Eskilerden çoğu oyuncunun bildiği, bir döneme damgasını vurmuş olan adventure oyunu Sanitarium'un indirilebilir versiyonunu good old games sitesi 10 dolardan satışa sundu. Herhangi bir kopya koruma olmadan (DRM-free), en son sistemlerde (Win 7 dahil) problem çıkartmadan çalışacak şekilde yeniden düzenlenmiş olan bu versiyonu gog.com'dan satın alabilirsiniz.
Cd derdi olmadan netbooklarda bile sorunsuz çalışabilen bu versiyon ile aynı zamanda oyunun pdf formatında manualını ve mp3 formatında sountrack albümünü indirebilirsiniz. Eskinin güzel günlerini yad etmek isteyen arkadaşlara tavsiyemdir.
Artık neredeyse tükenmiş olan adventure türünün lider oyunlarından biridir, süper bir paylaşım olmuş
zamamında cok ıyı bı oyundu arsıvımde hala bulunmakta
az uğraşmamıştım zamanında. akşam sanitarium oynardım geç saate kadar sabah uyanıp vize sınavına girerdim. hey gidi günler. bi aralar sanitarium yenisi çıkacak söylentisi vardı 2000 lerin başında. yalan oldu.
Ben geçen sene tekrar açıp oynamış, chapter 3'e kadar gelmiştim. Gerçekten bulmacaları olsun, dialogları olsun efsane oyunda Sanitarium. Sonra bırakmıştım. Ama bu sefer azimliyim, bir daha baştan başlayıp bitirecem.
Harika bir oyundu, Güzel haber. Keşke yeni oyunuda gelse.
Adventure sevenlere güzel haber, bu arada yeri gelmişken Dh yönetimine de sitem edelim. O kadar gereksiz başlık varken forumda bi Adventure başlığı açmadılar...
quote:
Orijinalden alıntı: Pir
Adventure sevenlere güzel haber, bu arada yeri gelmişken Dh yönetimine de sitem edelim. O kadar gereksiz başlık varken forumda bi Adventure başlığı açmadılar...
DH bile adventure'ı oyun türünden saymıyor yaw. Ben de konuyu açacak adventure bölümü göremeyince şaşırdım.
Bencede advanture başlığı olmalı...
7'de çalışması çok iyi olmuş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme