Şimdi Ara

Efsane Feel Hurricane II - 16. Senesinde 2023 edition gelsin mi ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
2
Favori
37.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kasanın dışı MAT BEYAZ içi MAT SİYAH beyaz led aydınlatma 3.5 e 5.25 lik yuvaların tırnaklarıda fosforlu sarı akasanın viper serisifanlarıyla çok gösterişli olur.

msi power serisi anakart , lighting ekran kartı , geil yada avexir sarı ramlerden çokta gösterişli olur.Çok hayalperest görünmek istememde bütçeye bakıyor bunlar neticede custom sıvı soğutma ile hiç ilgilenmedim ama 240lık bir radyatörü kasanın altına ve/veya kasanın üstüne 240'lık yine kasanın üstünde psu dan itibaren ön tarafa doğru yerleştirirseniz dvd yine en üstte değil en alt 5.25'lik yuvaya yerleştirirseniz 3 slotluk boş kalan yere 14lük köşeli bir fanı cuk diye oturtursunuz.
  • Akasa fanların içerisinden kauçuk olduğunu tahmin ettiğin plastik titreşim önleyicide özelliği olan vida görevinide gören uzun (parça diyeceğim artık ) parçalar çıktı.Fandan radyatöre yetende bir uzunluğu var. thermalright ty-143'ten herhangi bir parça çıkmadı
  • ilk yaptığın zamanlar takip etme imkanım olmadı malesef o sıralar forumda bile yoktum aslında ama şimdi yeni modunu merak ve heyecanla takipteyim. Başarılar kolay gelsin
  • ya TAG eskiden de mod yapıp duruyordun gene aynı
    20 yıl geçince 20. yılda bilmem kaçıncı mod falan olacak bu gidişle :)
    ama meraklı gençlere de örnek oluyorsun ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

ya TAG eskiden de mod yapıp duruyordun gene aynı

kasayı biçe biçe demir kalmıyacak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bura_Ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

ya TAG eskiden de mod yapıp duruyordun gene aynı

kasayı biçe biçe demir kalmıyacak :D

Gençlerin önünü açmaya çalışıyoruz :D ama bu son olacak inşallah zaman sorunu var artık uğraşamıyorum eskisi gibi
  • Kolay gelsin.

Su soğutma için ikinci kasa gerekirse bendekini yollayabilirim, durumu kötü ama iş görür.
  • efsane bu kasalar ya. kalite olarak pek iyi değil gerçi. bende daha önceki versiyonu vardı. önde kocaman bir fanı vardı o zamanlar yeni birşeydi bu yanlış hatırlamıyorsam. uçak türbünü gibi birşeydi.
  • Adam inanmış beyler Hocam şaka bir yana harika iş çıkarmışsın. Tebrik etmek düşer (:
  • TAG Heuer kullanıcısına yanıt
    6-7 ay olmuş.
    sistem dizilcek ardından su soğutma ve kasa prof işçilik falan yapılcaktı buraya kadar okudum yarıda kaldı noldu allah aşkına ya :(
  • Konuyu canlandıralım arkadaşlar!!! Kasa modunu hala bekliyoruz, mümkünse adım adım yapılanların resimleriyle belki bizde senden sebep yaparız belli mi olur.
  • Arkadaşlar Ultra anormal yoğunum işlerim o kadar çok ki daha dokunamadım bile kasaya ama bu mesajları gördüğümde gaza geliyorum hafta sonu bir şeyler yapıp resimlerini paylaşırıım canavar uyanmalı artık..
  • aaaa Aradan 9 yıl geçmiş 2023 edition yapalım mı :D

• yap birşeyler hareket olsun . benim birader de 18 sene önce modifye ettigim kasaya ryzen sistem topladı.Efsane Feel Hurricane II - 16. Senesinde  2023 edition gelsin mi ? 

• gelmicekmi 23 edition ? he he cevep ver usta !

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.