Arkadaşlar Opel Astra g aracımla sabah sorunsuz bir şekilde evden cikiyorum.Eger araç 90 derece hararete gelmez ise hiç sorunsuz kullanıyorum.(Bahsettiğim şekilde şehirler arası yola gittim)Ancak hararet 90 gelince seyir halinde bile olsam stop ediyor ve bir saat beklemez isem ne kadar marş bassam da çalışmıyor. Ustaya gösterdim devir sensörü denildi değiştirdim ancak sorun devam ediyor. Bu konuda fikri olan varmı acaba < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinjanbert -- 5 Nisan 2022; 14:37:12 > |
Astra G Seyit Halinde Hararet 90 a Gelince Stop Ediyor.
-
-
hocam termostata baktırdınız mı ? termostat açmıyorsa motor kendini hararet yapmaması için korumaya alıyor olabilir.
-
Termostat yazmaya geldim, sanırım 2 cevap olduk
aracın 2012-2013 model mi üzeri mi ?
-
Aracım 2004 model termostat olabilir aslında kışın çok radyatörün önüne karton koymazsam kesinlikle isinmiyordu.
-
Termostatik çalışıp çalışmadığını öğrenmenin bir yolu varmi
-
bence problem ecu/elektronik. seyir halinde motor yansa bile araç stop etmez. istanbulda tamir evi recep usta var opelci istanbuldaysanız ona gidin. -
Yakında hiç çalışmayacak. Isındığı zaman telin bir tanesi atıyor geri soğuduğunda tekrar iletken oluyor. İyi bir oto elektronikçiye kontrol ettirin.
-
Hocam adama keşke parçanın ne olduğunu da yazsaydınız, Gandhi edasıyla şöyle olacak böyle olacak demişsiniz ama :)
-
Benimde başıma gelmişti aynısı aracın ecusu yani elektronik kontrol ünitesinde lehim sorunu vardı.
-
%99 ECU (Beyin) kaynaklı.
-
Arkadaslar ecu dedjklerine gore vardır bir bildikleri diyerek; kartal sanayide beyinci sinan GM (eski Opel'leri üreten firma) araçlara bakıyor , googledan adresine ulaşabilirsiniz hocam, bir diğeri de topkapıda ecu garage onlarda Opel ile ilgileniyorlar.
-
Beyin diyemeyiz kesin ama elektrik tesisatı çok oynanmışsa kontrol edilmeli -
Haklısın da o fotonun ne olduğunu anlayamayacak insan zaten götürüp aracını ustasına teslim edip kaderine razı olmalı bence. Gandhi edası da değil tecrübe.
Hem benimle aynı anda bir arkadaşımız daha beyin sorunu diye post atmış anlar bence arkadaş. Zekasını küçümsemeyelim.
Benzer içerikler
- ön ve arka lastik ebatları farklı olması muayeneden geçer mi
- polo lastik basıncı
- r8 bobin kaç hp verir
- toyota corolla kilit işareti yanıp sönüyor
- debriyaja basınca gaz veriyor
- citroen c4x 2024 fiyat listesi
- iki kişilik elektrikli araba
- rifter 2024 fiyat listesi
- kia sportage en dolu paketi hangisi
- mustang mach-e fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X