Şimdi Ara

Efsana Kasa W126 Balinacılar (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.366
Cevap
23
Favori
355.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar acaba 420 SEL den vazmı geçsem :( Açıkcası biraz maddi durumu zorlar V8 araba, benzin yetmez. 300 SEL alsam, lütfen yardım çünkü kafam çok karıştı. 420 SEL den ister istemez vazgeçmek zorundayım fakat temiz 300 SEL buldum iki tane hangisini alayım kesin birini alacağım ama hangisi ? Temiz 300 SEL bulabilirseniz bana haber veririseniz çok iyi olur veya 6 silindirlik S serisinden 1990-1994 model arası 14 bin ve 21 bin TL arası güzel bir araç kimde var veya 10 numara bir araç nerden bulabilirm.

Saygılar...
    Araçlar :

1-)http://www.sahibinden.com/_1990_model_300_sel_lacivert-emsalsiz_-40WQQaXQQ14116576WQQpXQQdisplayitem

2-)http://www.sahibinden.com/gercekten_orjinal_300_sel_-03WQQaXQQ14022055WQQpXQQdisplayitem

Buda 420 SEL :http://www.sahibinden.com/mercedes_420_sel-31WQQaXQQ13989461WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mxlabes -- 18 Mayıs 2009; 21:47:40 >

• fiyatlar çok yüksek gelin ankara ya yardımcı olayım.http://www.sahibinden.com/temiz_500_sel-77WQQaXQQ6837539WQQpXQQdisplayitem buda benim aracın ilanı düşünürseniz uygun vericem cep ten ulaşabilirsiniz. saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtmmustafa -- 19 Mayıs 2009; 14:40:53 >
  • Mxlabels biraderim iyi günler. öncelikle acele etme ben de bir süredir 300 SE arıyorum. 20 bin lirayı gözden çıkardıysan çok temiz araba bulunur şimdi ilanlardaki de temiz görünüyor ama orjinallik ne kadar belirsiz dün biz de yakın bir galerici arkadaştan 300 SEL baktık harika araba vs dedi ama baktım arabanın dışı gayet afilli ama içi yorgun yıpranmalar belli oluyor. benim tavsiyem uzun zamandır binen galericiye düşmemiş iyi bakım yaptırmış meraklı birinin aracını sahibinden almaktır. Çoğu araç 200 bin km nin üstünde yaşına göre normal ama şayet ülke genelinde zamanında bakım yapılmadıysa mekanik ve elektrikte sorun çıkarır. Bu arası olanlar dinliyorum 200 batım 220 yi zorladım gömdürdüm diyorlar yani nasıl bindikleri malum ama kaç tanesi ciddi bakım yaptırdım tık dese servise resmi özel neyse götürdüm diyor. o nedenle acele etme sahibinden itinalı kullanılmış, mümkünse düşük km de ve boyasız araba bakılmalı tabi çok zor bunu bulmak ama biniciysen alırken kazanmalı. Misal bizde 94 model Toyota corolla GLİ var 10 üzerinden 10 numara Japon toyotası orijinal 79 bin de aldık hiç boya yok kaza yok çizik yok binince 2005 araba hissi veriyor heryeri ama emsalleri 13-14 lirayı geçmezken bize maliyeti 15 i geçti. 20 bin liraya temiz 300 SE SEL bulunur ama sıradan araba almamak lazım. Galericilerin çoğu piyasa arabası satıyor ben Ankara dayım şimdilik sana bir link göndereceğim ama özel mesaj alımını kapatmışsın aktif edersen veya bana özel mesaj atarsan bana iyi sayılabilecek özellikli bir arabanın linkini gönderirim bu araba da km yapmış ama en önemlisi arabada boya yok demiş bu çok özel bir durum yani özenli kullanılmış fiyatı da gayet makul. Tabiki detaylı göstermek lazım ben de ilgileniyorum bu arabayla ama henüz bakamadım. Bakarsam bildiririm. Ayrıca 90-94 model yazmışsın birader onlar 91 sonrası 140 kasa ya geçiyor bu arabalar da çok havalı kalıplı ve dolu arabalar ama parçaları daha pahalı ve ucuz olanları misal 91-92 model s320 veya s 300 lere bazen 20-22 bin lira derler ama ciddi masraf isteyen aralar bunlar 10 numara alabilirsen bu sefer 30 un üzeri demek o yüzden yanaşmamak lazım. LPG siz binmeye gerek yok W126 lara kaliteli usta elinden olursa problem yok çekinme. Selamlar 20/5

• dtmustafa 420 SEL alamadıktan sonra 500 SEL hiç alamam bütçem için çok fazla ama arabamı elden çıkarır çıkarmaz bir tane 300 SEL alacağım. Bakalım artık herşey benim arabanın satılmasına bağlı. Ama 300 SEL çok güzel araba mutalaka almayı düşünüyorum.
  • konunun ismini bilerek mi efsana kasa yazdınız
  • tüm dostlara merhaba forumun ismi gayet güzel ve doğru W126 gerçekten efsane ayrıca mxlabes seçimin doğru 300 SE SEL ok. ABD gibi ülkelerde olsa 500-560 OK Türkiyede maalesef vergi sistemi de yakıtta bunlara düşman.Ben de sana uygun araç bakıyorum.Arkadaşlar W126 yedek parça konusunda net bilgisi olan var mı internette bazı sitelere baktım farklı fiyatlar yazılmış. Orijinal çıkma ve kaliteli yan sanayi konusunda bilgisi olan varsa yazsın

• mxlabes birader her iki araçta çok temiz görünüyor. Ancak yinede iyi bir serviste başta boya kaporta olmak üzere iyice göstermek lazım. Öncelikle hiç boya olmayan orjinallikteki, bakımları zamanında ve eksiksiz yapılmış, ilk sahibinden vs araç tercih edilmeli, her ikiside 200 bin km yi geçmiş özellikle motor şanzıman, ve diferansiyel durumları da detaylı bakılmalı. Aksesuarları oldukça fazla iyi sayılır. Özellikle klima ABS gibi önemli sistemlerin tam ve arızasız çalışmasını kontrol etmeli. Ayrıca Bursa daki araç 2007 tarihinde ilana verilmiş yani halen ilanda mı öyleyse 2 yıldır bekliyor demektir. ?? benim kuralım belli bu tür araçlarda 10 numara ve bakımlı araç almak her zaman en iyi seçimdir. Bir de ekonomik durumunu bilemiyorum ama bu modellere kasko yapılmadığından parça ihtiyacı olursa özellikle tampon çamurluk, cam vs. bunları da dikkate almak lazım. Selamlar..25/5

• herkese selam arkadaşlar daha öncede söylediğim gibi bizim milletimiz 500 se sel lerden her zaman korkmuştur bu tarihden süre gelen bişey her şekilde tartışmaya açığım w126 500 sel 300 sel den daha az yakar benim 500 sel im var diye konuşmuyorum 280 e de 300 e de yıllarca bindim 500 sel 300 sel den daha az yakar bunu kafanıza koyun artı vergi olayına gelince bir dilekçeyle halledersiniz sigortacınıza sorun öğrenin vergide 300 sel in vergisine düşer. boşa bu tarz yorumlar yapmayın. aksesuar fiyatları zaten aynı değişmez. saygılar.
  • bu arada 20000tl ye 300 düşünüyorsanız benim tavsiyem sizlere w140 300 sel veya s 320 olur.
  • Selamlar... Şimdi ben hangisini almalayım ? Evet ikiside 200 bin km'yi geçmiş ikisindede LPG yok aslında Bursada ki araç kafama yatıyor, biraz modelden kaybediyor. İstanbuldaki 1991 model o da güzel ama o da özellikten kaybediyor. Maddi durum 20 bin TL bu fiyatada nasıl bir 300 SEL bulursam. Net olarak konuşursak şu durumda arabaları tam tamına kıyasladığınızda siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz ? Bulduklarım LPG'siz olduğu için zaten LPG taktırmayı düşünmüyorum. Sizce hangisi ?

Saygılar...
  • s747 kardeş mesajını yanlışlıkla reddettim kusura bakma yanlışlıkla oldu. Arkdaşız öyle değil mi
  • mxlabes birader problem yok OK… şimdi senin tercihine gelince öncelikle her iki aracı da iyi bir yere göstermek lazım bence şayet hiç boya olmayanı hangisi ise 1. Tercih, bakım ve temiz kullanma oranı 2. Tercih aksesuar farkı en son bakılmalı dünkü mailime de tekrar bak. Bence en temiz ve bakımlı aracı tercih etmeli geçen galerici bir arkadaşta 300 SEL vardı abi araba 10 numara vs dedi dışarıdan bakınca iyi parlıyordu ama içine binince fark ettim ki araba artık iyice yorulmuş kapı açma kolu bile eğilmiş döşemelerde belli ediyor kendini 18 istiyor. Ben almam yani tercihim az km de ilk sahibinden, devamlı ve nizami bakımı yapılmış, en önemli gösterge de arabada boya olmaması. Bu ve buna en yakın arabayı tercih etmeli. Şimdi dtmusutafa biraderin fikirlerine de saygılıyım ama W140 fikrine katılmıyorum. Çünkü 20 bin liraya W140 en dipteki araba demektir. Bunların temizi 30 ve üzeri para vermek lazım 94 ve altı modellere de kasko zaten yapmıyorlar geçen internette vardı 92 model W140 300 SEL adam 17,500 e indirmiş daha ne istiyorsunuz bu kadara indik alın artık diyor ama arabanın zaten halinden belli her yerinde sıkıntı olduğu ama W 126 10 numarası 18 20 ye çok özel garaj arabası 100 binin altında vs olursa 25 e kadar vurur ama W 140 haşattan çok daha sorunsuz uzun zaman binilir. Şimdi arkadaşlar bazı konuları açık konuşmuyoruz madem arkadaşız açık olalım bu arabalar efsane delikanlı arabası OK ama ben de 1-2 aydır 10 numara 300 SE SEL arıyorum bir tane buldum da ama önemli bir husus ta parça fiyatlarıdır özellikle kaporta ve bazı elektro mekanik aksam fiyatlarıdır. Daha önceki maillerde de yazdım beni en çok düşündüren parça fiyatları orjinallleri zaten çok pahalı ama yan sanayi ve çıkmaların durumunu araştırıyorum henüz doğru bilgiye ulaşamadım. Ciddi bilgisi olan varsa yazsın. Herkese selam. 26/5

• ARKADAŞLAR ANKARAYA GELİN BEN O SÖYLEDİĞİNİZ RAKAMLARA SİZE 10 NUMARA DEĞİL 20 NUMARA ARAÇ ALIRIM.
  • Ben Ankarada yım benim yazdığım şartlarda 20 değil 15 numara araç bul bekliyorum selamlar...
  • Selam Hollandadan tum balinacilara

bende sizler gibi bu balina kasanin hastasiyim bende 420se var 1988 model LPGli ve arabamdan cok ama cok memnunum
    burada arkadas 420 nin tavsiye edilip edilmedigini sormus ben sunu soylemek istiyorum arkadasa kesinlikle tavsiyemdir
    ama tabiki diger arkadaslarin dedigi gibi parcasi zor bulunuyorsa Turkiyede ona birsey diyemem.

bilgisi olan arkadaslara benim arabada deri koltuk yok deri dusunuyorum Turkiyede fiyatlari nedir bilgisi olan
    bildirirse sevinirim.

ayrica turkiyede bulamadiginiz parca varsa bana yazarsaniz buradan bulmak icin elimden geleni yaparim
    nede olsa hepimiz balinaciyiz.

sevgiler.

Aydin
  • Hollandalı biraderim hoş geldin. 420 in hayırlı olsun tabi oralarda imkanlar daha geniştir. Deri konusunda benim gördüğüm çıkma temiz bulmak çok zor çünkü en yenisi 18-20 senelik o yüzden kaportası temizde olsa deri döşemelerin temizi ve orjinalini bulmak çok zor ama bulursam bildiririm. 2. İhtimal de kaliteli bir ustaya yaptırmaktır. Benim bildiğim Ankara da bir döşemeci var özellikle Mercedes ve BMW döşemeleri üzerine çalışıyor henüz telefonlarını alamadım ama bulursam sana veririm. Ayrıca Ben de W126 parçaları araştırıyorum sizin oralarda çıkma temiz veya kaliteli yan sanayi parça fiyatları özellikle kaporta aksamı hakkında bilgi verirsen memnun olurum. Aracının resimlerini de koyarsan iyi olur. Selamlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hollandali 420se

Selam Hollandadan tum balinacilara

bende sizler gibi bu balina kasanin hastasiyim bende 420se var 1988 model LPGli ve arabamdan cok ama cok memnunum
    burada arkadas 420 nin tavsiye edilip edilmedigini sormus ben sunu soylemek istiyorum arkadasa kesinlikle tavsiyemdir
    ama tabiki diger arkadaslarin dedigi gibi parcasi zor bulunuyorsa Turkiyede ona birsey diyemem.

bilgisi olan arkadaslara benim arabada deri koltuk yok deri dusunuyorum Turkiyede fiyatlari nedir bilgisi olan
    bildirirse sevinirim.

ayrica turkiyede bulamadiginiz parca varsa bana yazarsaniz buradan bulmak icin elimden geleni yaparim
    nede olsa hepimiz balinaciyiz.

sevgiler.

Aydin

W 126'da 420 serileri 2 jenarasyon motorlardır...86 modelden önce üretilen 500 serisine tercih edilir...W 126 gerçekten keyif almak amacıyla satın alınıyorsa V8 olmalı...Bu ağır kasada düz 6 silindirler maalesef performans olarak tatmin edici değildir...V8 korkusu bu motorların aliminyum blok olmasıdır...Topiğin ilk sayfalarında açıklamıştık...V8'de tercih tabiki 500 serisidir...Özelliklede 86 yılından sonra revizyon edilmiş 500 serisi w 126 için mükemmel seçim...Ara motor denilen 420 ve 380 serisi v8'ler için yorumumda;Bir 380 se kullanıcısı olarak motordan memnunum...Ki geçen yıl bilinçsiz sanayii ustaları tarafından işkence yapılmasına rağmen...Bloklar zaten aynı tüm v8'lerin farklılık piston ve disbiritör ile ateşleme düzeneğinde...Daha az üretildiklerinden sıfır parçada değilde çıkma parçada sorun olabilir...Yinede ilk w 126 alacaklar bütçeleri yeterse 300 serisi yetmezse 280 serisi alsınlar...Şanzumanda kesinlikle otomatik olsun...Düz şanzuman w 126 sınıfına yakışmıyor...

• Sn Hollandalı 420 birader.. Daha önce sitemizde bulunmuş olan bir arkadaşın emalini gönderiyorum. İstanbulda deri döşeme işleri yapıyor.Cem Adalı artcar77@yahoo.com emaili. Selamlar
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.