Şimdi Ara

Efsane Feel Hurricane II - 16. Senesinde 2023 edition gelsin mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
2
Favori
37.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saol daha tam bitmedi ince ayarlar var suan kablolarla ugrasıyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAG Heuer -- 4 Temmuz 2013; 15:57:38 >
  • ALA da tam alaymış (: ama gerçekten ii gidiyor son toparlanmış hali yavaş yavaş canlanıyor akıllarda..
  • COK GÜZEL ELİNE SAGLIK
  • ULTİMATE.TEAM Sitemize hoş geldin. Hayırlı Olsn.
  • Güzel olmuş Plexi yi dış taraftan iç tarafa aldığını farkettim
  • Ellerine sağlık çok güzel gidio Kasanın içini söküp nası boyıycam yardım edermisin.. msn e ekliyorum
  • son durum raporu istiyorum
  • Saolun bugun dogum gunumdu dun ve bugun alemdeydım hıc ugrasamadım kasayla yarın devam , kablolar toparlanıcak ....

ASIL01 : Güzel olmuş Plexi yi dış taraftan iç tarafa aldığını farkettim

asıl01 walla sen soleyene kadar farketmedım desem inanırmısın ahahahah bende dıyorum ulan bu kasanın plexı gozume daha bi hoş geldi :D şimdi farkettim ama gusel olmus ınsan bılmedende gusel seyler yapabılıyomus demek :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAG Heuer -- 4 Temmuz 2013; 15:58:21 >
  • KAblo toplamak tahmın ettiğim kadar kolay degılmıs bır de bu hortumun içi kalın önceki daha inceydi.. neyse başlayalım bakalım bir , aletler bunlar ofis de yapmaya başladım
    evde devam ettim atölye de bitirdim...

Efsane Feel Hurricane II - 16. Senesinde  2023 edition gelsin mi ?

Aha atölyede boyadım evde boya işi yalan heryere toz konuyor walla...

Efsane Feel Hurricane II - 16. Senesinde  2023 edition gelsin mi ?

Buda boyanıp yerlestirilmıs hali ama tam bıtmedı ve ıstıedigım gıbı olmadı , bunla tekrar ilgileneceğim birde neon lambalarım gelmedı henuz o yuzden kasanın içinde ışık sorunumuz var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAG Heuer -- 4 Temmuz 2013; 16:00:16 >

• o gazetedeki yarım etekli bayanı çıkartamadım benim için okur musun acaba orayı??:D
    kasa git gide orjinal bişiler olma yolunda ilerliyor hadı hayırlısı..
  • temiz olmuş kasanın içi ama bak o plexinin ızgaralara ben oldum olası ısınamadım gittim kestirdim kendiminkileri.emin ol daha güzel oluyor 12lik fanlarla ızgarasız.
  • SÜPER OLMUS EMEGİNE DEĞMİŞ....
  • İşlemci soğutucun sönük kalmış.
  • Sistemı de değiştirebilirim veya bır arkla konusmustum msj lar silinmiş alacağım bir tane islemci fanıı...

o ızgaralara bende ayar oldum fazla ses cıkartıyor fanlar onun yüzünden...

Floransları da alamadık, vatanda bitti :(

KAbloları toplamam ıcın fıkrı olan varmı ?? deıgsık bir yontem falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAG Heuer -- 4 Temmuz 2013; 16:01:31 >
  • Kablolar gene dagınık duruyo walla onlar tek bı parca halınde bantlayıp ustune uv boya atsaydın hem kalabalık gorunmezdı hem goze hos gelırdı
  • güzel olmuş hocam da o kablolar biraz kötü ve kaba duruyo.
  • KABLOLAR İÇİN GELECEK FİKİRLERE AÇIĞIM BENDE BİLİYORUM OLMADIĞINI ZATEN ÜSTTE Ki MESAJLARIMI OKURSANIZ YARDIM iSTiYORUM :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAG Heuer -- 4 Temmuz 2013; 16:02:46 >
  • up ... kablo için tavsıye veren yokmu ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAG Heuer -- 4 Temmuz 2013; 16:03:21 >
  • dedıgım gıbı Sn.TAg Heuer kardesım kabloları beyaz bantla bantla sonra ustune uv boya vur hem kalabalık gorunmez hemde gzeul durur ustunede ıstersen baska bısey gecır hortum vs gıbı ne dersın hos olmasmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: necoinside

o gazetedeki yarım etekli bayanı çıkartamadım benim için okur musun acaba orayı??:D
    kasa git gide orjinal bişiler olma yolunda ilerliyor hadı hayırlısı..

Çapkın Neco Bakıyom Artık Oralara Bakıyorsun

Taguer Modun Harika Olmuş Ellerine Sağlık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.