< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ya burada herşeyin farkında bir kitle var aslında bizlerin bir şeyler yapması lazım. O kadar insan hiç araştırmadan bu çılgınlığa kapılıp alışveriş yapacak. Biz nasıl duyurmamız lazım o kitleyi uyarmak için. Ben gerçekten o insanları düşünüyorum. :(
|
Dün baktığım şeyler vardı. Bugün hepsi bırak indirimi %10 zam yapmış :) müşteri veli ninet değil artık. Müşteri aptal, şamar oğlanı.
|
n11 ne kadar kızsam da bütün alışverişlerimi indirimli yapmamı sağlıyor.
|
Geçen sene de aynı şey oldu, bu sene de... Hatta burdan da uyarmıştım sizleri; hb nin başlamamış kampanyasına bu kadar çok abartılı ilgi göstermeyin, zira kampanya çöp çıkarsa çok söver ve hayalkırıklığına uğrarsınız diye, aynen bu oldu
İndirimlere gelince; bu milleti herkes öpüyor, gelen geçen öpüyor, artık bunlara ticaret siteleri de dahil oldu.. Herkesin kazıklayıp öptüğü bu zaman da hb nin öpmesine şaşırmamalı ve merak ettiğim ise şu; bu millete dünyadan kim veya hangi ülke veya hangi firma canı gönülden ve öpmeden iyilik yapacak merak ediyorum |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernatrll42 -- 24 Kasım 2017; 0:27:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|