Şimdi Ara

Efsana Kasa W126 Balinacılar (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.366
Cevap
23
Favori
355.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

simdi sana soyle soyleyeyim gecen yaz Samsunda bir arkadas icin dericiye sorduk VW Bora icin bize 1000 euro fiyat cekti
    bu biraz tuzlu acikcasi cunki ben burda guzel temiz orjinal bulabiliyorum ortalama 750 euro civarinda. neyse artik bakariz
    acelesi yok zaten arabaya cok masraf yaptim birde arabayla izin yapmak istiyorum bu sene hayirlisi artik

kardes kaporta parcalarini soruyorsun bana simdi soyle burada araba hurdacilarinda W126 cok yani 2. el parca sorunu yok
    ve internettede cok tabiki bu kaporta ve diyer parcalar icin gecerli.
    ama parcacida kaporta parcalari bulunurmu hala onu bilemem sen bana neyin fiyatini bilmek istiyorsan yaz ben senin icin bakarim

arabamin resimlerini cekeyim koyarim ama pesin soyleyeyim nazar etmek yok
  • Selam NE 420 birader

No nazar kazasız belasız günler......çamurluk ve ön tampon fiyatları nedir. selamm...
  • selam s747

kardes parcalarini sordum on camurluk fiyati 70 euro yan sanayi zaten baska kaporta parcasida bulunmuyor.

ama daha once dedigim gibi hurdalikta parcalar cok istemedigin kadar.

arabama resim cekemedim hala ama bu hafta sonu cekerim herhalde yanliz buraya resimleri nasil koyabilirim onuda bilmiyorum
    onuda bana aciklarsaniz memnun olurum.

birde yazdigim mesajlar galiba burada gec goruntuleniyor cunki SMS ile sifre gerekiyormus oda HOLLANDA numarasi olmuyor
    alternatif varsa bilmek isterim.

herkese iyi hafta onu diliyorum!!
  • Sn Hollandalı merhaba bilgi için teşekkürler..

resim koymak için web sayfasının en altında cevapla butonunua basınca mail attığın menü penceresi geliyor. oradan mesaj ayılan pencerenin en altında "buraya resim koymak için tıklayın ve yanında "mesajda resmi görüntüle" kutusu var bunları kullanabilirsin selamlar..
  • evet sayin arkadaslar
    dedigim gibi resimleri buraya koyacaktim ama birturlu olmuyor ben basaramadim
    artik baska bir zaman yine denerim
  • Selam Arkadaşlar Bende aranıza katıldım . 1 ay önce 84 280 SE sahibi olduk . Mükemmel bir araç . Deri koltuk sunroof klima abs elektrikli ve ısıtmalı koltuklar otomatik vites yani kelimenin tam anlamıyla dört dörtlük bir araç. Araç ilk sahibinden ve çok temiz ve sahibi de tanıdık. Aldığımıza çok memnunum. İyi mi yaptık kötü mü ama bilmiyorum. Bana kalırsa çok çok iyi yaptık .
  • Sn m280 hoş geldin hayırlı olsun Hollandalı ya da selam . Aracın temizdir inşallah. Detayları yazarsan bakarız. Tüp boya, motor km vs. Sn forumcu arkadaşlar geçen hafta 2 ayrı Mercedes servisiyle görüştük. Ben 2 aydır 126 300 SE konusunu araştırıyordum. Sonuç şöyle; öncelikle bu araçlara LPG konusu ciddi problem oluyormuş özellikle patlatma konusu ve randıman alınamıyormuş. Ustalar bunu özellikle belirttiler. Ayrıca parça ve bakım masrafı da orta halli kişileri oldukça zorlar baş edemezsiniz dediler. Ama binme zevki güvenlik konfor vs 10 numara. bu durumda bizim gibi memur vb kişiler için bunlara binmek ciddi risk maalesef böyle. Arkadaşlar benim araştırmam böyle şayet uzun süre 300 SE kullanıcısı varsa aramızda tecrübelerini aktarsın. Selamlar.
  • Hoşbulduk . Araç ilk sahibinden sahibide 40 yıllık yakınımız. Araçta lpg yoktu. ilk taktırdık. Zavolli marka. Km 350,000 deyken motor sıfırlandı. Daha 10,000 km de. Araç çok temiz her bakımına beraber babamla giderlerdi alındığından beri. Şimdi sahibi 300 sel ve 500 sel aldı. 300 sel oğluna 500 sel i kendine. Anlayacağınız Mersoluyuz hep =) Servisinden şöyle dediler : 0 fabrikadan çıktığı gibi oldu neredeyse Maşallah dediler . bir çok araç kullandım Range Rover ından Bmw sine kadar ama bu yaşta böle bir araç beni çok şaşırtıyor. Bir çok tüplü mercedesler kullandım ama bunun tüpteki hali benzinli gibi. Kullananlar dayım kuzenlerim tüpte olduğuna şaşırıyorlar. Demekki sistemi iyi kurmuşlar. Tüm elektronik aksamı tam çalışmaktadır. Ben bir eksiğini göremedim şimdiye kadar.
  • Foto koydum sanırım çıkmadı

