Şimdi Ara

EFSANE CUMA DEĞİL EFSANE FİYASKO... (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
2
Favori
34.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
416 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BeyazZenci01

Şu yazdığın şeyin, dünyanın en saçma cümlesi olduğunun farkındasın değil mi? Eğer değil isen vay senin haline.

Hangi yazdığım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar, california da mall da calisiyorum, su an saat gece 4:30am, hala tiklim tiklim.

Karsimda Columbia magazasi var.

dun $130 olan mont su anda $70. Ayrica her $125 lik alisverise $25 de hediye ceki veriliyor.

Indirimler gercek. Kimse kimseyi kandirmiyor.

Nike ve Under urmour magazasinin onunde en az 100 kisilik sira var. nike jordanlar $70.

Walmart iphone 6 i $125 e veriyor.

Best buy beats wireless 2 headphone u $150 ye veriyor.

Sony vr + g.turismo $299

Fiyatlar cok iyi...

• merhaba arkadaslar, california da mall da calisiyorum, su an saat gece 4:30am, hala tiklim tiklim.

Karsimda Columbia magazasi var.

dun $130 olan mont su anda $70. Ayrica her $125 lik alisverise $25 de hediye ceki veriliyor.

Indirimler gercek. Kimse kimseyi kandirmiyor.

Nike ve Under urmour magazasinin onunde en az 100 kisilik sira var. nike jordanlar $70.

Walmart iphone 6 i $125 e veriyor.

Best buy beats wireless 2 headphone u $150 ye veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheri10

vatana baktım bu güne özel %10 zam yapmış

vatan'ın tuzu kuru topkapıda'ki yerde 30 dk ürünleri inceledim ne kadar barzo varsa 3-5 bin verip laptop alıyor,adam ram diyer o daha mı hızlı diyor,ssd diyor,o ne diyor,1080p diyor kasasımı diyor,bu kadar barzo olduğu zaman i5 u işlemcileri 3500tl den çakıyorlar..
  • Reklama verecekleri parayı çek yapıp dağıtanlar daha iyiydi. Kaçınılmaz sına doğru gidiyorlar yazık iyi siteydi.

• kara cumaysa adına layık olanı yapın bugün hiçbişey almayın ki cumanın hakkını almış olsunlar
  • http://www.hepsiburada.com/ara?q=msi+z370+ msi z370 kartlarda güzel indirimler var
  • Alın size kara Cuma :)))

https://youtube.com/watch?v=GijFlvGI5h4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 24 Kasım 2017; 16:19:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrettiofemHalf

sadece hepsiburada.com'a özgü değil. Tüm sitelerde şuan Black Friday adı altında keriz silkelemeye çalışıyorlar. İndirim var ayağına insanların almayacağı şeyleri gözlerine sokup aldırmak bile fırsat onlar için. Dikkatli olmakta fayda var, ihtiyaç harici şeyler almamaya çalışın.

n11 indirimlerinde bile kaç satıcı önce bindirim yapıp, sonra indirim yaptı. Ama forum ruhu galip gelerek, ihtiyacımız olan ürünlere uygun fiyatlarla sahip olabildik.

Hepsiburada ise tam saf avcısı. DHlileri kandıramazlar ama birçok kişi psikolojik olarak ucuza ürün aldığını zannederek aslında piyasa fiyatına ve hatta daha üzerine ürün alacaklar...
  • Anayasada Türkiye'nin "laik" bir ülke olduğu yazdığı için arkadaşı ülkeden kovduğun yazı.

Hadi gel farz edelim ülke "laik" o zaman neden arkadaşı kovuyorsun? Benim bildiğim laiklikte inanca göre muamele göstermek yok. Yoksa ülkemizdeki "laik"lik başka bir şey mi?

• milleti iyi kemirdiler dün akşam diye düşünüyorum
  • Benim gördüğüm yada dikkatimi çeken oneplus5 in düşmesi ve Samsung microsdlerdeki indirim.Baska da birşey görmedim .

