BUNGALOV TAVSİYE
Arkadaşlar Eskişehirde İkamet Ediyorum. Önümüzdeki 15-20 gün içerisinde Eşimle birlikte 2 gecelik kalabileceğim yeşillik doğa içeresinde kısa bir Tatil düşünüyorum.
Tercihim bungalov tarzı.
Geçen yıl Karadeniz turu yapmıştık.Ve ayder yaylasında en pahalı bungalovu(Orman içerisinde tek bir bungalov) kiralamıştık ve fiyat olarak 800 TL ödemiştik. Şuan gördüğüm kadarıyla rakamlar çok yükselmiş.
O yüzden şehrimden yaklaşık 300 Km uzaklığı geçmeyecek şekilde Tavsiye edebileceğiniz. Fiyat/Performans İşletme varsa önerirseniz Sevinirim.
Klasik Bir Sorun Gibi Gözüken Ses Gelmeme Sorunu
Arkadaşlar 'Hoparlör veya kulaklık takılı değil hatası alıyorum.Ön jack veya kasa arkasına hoparlör ve kulaklık ile deneme yaptım.Hiç Bir şekilde Ses gelmiyor.Cihazlarda sorun yok başka pcde denedim.
Driverler ile çok kez denememe rağmen sonuç alamadım.Sadece şöyle bir detay var.realteck bir driverinı kurduktan sonra "tıssss" sesi gelmeye başladı.Bu kulaklı içinde geçerli höperlor içinde .Bilgisayarı kapatıyorum sıfır ses pc açınca "tıss" sesi geliyor.Ancak Hiç bir şekilde ses yok.
Artık ne yapacağımı şaşırdığım için Format attım ve Driver Yükledim."Tıss" sesi sürekli olarak geliyor.
Önerisi olan yazarsa sevinirim.
Anakart Ses Chipinde Sorun olma olsılıgı aklıma gelmeye başladı.
Arkadaşlar Opel Astra g aracımla sabah sorunsuz bir şekilde evden cikiyorum.Eger araç 90 derece hararete gelmez ise hiç sorunsuz kullanıyorum.(Bahsettiğim şekilde şehirler arası yola gittim)Ancak hararet 90 gelince seyir halinde bile olsam stop ediyor ve bir saat beklemez isem ne kadar marş bassam da çalışmıyor.
Ustaya gösterdim devir sensörü denildi değiştirdim ancak sorun devam ediyor.
Bu konuda fikri olan varmı acaba
Püskürtmeli Yazıcı Hakkında Yardım
|
|
Evlilik teklifi Yemeği Restauran önerisi
Canon LBP251DW Hakkında Yorum
|
|
|
Meslek: Mühendis
Mühendislik İhtiyaçlarınıza Çözümler www.vavmuhendislik.com |
www.vavmuhendislik.com Mühendislik İhtiyaçlarınıza Çözümler www.vavmuhendislik.com |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 733
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 11.801 (Bu ay: 96)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 175 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar