da çekindim. Sizden ricam eşte dostta güzel temiz mümkünse bal köpüğü bulut mavi temiz bir balina varsa bildirin bana Kazıklanmadığımı bildiğim sürece fiyat çok önemli değil. Şimdiden çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Granze

Arkadaşlar abiler kardeşler benim sıfır dizel performanslı bir aracım olmasına rağmen uzun zamandır güzel bir W 126 arıyorum Tüm ilan sitelerini hıfzettim istediğim gibi bir araba bulamadım Bir tane var oda belki görmüşünüzdür 15500 Euro yazmış vicdansız ;) birinin de kilometresi 400000 e yaklaşmış ondan da çekindim. Sizden ricam eşte dostta güzel temiz mümkünse bal köpüğü bulut mavi temiz bir balina varsa bildirin bana Kazıklanmadığımı bildiğim sürece fiyat çok önemli değil. Şimdiden çok teşekkür ederim

istanbulda oturuyorsan istersen gel aracı gör.bir iki hafta sonra sahibindene vericem.

bal köpüğü 300se klima-airbag-abs-asd 275 bin km de 1988 model

sayfa 33 de birkaç fotografı var.iki yıldan beri sahibiyim bu aralar ilana kayucam ama bir fırsatını bulupda koyamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savast -- 11 Mart 2013; 16:09:20 >

• quote:

Arkadaşlar abiler kardeşler benim sıfır dizel performanslı bir aracım olmasına rağmen uzun zamandır güzel bir W 126 arıyorum Tüm ilan sitelerini hıfzettim istediğim gibi bir araba bulamadım Bir tane var oda belki görmüşünüzdür 15500 Euro yazmış vicdansız ;) birinin de kilometresi 400000 e yaklaşmış ondan da çekindim. Sizden ricam eşte dostta güzel temiz mümkünse bal köpüğü bulut mavi temiz bir balina varsa bildirin bana Kazıklanmadığımı bildiğim sürece fiyat çok önemli değil. Şimdiden çok teşekkür ederim

Kardeş biraz geç kaldın. bende 1988 model hiç tüp takılmamış bir 300 sel vardı ama yaklaşık 1 ay önce mirası güzel bir arkadaşa devrettim. Bir önceki sayfanın sonunda benim eski arabanın resimleri vardı. Alacaksan acele etme. illaki sana uygun bir araç çıkacaktır.

• grande kardeş tam olrak w126 nın hangi modelini arıyorsun 280-300-500-560 özellik olarak ne arıyorsun. Detaylı yazabilirsen yardımcı olayım ama renk konusunda garanti veremem.
  • arkadaşlar öncelikle hemen cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. arabanız çok temizmiş nasıl kıyıpta sattınız hayret doğrusu. resimleri gördüm savast bey gerçekten arabanız çok güzel çok beğendim ama iç döşeme konusunda sanırım bal köpüğü renge kahverengi döşeme istiyorum Belki ayrıntıcı diyeceksiniz ama bu iş de biraz keyif işi değilmi Bir de fiyat olarak ne aralıklar düşünüyorsunuz tabi bunu almadan pazarlık yapıyor çerçevesinde düşünmezseniz sevinirim.. ayrıca gerçekten konu hakkında yardıma ihtiyacım var çünkü dediğim gibi biraz fazla ayrıntıcıyım ve sitelerde olmayan bir aracın sahibiyle pazarlık halindeyim resimleri yollayacağım fiyat hakkında yorum yaparsanız sevinirim.. teşekkürler...

Efsana Kasa W126 Balinacılar

• arkadaşlar öncelikle hemen cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. arabanız çok temizmiş nasıl kıyıpta sattınız hayret doğrusu. resimleri gördüm savast arkadaşım araç çok güzel ama iç döşeme konusunda kahverengi olması konusunda (bal köpüğü araçta) biraz takıntılıyım. 300 SE 1986 ,1991 arası. temiz bir araç arıyorum şu an kısaca anlatıyorum ama yazıp fotolar atacağım.
  • valla 3 sene gözüm gibi baktım. sadece hafta sonları kullandım. 3 senede sadece 2.000 km yol yaptım.diğer günler hep kapalı garajdaydı. eve yeni bir araba alacağımız için 3 araba fazla gelecekti.kaldı ki peder beyin arabalarıyla beraber 5 araç olacaktı. Bende arabaya benim gibi bakacak bu arabalara sevdalı bir arkadaşa verdim. benim arabam diye söylemiyorum ama gerçekten sayılı araçlardan biriydi.
  • quote:

arkadaşlar öncelikle hemen cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. arabanız çok temizmiş nasıl kıyıpta sattınız hayret doğrusu. resimleri gördüm savast bey gerçekten arabanız çok güzel çok beğendim ama iç döşeme konusunda sanırım bal köpüğü renge kahverengi döşeme istiyorum Belki ayrıntıcı diyeceksiniz ama bu iş de biraz keyif işi değilmi Bir de fiyat olarak ne aralıklar düşünüyorsunuz tabi bunu almadan pazarlık yapıyor çerçevesinde düşünmezseniz sevinirim.. ayrıca gerçekten konu hakkında yardıma ihtiyacım var çünkü dediğim gibi biraz fazla ayrıntıcıyım ve sitelerde olmayan bir aracın sahibiyle pazarlık halindeyim resimleri yollayacağım fiyat hakkında yorum yaparsanız sevinirim.. teşekkürler...

Efsana Kasa W126 Balinacılar

126 da fiyat değişkendir onuda aracın kendisi belirler ne benim size söylediğim sizin teklif ettiğiniz bence gidip balinaya sormak lazım...

• Selamlar tüm balinacılar.burda hala eski doslari görmek ne.hos mustafa.sermerhat.savast...sattım ben balinamiama hala gozum yollarda balina ariyor

• quote:

Orijinalden alıntı: erlos

Selamlar tüm balinacılar.burda hala eski doslari görmek ne.hos mustafa.sermerhat.savast...sattım ben balinamiama hala gozum yollarda balina ariyor

ooo merhaba hocam, epeydir yoktun. satmışsın balinayı hayırlısı, bende çok kıymetli bir arkadaşıma verdim w126 mı, hakkımızda hayırlısı olsun.
  • erlos ve sermerhat arkadaşlara selamlar olsun , efsaneye sahip olmuş arkadaşlar ben kıyamıyorum vermeye emegim var üstünde satsam mı satmasam mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savast

erlos ve sermerhat arkadaşlara selamlar olsun , efsaneye sahip olmuş arkadaşlar ben kıyamıyorum vermeye emegim var üstünde satsam mı satmasam mı.

ve aleyküm selam savast hocam. kıyılacak araçlar değiller zaten, zaten çok fazla temizi bakımlısıda kalmadı. Zaten olaya ben kıyma kıymama olayı olarak değilde şartlar üzerinden gidiyorum. Bende çok emek ettim gözüm gibi baktım ancak, değişen şartlar böyle bir karar almama neden oldu, Zaten ilana felan dahi de çıkmadı benim araç. Hemen alıcısı buldu aracı. Senin hakkında da hayırlısı olsun.
  • erlos hocam kaça gitti sizin araçta güzeldi ...içi dışı felan
  • millet nerde ya
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-300se-120172775/detay/

karırımı verdim ailemin ikinci aracı olması, otopark proplemi ve iki yıldır kullandığım hevesimi aldığım 35 bin km yol yaptığım aracımı satıyorum.kaportasında değişeni olmayıp tüm ağır bakımları yapılmış yaşına göre kondisyonlu bir araçtır, eğer ilgilenen olursa ilandaki tel numaramdan beni arayabilirler.
  • abicim muazzam yakıtı varmış valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanamca

abicim muazzam yakıtı varmış valla

muazzam derken balinadan anlamayan insanların yakıtından kortuklarından yazdım yoksa bu topikte herkez biliyor bakımlı bir w126 ne kadar yakıcağını.zaten farklı bir şeyler ummak yanlış olur fabrikası bile uzun yolda 8,5 -ortalama 12 şehiriçi 16 diyor.biz 10,5 lt uzun yolda gaz yaktı diyoruz acaba yanlış mı söylüyoruz.
  • Selamlar arkadaşlar bir arkadaşım balina kasa dizel otomatik mersedes arıyor konuyu baştan sona taradıktan sonra bu konuda bilgili arkadaşlar olduğunu gördüm malesef hem arkadaşım hem de bu araçlar hakkında bilgi sahibi değiliz bize tavsiyede bulunacağınız model varmıdır,ayrıca bu forumda satan arkadaşlar varsa mesaj atarlarsa sevinirim bu arada aracı alacak arkadaşımı çoğunluğunuz muhtemelen ekranlardan tanıyordur fazla zamanı olmadığı için ben ilgileniyorum bu konuyla. Saygılar..
  • Arkadaslar 300sel istanbul trafiginde 18-20 litre yakmaktadir kimse kendini kandirmasin. Ben kullaniyorum

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.