Şimdi Ara

efsane geri döndü AXESS 400 chip para (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
19
Favori
38.316
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulaştıramadılar kartı 11 gün oldu,ay bitmeden yakıt alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alışveriş yapar yapmaz sms gelip chip yatıyor mu arkadaşlar?
  • Kart geçen cuma çıktı , bana ulaşması ortalama kaç gün alıyor ?
  • Axsess platinium kart göndermiş MH ile okadar konuşmama rağmen
    şimdi tekrar aradım MH yi 119 tl yıllık aidatı varmış 3 ay içerisinde kesileceğini
    itiraz edince itirazınınız değerlendirilir felan dedi.
    Aklıma yatmadı önce keselim sonra bakarız hesabı
    Şimdilik açtırmadım kartı bakalım ne olacak.

Yıllık kart aidatını ödememenin yolu yokmudur?
  • kk_32 K kullanıcısına yanıt
    Hocam mobil uygulama canlı destekten yazdım. 6ay açık kalma sözüne iade ettiler hemen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • betakors4n B kullanıcısına yanıt
    Önce kestiler ödediniz sonrasında mı iade ettiler anlayamadım hocam..
  • geçen senelerde aldığımız karta, bu hafta üyelik ücreti yansıttılar, iadesini yapmadılar geçen yıl iade almıştık.
  • 13 sayfanın yarısı kart ücreti tantanası. Kampanyayla ilgili aradığımız bilgiyi bulana kadar sizin sürekli aynı ve üstelik konu-dışı sorularınızı okumak zorunda mıyız!

• quote:

Orijinalden alıntı: Tem_Mus

Olur

400 chip para kampanyasıyla Ramazan kampanyasını birleştirebiliyor muyuz?

Mesela bu ay 2*250 Haziranda'da 2*250 harcama yapsam toplam 155 TL chip para gelir mi? (55 ramazan,100'de ilk kez axess kampanyasından)
  • eşime o kadar uyarıp hatta görüştükten sonra bilerek gold gönderdiler dedim klasik karta çevirin bu seferde 2. kart başvurusu olduğu için kampanyadan yararlanamazsınız dediler bende sinirlendim kapatın dedim axess maceramız başlamadan bitti . paraf ve yapıkredi play bana yetiyor artıyor bile bir zamandan sonra hangi kartın hangi kampanyasından yararlandığımızı unutuyoruz . bizim evin aylık harcaması 300 yaakıt 300 e yakın gıda 300 e yakın fatura başkada birşey yok tavsiyem odur ki aylık harcama dağılımınıza göre kartlara başvurun
  • kart ayın son günü gelirse daha kötüsü 1 Haziran'da gelirse mayıs yanıyor mu?

• 14531993 1 kullanıcısına yanıt
    Birleşmemesi için neden yok

• quote:

Orijinalden alıntı: tanjugunduz

eşime o kadar uyarıp hatta görüştükten sonra bilerek gold gönderdiler dedim klasik karta çevirin bu seferde 2. kart başvurusu olduğu için kampanyadan yararlanamazsınız dediler bende sinirlendim kapatın dedim axess maceramız başlamadan bitti . paraf ve yapıkredi play bana yetiyor artıyor bile bir zamandan sonra hangi kartın hangi kampanyasından yararlandığımızı unutuyoruz . bizim evin aylık harcaması 300 yaakıt 300 e yakın gıda 300 e yakın fatura başkada birşey yok tavsiyem odur ki aylık harcama dağılımınıza göre kartlara başvurun

Bana platinium göndermişlerdi. Aradım klasik istedim. Onu da gönderdiler. Platinium çıktığında sms ile katılım yapmıştım. Klasik çıkınca bir daha katılım mesajı attım, katılımınız daha önce alınmıştı denildi. İlk önce klasik teslim edildi. Harcamamı da yaptım ve puanı aldım. Aradım platinium u iptal ettim sonra. Yani sıkıntı olmadı.

• kk_32 K kullanıcısına yanıt
    Neden israrla platin gonderiyorlar saka gibi. Ustune bastira bastira normal istiyorum diyorum, adamlar yine de platin basiyor. İptal ettiler yeniden basvurduk gene platinum. Limit de 1500 yani ne alaka anlamiyorum. Simdi ikinci kart diye kampanyadan yararlandirmazlarsa iyice delirtecekler

• xweser X kullanıcısına yanıt
    Kart gelmeden sanal kart acma sansi yok mu hocam tecrube eden varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

kart ayın son günü gelirse daha kötüsü 1 Haziran'da gelirse mayıs yanıyor mu?

Hocam haziranda ILK yazıp gönderirsiniz sonucta 8 ay boyunca 50 chip hakkınız var yani mayısta hakkınız yanar diye bişey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Ben de merak ediyorum bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Olmuyor

• Başvuruyu takip edemiyor muyuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: crackerss1982

quote:

Orijinalden alıntı: umityasar

kart ayın son günü gelirse daha kötüsü 1 Haziran'da gelirse mayıs yanıyor mu?

Hocam haziranda ILK yazıp gönderirsiniz sonucta 8 ay boyunca 50 chip hakkınız var yani mayısta hakkınız yanar diye bişey yok

Kampanya metninde yıl sonuna kadar ibaresi var. 2018i kapsamaz, Mayıs uçar gider malesef.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.