Şimdi Ara

Efsane bir oyun! #Dragon BallZ#

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkemizde bir dönem yayınlanan ve Dünya çapında bir çok fanatiğe sahip olan bu çizgi filmin birçok oyunu çıktı. Bu da onlardan biri... Dragon Ball Z - Mugen Edition 2 (Made in Brasil)

Şimdi size oyundan bahsedeceğim:

Win XP kullanıcıları özellikle oyun açılırken "Error:Can't change video mode to 320x240x16 bits. Switch to 640x480x16 bits? (y/n)" diye bir mesaj alırlar. Bu önemsizdir, oyunu oynamak istiyorsanız buna "y" ile yanıt vermeniz gerekmektedir.

Ardından F1 ile geçeceğimiz, bize MUGEN hakkında ve kullanım koşulları hakkında bilgi veren pencere açılır. Zira burada önemsizdir, direk atlayabilirsiniz.

Ve sonunda geldik menüye. Menüde 'Arcade / Vs Mode / Team Battle / Training / Watch / Options / Exit' seçenekleri bulunmaktadır. (Bir seçenek seçmeden önce bekleyip üst kısmı izlemeniz tavsiye olunur. )

Oyunda her karaktere ait farklı combolar bulunuyor. Bunları tek tek söylemek zor. Ancak ipucu vermek gerekirse A, S, D, Z (bazı karakterlerde X veya C) ile birlikte Sol, Aşağı, Sağ yön tuşlarını deneyebilirsiniz.

Oyunda bazı gizli özelliklerde bulunuyor. Mesela karakter seçimi menüsünde sol alt ve sağ altta bulunan boşluklardan özel karakterleri bulmak mümkün. (Broli, Goku SSJ4, Vegeta SSJ4 ve Pan)

Sonuç olarak, Dragon Ball Z severlerin indirip denemesi gereken bir oyun... (Not:Hiçbiri alıntı değildir. El emeği göz nuru! )

Boyut:27 MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRageful -- 23 Haziran 2007; 23:01:23 >

• Ewy Kardeş. İndirip Bir Deneyelimde Bu Görüntüler Atari Oyununa benziyo
  • Hocam sol ve sağ alt köşedeki karakterleri nasıl bulacaz ? Brokoli mi yazıyoruz klavyeye
  • quote:

Orjinalden alıntı: CLUbeer

Ewy Kardeş. İndirip Bir Deneyelimde Bu Görüntüler Atari Oyununa benziyo

Evet tam üstüne bastın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dinendal Elensar

Hocam sol ve sağ alt köşedeki karakterleri nasıl bulacaz ? Brokoli mi yazıyoruz klavyeye

Yok mesela sol alt köşedeki boşluğun üstünde Goku SSJ2 var ya sarı kafa olan, imleç onun üstündeyken aşağıya kayıp sol ve sağ yaparak bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRageful -- 21 Ocak 2007; 20:48:45 >
  • hehehe zamanında az oynamadım dragon ball ı
  • Yaw küçükken benim kuzenler oynardı atari salonlarında, onlar hileyle kurtadam gibi bi herif çıkarıyorlardı. O çıkan adam da oyun sonlarında geliyordu. 3 kişilik dövüş yapıyorlardı falan o oyun mu bu ? Şu an %49 da iniyor. 8 kb/s ile neden bu kadar yavaş acep
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Efsane oyun Dragon Fable
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben İndirdimde Fazla GÜzel Değilmiş Ya. Bide Bu adamlardan daak yiyorum ölümcül vuruş felan çakıyolar
  • Saol kardeş deniyelim
  • Goku ile oynuyom süper ama Broli yi bi türlü geçemedim adamın enerjisi bitmiyor yaw
  • atari salonlardaki oyunlardan.bi yerde görmuştum bi deneyelim bakalım
  • Saol indirmek lazım
  • Kombo çekmeyide bulsak iyi olacak
  • keşke mp de olsaydı ne güzel olurdu hayal edin...
  • pardon bu oyun aterımı bole oyun pc de kaldımı ama denıyecem........
  • daha önce psx versiyonunda oynadım açıkcası dövüş oyunu sevmeme rağmen dragon ball serilerine sıcak bakmadım
  • İlginize teşekkürler...

quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

Kombo çekmeyide bulsak iyi olacak

Yazıda da belirttiğim gibi, A/S/D/Z bazı karakterlerde de X ve C ile birlikte yön tuşlarına karışık basın işte mutlaka yaparsınız hatta belli bir noktadan sonra insan alışıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: Dinendal Elensar

Goku ile oynuyom süper ama Broli yi bi türlü geçemedim adamın enerjisi bitmiyor yaw

Bayadır uğraşıyorum Broli'yi bende yenemedim bir türlü... Size bir öneri, F1 tuşuna bi basın...

quote:

Orjinalden alıntı: CLUbeer

Ben İndirdimde Fazla GÜzel Değilmiş Ya. Bide Bu adamlardan daak yiyorum ölümcül vuruş felan çakıyolar

Düşmanın yeteneği 3 sarı top olduğunda (yani full) dikkatli olun çok değişik combolar var.

• Paylaşım için sağol
  • indirilmiyor kardes
  • link ölü..tam linki bilen varmı..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.