Şimdi Ara

EFSANE CUMA DEĞİL EFSANE FİYASKO... (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
2
Favori
34.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
416 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sub woofer takip ediyordum 545 tl idi normalde
    kara cuma hesabına 900 liradan 650 liraya indirmişler :)
  • neozine kullanıcısına yanıt
    Sana beleş versinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapitalizim oyunlari bunlar hep ;)

• Kasım sonlarında büyük indirimler yapacağız, ciddi yoğunluk olacak hazırlıklı olun diyorlardı bir de oradayken. Bu muymuş ?
  • piyasa değeri 2.800 ila 3,200 Tl arası dolanan msi 1080 armor OC yi, 2,300 TL ye, aynı fiyattan 5 taksit ve kargo bedava şeklinde aldım. Bence çok iyiydi. Hepsi burada bayağı işimi gördü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylosoft -- 25 Kasım 2017; 20:30:26 >
  • neozine kullanıcısına yanıt
    bizde % 50 gerçek indirimi kim verebilir ?
    kendimizin ürettiği teknolojik ürün var mı ?

üstelik satıcılar hep gergin ,acaba döviz daha fazla yükselir mi diye
    ki bazı firmalar zaten pamuk ipliği gibi konumdalar (anlayabildiğimiz kadarıyla)

bize indirim değil ,dövizin düşmesi gerekiyor ,diğer türlü indirdik deyip cüzi indirimleri ,bindir indir sistemiyle satarlar
  • Telefon ihtiyacim vardi ve birkac gun icinde almayi dusunuyordum. P10 lite aldim hbden ve ayni gun diger magazalarda fiyatini kontrol ettim. 1700tl olan fiyatlar hbde 1520tl idi. Acikcasi uyguna gordugum icin aldim.

Ancak kargo gunu cok uzun zamana verdiler. 12 aralik gibi kargoya verilecekmis. Neden bu kadar uzun tarihe verildi anlam veremedim. Yogun satis oldu hissiyati mi vermek istiyorlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1050 ti almistim, demin kargocu getirdi.

Hepsiexpress midir ne isse iyi calisiyor.

• hb bence süper bir kampanya yapti. cok fazla şey aldim.

bakmadan almayin arkadas.

kampanyası var hersey ucuzdur diye gidip alma sende.

ben harici diskler tras makineleri falan bi suru sey aldim piyasadan yuzde 30 ucuza ama n11 in yerini tutamaz.

• Aslında Black Friday denen olay çoğunlukla sene biterken stokları eritmek adına -bizdeki tabirle zararına satış- "büyük" indirim adı altında satılması. hepsiburada gibi satış siteleri bildiğim kadarı ile sattığı ürünleri stoklamayan bir firma(çok satılacağından emin olduğu ürünleri stokluyor sanırım). dolayısı ile indirim konusunda tedarik zincirine bağımlı. ürünleri de önce bindirim sonra indirim yaparak şişirmesi de bu düzenden ötürü olsa gerek. indirim yaptım bana gel

2 haftadır şarjlı matkap/vidalama ürünlerine bakıyordum. baktığım ürünler 100-250 bandındaydı. çoğu üründe indirim yazdığı halde 200 liranın altında ürün bırakmamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayneo -- 25 Kasım 2017; 21:34:37 >

• Harici disklerde ve Flash disklerde iyi indirimli olanlar vardı bencede.

• Oral-b şarjlı dış fırçası 2li 104.99 tl iken sepete attım sabah kalktım kara cuma 129.99 olmuş

İndirime gel

• ciroyu açıklayamadılar sanırsam??
  • Şimdi burada bana ama bunu savunma
    -Ama indirdikleri üründen zarar edip diger üründen kâr ediyorlar/Satıcılar ne yapsın
    ----------------
    Ürünlerde %50 60 indirim oluyorsa
    Bu utanç tablosudur arkadaş
    ----------------
    Ticaretin %99'u da ayağına da kimse yatmasın
    ---------------
    -Ama yurt dışında da oluyor indirim bla bla
    ------
    *Alım gücü osman alım gücü öyle kıyasla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHCEK93 -- 25 Kasım 2017; 22:12:7 >
  • E beyler ben dün nasıl 134 ₺ mouse’u 99 ₺ ‘ya aldım peki ?

• www.fitnessandbeast.com sitemde reklam gosterim oranlarinin azalacagini bile bile hepsiburada ya gecit vermiyorum. Gunde en az 20 reklami geliyor ve hepsini engelliyorum. Hesabi engelle dedigim halde nasil beceriyorlarsa daha cok hucum ediyorlar. Lanet olsun boyle saldirgan pazarlama stratejisine. Sitenin masraflari ciksin diye adsense actik ona da pisman ediyorlar. Bari alakali reklam gosterin lan. Fitness hareketine bakmaya gelen adama nasil duduklu tencere reklamina tiklattirayim ben.

• N11 HB yi bitirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: calfagri

corsair k55 i 234 Tlden sepete atmiştim 199TL ye düştü yarın sabah alıyım dedim sabah baktim 219 TL olmuş. Aslında arkadaşların dediği gibi hiç yoktu da değil ekran kartlarında piyasaya göre 200-400 tl arasi oynuyordu.

Bende bunu haftalardir merak ediyordum nasildir diye..su an 199 lira..

http://www.gameekstra.com/Corsair-K55-Turkce-RGB-Gaming-Klavye,PR-7868.html

bana sessiz bir klavye lazim..Bu nasil hic canli gordun mu ?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.