Efsana Kasa W126 Balinacılar

Efsana Kasa W126 Balinacılar
  • Tekrar hayırlı olsun Hollandalı bak arkadaş resimleri koymuş siteye görüşün aranızda sen de ekle bekliyoruz. 280 . birader demek ailecek mercedesçi siniz güzel. Aracı aldığınız kişileri de bu foruma dahil ederseniz iyi olur tecrübeleri aktarmış oluruz.Dünkü mesajıma cevap veren olursa memnun olurum. LPG de ne kadar yakıyor ölçtüysen bildir. Bir de bakım parça konusunda bir harcaman oldu mu bildir.Mxlabes birader senden epeydir haber yok çalışmalar ne aşamada Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s747 -- 17 Haziran 2009; 9:33:28 >
  • Slm Arkadaşlar

pratikte hiçbir bilgim olmadığından sizlere danışma ihtiyacı duyuyorum. saoğlasınız yardımcı oluyosunuz

merak ettiğim mercedes w126 ların bakım masrafları diyelim arabanın motoru komple revizyondan geçti + şanzuman yenilendi + yürüyen aksam yenilendi . 1985 model w126 lar için aşağı yukarı bahsettiğim tamiratların tutarı ne olabilir.
    bi tane almayı düşünüyorum sorun yok deseler bile sorun çıkartırsa olacakları da bilmek istedim. sonuçta ucuza alınabiliyor araçlar ama masrafları nedir.
    teşekkürler
  • Bizim ki lpg de 280 civarı yakıyor. Kudurduğundaysa 400 ü rahat buluyor . Sakin kullanımda fazla cebi yakmıyor. Seri kullanımda 50 liralık gazla 250 km yaptım . ( yarısı uzun yol )
  • M280 değerler normal hayırlı olsun... ya cosmokramer birader epeydir piyasada yoksun.. ben seni de W126 cı bilirdim BMW 520 lere oynuyormuşsun ne iş?? soruna gelince benim araştırmama göre bazı ustaların verdiği rakamlar ve bazı forumlarda da rastladım bu bakımlar 5 ila 10 bin TL tutabilir..aksine bilgisi delilli isbatlı varsa bilmek isterim.Doğrusu ben de epey sordum forumda ama hep genel cevapler geliyor.. tamam kardeşim bizde balincıyız o ayrı ama Türkiye de yaşıyoruz ama orjinal parçaların zaten kimse yanına yaklaşamaz.. he çıma ve yan sanayi kalıyor geriye onda da kalite ve uygunluk konusunda net bilgi henüz ortada yok.birçok arkadaşa sordum hep yorum biri diyorki tofaş tan pahaldır o kadar yok diğer mercedeslerden de ucuz diyenlere vs.. net verilerle konuşmak lazım.. ben de soruyorum yine en az 3-5 sene bu araçlardan 300 SE gibi kullanan varsa yazsın başından geçenleri.. harbice..!!. bizde biliyoruz arabanın orijinal parçaları kaliteli ama o her şey değil Allah korusun kazsı var önemli arızası var.. ben tanıdığım ustaların verdiği bilgileri yazdım 3 gün önce farklı bilgi varsa net sizde yazın LPG konusu da ortada özellikle 86-91 motorlarda…ayrıca bu konular bir kenara her şeye rağmen ben delikanlıyım alacam diyorsanız 10 numarasını almak lazım bunu net diyebilirim haşat bir arabayı alıp toplamakla baş edilmez..8-10 liralık arabalar gibi selamlar..18/6

