Şimdi Ara

efsane geri döndü AXESS 400 chip para (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
19
Favori
38.316
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Internet sitesinden 3d ile fatura odemesi yapsak dahil olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 274tl vergi borcu ödedim gib den 50tl ve 27 tl yattı anlayamadım 50 niye geldi ama hoşgeldi. 2 vergim daha var aynı tutarlarda onlardada yatarsa yaşadım :)))
  • uyuuzboy kullanıcısına yanıt
    50 lira nisan kampanyasından ilk harcamaya veriliyormuş sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Halkçı2013

Arkadaşlar

Böyle akla yatmayan kampanyalar ile vaktinizi öldürmeyin. Yani öyle kampanya yapıyorlar ki çok aşamalı engelli koşu mübarek

1- 95TL yıllık kart aidatı var. Vaat edilen 400TL den kaldı mı 305TL
    2- Hey ay alışverişinizin %10 u kadar veriyor yani bazı aylar yeterince alışveriş yapmadınız diyelim. Aylık max olan 50TL yi alamazsınız ve 20TL-30TL chip para geçer elinize
    3- Chip paralar 7 gün içinde tüketilmeli diyor. Tecrube ile sabit genelde bu tarz durumlarda ya unutuyoruz ve chip para siliniyor.Ya da ulan bu chip para silinecek silinmeden birşey alalım deyip ıvır zıvıra bu para harcanıyor.

Kısaca ben bu kampanyadan şahsım adına kafa yoracak bir fayda göreceğimi sanmıyorum. Hee adam gbi yapsın kampanya direk 400TL chip vercem benim kredi kartımı 2 yıl iptal ettirmicen aylıkta 500tl min. harcıcan desin. Kart ücreti yok desin başım gözüm üstüne

her şartı anladımda bu chip para kullanılmayınca bozuluyormu etrafa zehirli atıkmı saçıyor noluyorda siliyor bunlar.

• Ay sonu yapılan alışverişin chipi diğer ay gelirse , o gelen chip de harcanırsa diğer ayın alışverişi olarak mı kabul edilecek yani ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    Puan kullanımı ekstreye ve karta yansımıyor diye biliyorum

• Bende axess var mesaj geldi axess başvur 400tl kazan diye. Oluyor mu?

• Güzel kampanya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi export20 -- 23 Mayıs 2017; 20:58:39 >
  • 8yillik axessliyim hatta 2kartim var sahsima ait,ailemde ve cevremdede enaz 50ye yakin axessli var,bu zamana kadr kart ucretiydi uyelik bedeliydi die bisy bilmezken hadi bilsek de iptal ederler die bilirken son ekstremde tahsil edilen 120ser tlden 240tllik uyelik bedeline itirazim olumsuz sonuclanmis.inanamadim arayip canli olarak duymak istedim sebebinin ne oldugunu.sebep belliymis,yaptigmz harcamalar incelenmis o yuzden genel yonetim iadeye onay vermemis.ulan siz kimsiniz lan.neyse sovecem simdi ama kart almayi dusunenlere bu yazimi okumalarini siddetle tavsiye ediniz.resmen adam seciyor bu axess.benden demesi.sonradan ah vah etmeyin beni pisman olmayin..!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozggr

başvurdum platinum kart geldi geçen hafta. geldikten sonra kapatma talebinde bulundum 6 ay kapatmamaya 50 tl puan yüklediler. daha sonra limit düşürmek istedim buna karşılıkta 100 tl puan geldi. 50 tl de ekstra puan geldi nasıl olduğunu anlamadım. aylık 500 tl harcamaya da 1 sene kart aidatını ertelediler ve 8 ay da bu kampanyadan gelicek +20 tl avantajix

Platinum kartım geldi. İlk alışverişi yaptım 100 lira chip puan geldi onu kullandım. Aradım kartımı iptal edin dedim. Tamam dediler kapattılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tem_Mus -- 24 Mayıs 2017; 8:49:34 >

• Tem_Mus kullanıcısına yanıt
    hocam banada kapatıyoruz onaylıyor musunuz dediler ilk başta. ben direk telefonu kapattım. ikince denememde teklif ettiler. keşke hemen onaylamasaydınız. belki tekrardan arayıp dönüş yapabilirler.
  • Bisudan su aldım. Hem %50 iade geldi hem de 1.05 chippara yüklendi.
    Bu 50 chippara limitini de hepsiburada ile doldurmuştum aslında.
    Bisuya özel bir kampanya mı bu gelen chippara?
  • dostlar esimin adina Axess e başvurduk özellikle normal.kart istiyorum demesine rağmen Gold göndermişler nasıl.duzeltebiliriz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tem_Mus

quote:

Orijinalden alıntı: ozggr

başvurdum platinum kart geldi geçen hafta. geldikten sonra kapatma talebinde bulundum 6 ay kapatmamaya 50 tl puan yüklediler. daha sonra limit düşürmek istedim buna karşılıkta 100 tl puan geldi. 50 tl de ekstra puan geldi nasıl olduğunu anlamadım. aylık 500 tl harcamaya da 1 sene kart aidatını ertelediler ve 8 ay da bu kampanyadan gelicek +20 tl avantajix

Platinum kartım geldi. İlk alışverişi yaptım 100 lira chip puan geldi onu kullandım. Aradım kartımı iptal edin dedim. Tamam dediler kapattılar

Aynisi bana oldu.

• ozggr O kullanıcısına yanıt
    Ben 444 25 25i değil de akbank direkt mobil uygulamasından arama butonu ile aradım başka bi numarayı aradı. Acaba ondan mı olmadı

• diğer banka limitlerim yüksek diye red aldım.
    reddedilmek ne kötüymüş.
    bende moral sıfır...
  • Tem_Mus kullanıcısına yanıt
    İlk alışverişte 100 nasıl oldu ?
  • İlk alışverişi 500 lira yaparak bir seferde halledebiliriz sanırım

• sakurek kullanıcısına yanıt
    50 bu kampanyadan geldi 50in de nerden geldiğini anlamadım.

Ayrıca tekrar başvurdum tekrar onaylandı. Bakalım gelinde yine bu kampanyadan faydalabilecekmiyim. Kampanya şartlarına bakarsak yine faydalanabilmem lazım. Olmazsa bi daha kapatırız ne yapalım.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tem_Mus -- 24 Mayıs 2017; 16:6:59 >
  • Arkadaşlar şu chip para muhabbetini nasıl açıyoruz Mh ile. Gold gondermisler 107 lira çok geldi...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.