• Bi HepsiBurada Değil ki Hiç Bir Sitede Hatrı Sayılır Bir İndirim Yok. Yalanın Reklamına Verdiğin Para Kadar İndirim Yapsan Zaten Alışveriş Patlardı Hepsiburada. Tüketim Çılgınlarını Gaza Getirdiniz. Biz de Bakıp Acıdık Halinize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Ahahahah süper ya. S3 frontier'a zaman zaman bakardım. 1349 TL idi. E şimdi bakıyorum 1598 yapıp sonra 1399 üstüne de bir indirim daha 1299

Ulan 50 TL'lik indiriminiz batsın reziller.

Gear S3'ü ilk çıktığında 1299 tl idi. Aralık ayında hb kampanyayla iki kere 1199 seviyesine çekti ve bir daha o fiyata hiç inmedi. Ben o günden sonra da takip ettim fiyatı, illa ki 1349 olmuştur ama ben 1399'dan aşağı indiğini hiç görmedim. Şu an %7 lik indirimle 1299'a satılıyor ki bu zaman zaman yaptıkları kampanya fiyatıdır. Yeterli mi? Kesinlikle değil çünkü dediğim gibi diğer indirim dönemlerinde de satılan fiyattan satılıyor. Fakat zaten 1598'e hiç satmadı bu saati hepsiburada, takip eden bilir bu ucuz bir satış taktiğidir.

• Ne bekliyordukki gerçekten bir an inanmıştım indirim yapacaklarına :)
    Birkaç saat önce sepete attığım 3100TL değerindeki ürün indirimler başladıktan sonra 4200tl 'ye yükselmiş ve indirimli haliyle bile eskisinden daha yüksek fiyatla satılıyordu .Aslında dava edeceksin bunları böyle insanları kandırıyorlar.
  • Hepsi aynı halt, sanki n11 farklıydı. önce bindir sonra indir.
    hepsiburada yine n11 den uygun fiyatlıydı, ek indirim yapınca her aldığım ürün n11 in çekli fiyatlarından daha uyguna geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazZenci01

Anayasada Türkiye'nin "laik" bir ülke olduğu yazdığı için arkadaşı ülkeden kovduğun yazı.

Hadi gel farz edelim ülke "laik" o zaman neden arkadaşı kovuyorsun? Benim bildiğim laiklikte inanca göre muamele göstermek yok. Yoksa ülkemizdeki "laik"lik başka bir şey mi?

Birader adam ŞERİAT istiyor anladın mı? Ben de diyorum ki ŞERİAT istiyorsan ARABİSTAN'A git. Burası LAİK bir ülke. Bunun nesini anlamadın?

• Adında meymenet yok zaten. Muslumanlar ıcın dıyorum bunu ... Kara cuma nedır ya... Sırf bu ısım yuzunden almıyorum bısey.. Belkı bazılarınız bana gerıcı fala dıyecek ama buda benım dusuncem ... KARA CUMA DEGIL MUBAREK CUMA aga...
  • Tüm ürünlerinde kargo ücreti 8 TL N11 neredey tüm ürünlerde kargo ücretsizdi,18 Kg deterjan alıcam 65 TL 35 Tl lik bir alış veriş yapıtğımda kargo ücretsiz olucak 2. ürünü alıp siparişi geçtikden sonra 35 Tl lik ürünü iptal direk olarak 35 tl nin iptalini sağlıyacakları ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalavar

Adında meymenet yok zaten. Muslumanlar ıcın dıyorum bunu ... Kara cuma nedır ya... Sırf bu ısım yuzunden almıyorum bısey.. Belkı bazılarınız bana gerıcı fala dıyecek ama buda benım dusuncem ... KARA CUMA DEGIL MUBAREK CUMA aga...

Kara Cuma denmesinin sebebini araştırırsan anlayabilirsin :D
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.