• valla bmw 5.20 de cazip fiyatları ve devasa boyutları nedeniyle ilgimi çekiyo doğrusu ama bmw lar mercedesin gerisinde gibi 1985 model w126 280 SEL lerde airbag cruise control ısıtmalı koltuk vs varken bmw larda bunlar nedense yok . zaten 80 - 90 arası bmw lar şekilsiz araçlar bence

hergün ilanlara baka baka deli oldum zaten sahibinden.com bana bi araba hediye edecek en sonunda hergün ne arıyo bu adam diye:)

sabit maaşlı memur olunca insan herbişeyi kurcalıyor. aldım mı sorun çıkmasın istiyorum hadi çıkacaksa ne kadar çıkacak .

en doğrusu parası olan ve hastası olana göre bu araçlar yoksa benim gibi züğürtlere göre değil.
    parça fiyatlarına internetten bakmıştım sadece sinyal camı çok ucuzdu 20 lira . gerisi
    http://ayaroto.com/home/mercedes/mercedes-w126-1980-91.php?vmcchk=1 bu adreste bi kısmı var

ön camı da orjinalinin 500 tl civarında olduğunu araştırdığım ilanlardan öğrendim.
    benim anladığım kadarıyla da sıfırdan toplama işi 5000 - 10000 arası değişir. arabanın yamalı bohça gibi olmaması içinde ucuzu alınmaz.

• Bmw ile Mercedes i karşılaştırmak bana düşmez ama yine de tecrübelerimi söylemek isterim. Mercedes her bakımdan Bmw den iyidir. Motor olarak da konfor olarak da. Amcam da 1999 5.20 İA var nasıl bir araç olduğunu bilirim. Ama 1999 model bir mercedes e de bindim bence ama altını çizerek söylüyorum bence mercedes daha iyi. Bunu mercedesim var diye değil zamanında bmw sahibi de olduğum için söylüyorum. 84 280 se de olan özellikleri 84 model bir bmw de göremiyoruz. Nedeni Mercedes in bmw ye göre biraz daha ileride olmasıdır. Tabi ki yine söylüyorum bunlar benim düşüncelerim. 15 milyarım olsa 94-95 belki de 96 bmw 5.20 alacağıma 88-89 300 sel almayı tercih ederim.
  • Arkadaşlar herkese selam değerlendirmeler iyi.. benim çağrımı tekrarlıyorum bikaç yıldır W126 300 SE LPG li özellikle kullanan varsa tecrübelerini bizle paylaşsın selamlar..
  • biri ilanda aracına yaptığı masraflarını belirtilmiş.

****** Sunroof motoru ve mekanizması yenilenmiştir. (450 TL)

****** Tüm elektrik tesisatı değişmiştir. (200 TL)

****** Şanzuman ve motor bakımları yapılmıştır.( 1.000 TL)

****** BRC LPG kiti orjinal olarak değiştirilmiştir. (450 TL)

****** Ön ve arka diskler ve balatalar değiştirilmiştir. (550 TL)
    ****** Klima gazı yenilenmiştir. Musluk değiştirilmiştir. Sorunsuz çalışmaktadır. Arka koltuk için de klima fonk. vardır.(250 TL)

http://www.sahibinden.com/mercedes_280_se_anahtari_cevirin_kullanin_yenilendi_-64WQQaXQQ12333075WQQpXQQdisplayitem

• Sevgili arkadaşlar herkese merhabalar. Donanım Haber birinci Ankara buluşmasını 7 Şubat'ta yapmıştık. Şimdi ikincisini düzenlemeye geldi sıra. Sizlerinde desteğiyle düzenleyelim diyorum. Katılmak isteyen arkadaşlar fikir verirse sevinirim.

7 Şubat'taki Ankara buluşmasının konusu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_29459192/mpage_1/key_/tm.htm

Yeni yapmayı düşündüğüm buluşmanın konusu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_32341909/mpage_1/key_//tm.htm#32341909

Gelmek isteyen tüm arkadaşlara kapımız açık.

Selamlar.

• Yav birader herkes epey geyik yapmış ama hiç konudan bahseden yok mevzu nedir mercedes W126 felan geçmiyor bu bizi bozar Selamlar..
  • Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum . Bu sinyalin yanında bir tane daha bir şey var sinyalden ince ve daha kısa , üzerinde almanca bir şeyler yazıyor bir çok mercedes kullanana sordum bilmiyorlar aranızda bilen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.