Şimdi Ara

Efsana Kasa W126 Balinacılar (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.366
Cevap
23
Favori
355.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar malesef kronik olarak bendede w 126 hastalığı var fakat benim en çok merak ettiğim bu araçlara 300 d motoru takmak istiyorum acaba hangi motorlar uyar
  • hoşgeldiiiiimmmmmmm !
    oh beeee...126 aşığıyım ben de...şu an tempra wagon kullanıyorum ama birgün mutlaka bir 126 almak istiyorum inşallah.
    benim hayalimde de 280 se ya da sel var ama sel pek göremiyorum....
    ŞİMDİ OKUDUĞUM BAZI YORUMLARA KATKILARIM:

560 cı arkadaş ben 300 selden az yakıyorum demiş ve inanmayanlar gördüm,kesinlikle mümkündür.özellikle sakin kullanımda ve uzun yolda kesindir.güçlü motor daha rahat ilerler daha az tüketir.

bir mondeo ghia ilanı sahibi vardı,ilanına senin araba 2 lt çok yakar falan ayağı yapıp komik para teklif edenlere 1.6 ile aynı yolu aynı hızda yapalım daha az yakmazsam arabam hediye diyordu..

bir yakınımda 6 silindir 115 kasa vardı alman konsolosundan almıştı ve babamdaki 1.5 lt lada samara kadar yakıyordu.adam türkiyeyi gezdi güzelim mersoyla.
  • selam arkadaşlar şimdilik bu var ama ilerde balina olacak inşallah

Efsana Kasa W126 Balinacılar
  • slm arkadaslar cok bılgısı olan söyler sevınırım benım araba w126 280 se 82 model sayfa ların öncesınde var beyaz olan şimdi bunda düz lpg var ama bugun sordugum lpg standında arkadas dedı bazı arabalar oyle kı emsalı sıralı olmaz ken bazıları oluyor dedı bakmadan bir sey dıyemem dedı (zavoli) marka lpg sisteminede duz olana 650 ytl sıralıda 1250 ytl dedı iyimi fiyat sızce sıralı duz arasında cok fark var ama sıralı olursa daha ıyı tabi ama olmazsa mecbur duz taktırcam adamlar temiz yapıyorlar işi. Bilen varmı olurmu olmazmı .Birde bu yenı cıkan bişey var bor yakıt sıstemı dıye onu tavsıye edermısınız kullananlar cok memnun yada aranızada varmı kullanan takanın söyledıne göre %30 yakıt tasarufu saglıyor ve garantı verıyormus sorunsuz motorda ne dersınız yorumlarınızı bekliyom şimdiden teşekkür ederim

• Mercedes'in en baba kasaları, gerisi teferruat.
  • S.A arkadaşlar bu balinalar gerçekten çok güzel.Eğer yakıtı çok fazla olmasa anında alırdım.15-16000 e o kadar temizleri varki deri koltuklu falan gıcır gıcır.ilk sahibinden olanı bile çıkıyor bazen.ama gel gelelim yakıtı işte mahvediyor.
  • sıralı sistem kesinlikle takılmıyor
  • kardeş 280 lere sıralı olmaz genelde hiç bir 126 kasaya olmaz üstündeki enjeksiyon sistemi mekenik enjeksiyon ondan dolayı olmuyor zaten enjeksiyon sistemleride kendi arasında bölünüyor . eğerki lpg taktırırsan dha öncede anlattım mutlaka ve mutlaka düz vakumlu sistem lpg taktır patlama çatlama olayı olmasın çok sıkıntı açar. 116 280se 78 model mercedesim vardı o zamanlar bu vakumlu olay yoktu çok sıkıntı çektim tiksindim sırf o yüzden güzelim aracı sattım. taktıracaksan budur sistem başkasını araştırmana hiç gerek yok saygılar.
  • yakıt işi bence bahane şu aralar sürekli ölçüyorum benim 500sel uzun yolda 185 şehiriçi 270 - 300 arası lpg yakıyor. bence aracın cüssesine motoruna ve lüksiyetine göre bedava zaten 1600 2000 motorlu araçlar bu paraları yakıyor lpg de. uzun yolda da el gazını 120 km sabitlemek kaydıyla bunu yakıyor 90 la felan gidilse dahada düşer. uzun yıllardır hep dinlerim tartışırım konuşurum bizim milletin gözünde büyük araçlar hep bir korku yaratmıştır vay 8 silindir vay 6 silindir çok yakar yakıt düşmanı buna binilirmi felan filan ve bu kanı maalesef babadan oğula geçiyor babası ne demişse oğluda aynı lafla devam ediyor artık bazı şeyleri değiştirmeli kardeşim türkiyeye ilk giren araçlar amerikanlardı ve en ufağı 3500 4000 cc motor hacmine sahipti şimdi insanlar ta o zamanlar ülkede benzin krizi varken binmişler bu araçlara bizde neredeyse 1000 cc araçlara biniyoruz can güvenliği sıfır hayat kurtaracak tertibat yok en ufak kazada maket gibi dağılıyorlar sadece görüntü var başka hiç birşey değil benim 500sel i şu anki hiçbir sıfır araçla değişmem oturumu sürümü can güvenliği lüksü özellikleri şu anki araçlara taş çıkarır . saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtmmustafa -- 29 Ocak 2009; 11:05:59 >

