Şimdi Ara

Astra j 1.4 t tekleme ve gaz kesme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cümleten s.a. konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum yanlış sa eğer k.bakmayin.
    Aracım 2013 j kasa Astra 1.4t otomatik benzin/lpg. bayağı bı süredir araçta tekleme birde gaz kesme problemi yaşıyorum. Gaza biraz yüklendiğimde 3500 devirden sonra vites değiştirene kadar tekleme yapıyor. Bu sürekli bu şekilde.
    İkinci sıkıntı ise dip gaz yaptığımda veya çok yüklendiğimde 4500 devire kadar yine tekleme yapıyor ama orayı atladiktan sonra 6000 devire geldiğinde gaz kesiyor araba. Yığılıp kalıyor orda. Otomatik olduğu için (dip gazda 6500 devirde vites atıyor) ne vites yükseltiyor nede hızlanıyor. Kesiciye girmiş gibi kalıyor orda. Daha önceden yaşayan varmı veya yardımcı olabilecek bir fikri olan varmı acaba.
    Bu arada buji bobin yeni. Hatta sıfır bobinlede denedim yine aynı. Lpg yi komple iptal ettirdim tüm bağlantılarıyla, benzinde denedim yine aynı. Tüm sensörleri söktüm temizledim. Manifold çatlağı vardı değiştirdim, bobinin soketinde tırnaklarda bişey vardır belki dedim onuda değiştirdim ama sonuç halen aynı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Guest-3EA3B4736 G kullanıcısına yanıt
    Hava yakıt sıfırlamaları yapılacak geçmezse subaplarda sorun vardır yanmıştır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sorunu çözdünüz mü acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astra K 1.4 T AT Buji Değişimi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.