Şimdi Ara

EFSANE CUMA DEĞİL EFSANE FİYASKO... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
2
Favori
34.083
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
416 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiyede bu tarz şeyler tutmaz. Adamın iliğini sömürürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 11 kampanyasından n11 den iphone 8 aldım 3400 maliyetle hepsiburada en ucuz 3599, pc aldım 4500 maliyetle hebsiburada 4919 aynı pc ,tam fiyasko vatandaşı kandırmaktan başka bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sörms -- 24 Kasım 2017; 12:48:28 >
  • Eski fiyatları şişirip tekrar aynı fiyattan efsane cuma adı altında satmak nedir ne rezil bir firmasın sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Friday diye birşey yok arkadaşlar.İşe yaramaz ürünlerde indirim yapar gibi görünmüşler işe yarayanlarda hiçbir indirim yok.Bugünün sadece adı var!Boyner cevahir mağazasında 1 katı tamamen spor mont kışlık mont yapmışlar,siteye girdim internet sitesinde o ürünlerin hiçbiri yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamtheater_81 -- 24 Kasım 2017; 13:1:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingShady

quote:

Orijinalden alıntı: BigManMaka

Çoğunda haklısınız 15 gün önce sepete attığım 749 tl ayakkabı bugün 380 düşmüştü denk gelebiliyor

749 tl olan bir ayakkabıyı sepetinize attığınıza göre alım gücünüz yüksek, indirim beklemenize gerek olduğunu sanmıyorum.

Alım gücü herkesin kendine koyduğum bir limit vardı 500 düşer diye bekledim 380 düşünce daha hoş oldu

• Sadece ekran kartlarında düzgün bir indirim oldu onunda stoğu anında bitti.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KingShady

quote:

Çoğunda haklısınız 15 gün önce sepete attığım 749 tl ayakkabı bugün 380 düşmüştü denk gelebiliyor

749 tl olan bir ayakkabıyı sepetinize attığınıza göre alım gücünüz yüksek, indirim beklemenize gerek olduğunu sanmıyorum.

Alım gücü herkesin kendine koyduğum bir limit vardı 500 düşer diye bekledim 380 düşünce daha hoş oldu

hayırlı olsun demek düşer bize de.

• Her zamanki gibi son fiyattan değil ilk açılış fiyatından indirim yapmışlar sadece göstermelik.
    Utanmazlar kara cuma diye yutturacaklar indirim var sanan çok sazan olur yine çok satış yaparlar baya reklam yaptılar
  • Türklerden bir utanç verici hareket daha dünya ya etkisini savurmuş Black friday gününü kendi milletini silkelemek için kullanıyor ne beklenirki fakir orta doğu ülkesinin firmalarından
  • Bizzat takip ettiğim bir lastik vardı Nokian 195-65-15 23 Kasım fiyatı 190 TL 24 Kasım fiyatı 200 TL!
    HELAL SANA HEPSİBURADA!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgkn_ngn -- 24 Kasım 2017; 13:50:37 >

• Bu bezin fiyatı tarihte hiçbir zaman 100 tl yi görmedi ama Hepsiburadaya bakarsan değeri 100 tl miş sağolsunlar ekstra yüzde 17 indirimi de katınca 83 liraya düşürmüşler bezin fiyatını. N11 de 11.11 de 2 paketini 146 liraya almıştım onda bile satıcı zerre indirim yapmadan sadece kuponun indirimi ile o fiyata düşmüştü. Kısacası hepsiburada pişmanlıktır. Siteyi siyaha boyamakla black Friday olmuyor.

Yahu bari 8-10 tane ürün belirleseydiniz de onlarda indirim yapsaydınız ama yok hiçbirşey yok.

• Günaydın yenimi uyandınız? Yersen indirim..

• Keriz silkeleme, 3-5 üründe indirim yap aradaki diğer ürünleri yapıştır gitsin.

Mesela dün carrefurdan aldığım a4 kağıdını adamlar black friday ile 2, 30 tl pahalı satıyor hemide %20 indirmişler

Şeytan bunlar şeytan

• Sen neyi aradın bilmiyorum ama ben bir tost makinası 99 TL, birde 250 GB samsung SSD aldım 399 TL gayet piyasadan iyiydi fiyatları.
  • n11 11.11 kampanyasının yanından bile geçememiş. Bindirimden indirim tam bir fiyasko.
  • s7 edge takip ediodum, indirim oncesi 2700 civariydi, indirimli 2650 olmys. Yapmayin indirim vereyim 50 tl fazla zahmet olmasin :)

• Bindirimli indirim yapmışlar işte ancak bunu becerebiliyorlar.İndirip diye atlayan sazanlarda alışveriş yapıyor.Onlar böyle almaya devam ettikçe daha çok indirim adı altında bindirimli indirim yaparlar.
  • PS4 kolu dün sepette 209 TL bugün 195 TL oluyor

Aynı ürün aynı satıcı N11 de 209 tl 200 üzerine 25 TL kuponla 185 TL aldım

Anlamadınm gitti nasıl indirim yapıyorlar

• 2 senedir bir i7 6700k alamadım bu uğurda dolandirildim bile umudum yıl başı noel baba lütfen beni duyyyyy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolBUDUR -- 24 Kasım 2017; 14:30:10 >
  • bedava ürün mü bekliyosunuz anlamadım ki ?

çoğu üründe hatırı sayılır indirim yapılmış .

siz tabi beklenti olarak 1000 liralık malı 200 e alıcam hayaline kapıldıysanız
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.