• bu arabalar hakkında çok bilgim yok ama coupeleri daha çok hoşuma gidiyor özellikle bu tarz (http://www.sahibinden.com/1983_model_500_sec-02WQQaXQQ11017867WQQpXQQdisplayitem ) ve ilerde böyle bir araba almayı düşünüyorum .bu araba hakkında fikirlerinizi alabilrmiyim?
  • TEMİZ VE ORJİNAL 500 VEYA 560 SEC BULABİLİRSEN MÜKEMMEL ARAÇLAR AZ YAKAR ÇOK KAÇAR YOLUNA KEYFİNE DOYUM OLMAZ 3 SENE HER İKİ MODELİDE KULLANDIM ÇOK GÜZEL KALKAR TİPİ VE DURUŞU ÇOK GÜZELDİR YALNIZ USTAN ÇOK İYİ OLACAK V8 HER USTA YAPAMIYOR . ŞU AN GAZDA ŞEHİRİÇİ 250 CİVARI YAKMASI LAZIM. BULABİLİRSEN 86 VE ÜZERİ OLANLAR ÇOK İYİ VE ÖZELLİKLİDİR. SAYGILAR.
  • k.bakma biraz uzağım bu konulara ehliyetide yeni aldım 250 kuruş derken km başına mı bu bide iyi bir usta bulmakta yardımcı olabilirmisin?
  • selam. km başına gazda yakacağı 25kuruş ankarada usta bulmana yardımcı olurum . eğer temiz ankaradan istersen 500 560 sec de bulanilirim . saygılar.
  • dostum maalesef istanbuldayım ben iyice araştırıyorum forumları okuyorum yaza düşünüyorum allah izin veririse günlük işlermi halldebilirimym bu araba ile yoksa sadece gezmelik bir araba mı siz nasıl kullanıyorsunz arabnaızı ?
  • VALLAHİ BEN GÜNLÜK 35 - 40 KM CİVARI YAPIYORDUM HİÇ BİR SIKINTI ÇEKMEDİM BENDEKİ 83 500 SEC AMG ÇOK TEMİZ VE GÜZELDİ İSTANBUL A SATTIM HALEN DE İSTANBULDA TAVSİYE EDECEĞİM BAKIMLISINA BAKIN ALDIĞINIZ ZAMANDA BAKIMLARINI ZAMANINDA YAPTIRIN SIKINTI ÇIKARMAZ. ŞU ŞEKİLDE DE YARDIMCI OLURUM KAZALI DARBELİ BULABİLİRSENİZ ALIN BEN SİZE ONU ÇOK UYGUN RAKAMLARA TOPLATIRIM ORJİNAL PARÇA KULLANMAK KAYDIYLA. SAYGILAR.
  • çok saol baklm şimdilik ...
  • mesajını geçte olsa okudum kardeşim.naptın aldınmı mercedesi. almadıysan sana tavsiyelerim olacak. aylık gelirinin en az 1800tl civarı olması gerek.parça konusunu dert etme her yerde bulursun.ben bursalıyım. bende w126 260se var. sıfır arabaya degişmem. tavsiye ederim.yakıt tüketimi lpg de 300krş. mümkünse benzinli al tüpü kendin taktır. soruların olursa cevaplayabilirim. saygılar. yavuz.durak@hotmail.com. bu araçların 85model 280 i full enjeksiyonunu tavsiye ederim.
  • kardeşim bilmediğiniz araçlara yorum yapmayın 280 ler zaten 85 te bitiyor balina alınacaksa temiz 86 ve üzeri alınması gerekir oda 280 olmaz zaten 300 veya 500 olur . 280 her zaman daha fazla yakıt tüketir artık 280 ler bitmak üzere . yanlış anlaşılmasın kesinlikle 280 leri kötülemiyorum yalnız insanlara düzgün ve akılcı tavsiyelerde bulunun buraya yazmak için yazmayın lütfen. saygılar.
  • merhabalar arkadaşlar
    97 model eurocivic imi takasa verip
    http://www.sahibinden.com/_1990_model_300_sel-cok_temiz_-99WQQaXQQ12418531WQQpXQQdisplayitem
    şu arabayı almayı istiyorum. gidip arabaya baktım. arabanın duruşu fena değil ancak bir uzman gözüyle değerlendiremedim tabii ki.

burada bu arabadan kullanan ve anlayan kişiler var. sizce 97 model full bir eurocivic yerine 90 model bir 300 sel alınır mı? alırken nelere dikkat etmeli ve daha da önemlisi bu arabayı alırken ankarada kime göstermeliyim. anladığım kadarıyla motor şanzuman ve kasa ayrı ayrı incelenmeli. tüm bunlara bakabilecek ankarada iyi bir usta bulunur mu? isim adres ve telefonunu verebilirseniz çok sevinirim. özellikle dtmmustafa arkadaşım siz bu arabadan kullanıyorsunuz sanırım. ayrıntılı tavsiyelerinizi almak isterdim.

bir de bu arabalara webasto sonradan taktırılabilir mi?

şimdiden teşekkürler

• arkadaşlar mükemmel bilgiler var ben bu arabanın 90-91 300 sdl modelini arıyorum ama zor biliyorum gören duyan olursa lütfen bildirsin parasını felan hazırladım araç yok ebay'dan baktım ameriakda 2000-300 dolaraa bile var gidip orayamı yerleşsek anlamadım ki :) teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.