Şimdi Ara

Efsane 96 Nesli Artık Üniversiteli (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
1
Favori
5.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: whiskeyinthejar

o yıllarda çocuk olan efsanelerin sondur. siz geçek parliament sinema klübünden polis akademisi ve geleceğe dönüş izlememiş, star tvden türkiye 1. ligi (süper lig) maçlarına bakamamış, tv ekranına camsil sıkarak cine 5ten erotik film izlemey bilmeyen, bilgisayarın köklü gelişimine şahit olup da, ne bir 3dfx kullanmış/hayalini kurmuşsunuz, nede celereon 300a yı overclock etmişssiniz, çıkan her ürünle bir devrim yaşamamış, 2000lerin 12 eylülül toplum mühendisliği ile oluşturduğu apolitik, duyarsız, meraksız SIRADAN bir nesilsiniz.

son kal 80 lerin ortalarıdır. ben ilkokula başladığım sene star tv (ilk özel kanal) kuruldu ya. küçük pet şişe su yoktu, şehirler arası otobüslerde poşette su veriyorlardı, ona pipet takıp içiyordunuz

Cine5'te erotik film, starda super lig maci izlemek mi bir nesli efsane yapar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sınav sistemi mi değişiyor yine?
  • 93'ten sonra doğumları yasaklayacaklardı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

96 nesli ne ara efsane oldu

onu bırakta 2009 ne ara oldu . en efsane 95 tir . ezik 96 lar yes to racisim 96'LILAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Better Call Saul

Nasıl herşey sizde denendi asıl biz 95 liler ilk kobaylarız

Hocam en basit örnekleri siz sbsye 2 yıl girdiniz biz 3 yıl ayrıca bu seneki devamsızlığın 10 güne düşürülmesi geçme notunun 50 olması vs

2 yılı bize denediler bizden önce oks vardı 3 ü de size yapmışlar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda bu kadar çoluk çocuğu görünce soğuyorum bazen.. Eğitimde denemeler her zaman oldu 96 lıkla alakası yok
  • ula şu 2000 lileri fazla küçümsüyosunuz (yes 2000liyim)

tamam çokça şerefsiz ve akıl yaşı geride kalmış veletler var ama genelleme yapmanız benimde sinirlerimi bozuyo,bence yaşa göre değilde akıl yaşına göre değerlendirin biz 2000lileri,yoksa bizde biliyoruz gerizekalı 2000lilerin olduğunu
  • Bir efsane nesil varsa o da 80's dir.90 ları ve 2000 leri yaşayan inanılmaz değişim ve gelişimi gören nesildir 80 ler.Şöyleki 80 ler ve 90 lar dizisi çekiliyor ikisini aynı anda yaşayan nesil 80 ler neslidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 14 Haziran 2014; 17:09:26 >
  • Vay be efsane olmuşuz..
  • 96'nın efsane olmadığını iddia edenlere adres vericem, çektiklerinden bana da yollasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURKISHBOSS

ya 97 nesli ne yapacak yeni sınav sistemi de bizi vuracak ?

nasi yeni sinav sostemi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane nesil veya kobay nesil diye bir şey yok.Zaten eğitim sistemi çok sık değişiyor.Kendinden yaşça küçüklere yukarıdan bakma herkeste var.En azından belli bir yaş için.Ne yalan söyliyim 96 dahil 96dan sonrakiler bana itici geliyor.Ama 93lülerde aynı şeyi bizim için düşünmüştür.
  • Efsane varsa o da 94lülerdir
  • Abiniz 93lü.
  • 95 liler efsanedir.
  • [simage] [/simage]
  • KöpeklereFısıldayanAdam kullanıcısına yanıt
    b....... sizde denendi 97 ve 98 çekti bütün heşreyi
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.