Şimdi Ara

efsane geri döndü AXESS 400 chip para (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
19
Favori
38.316
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fatura ödemeleri dahil değil yazıyordu detaylarda,mhleri de olmaz demişti,geliyormuş demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kıladam kullanıcısına yanıt
    Ne anlattığımı anlamamışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: tolder24

Ne anlattığımı anlamamışsın

bende tam senin için bunu yazacaktım.

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=126533055&fromzero=yes

adam %10 aninda yatiyor diyor. daha ne diyeyim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben de diyorum ki %10 2 gün içinde.

10 dk sonra da yatabilir yarın da.

Hangi postan çekildiğiyle de alakalı olabilir puan yatma süresi

• quote:

Orijinalden alıntı: tolder24

Fatura ödemeleri dahil değil yazıyordu detaylarda,mhleri de olmaz demişti,geliyormuş demek

Ben Turkcell Hesabım uygulamasından faturamı ödedim hocam oldu

• brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    İyi oldu ramazan ayından sonra internet faturamı öderim axessle

• Axess e verilen otomatik fatura talimatlari da dahil olan var mi ki.Dahil olmaz gibi geliyor ancak hic belli olmaz.

• Bu ilk alisverise 50tl chippara icin herhangi bir sms ile katilim gerekiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 1905

Bu ilk alisverise 50tl chippara icin herhangi bir sms ile katilim gerekiyor mu?

Yok hocam

• Arkadaşlar bu kampanyada her ay ilk üç alışveriş dediği; ayın ilk gününden sonraki ilk 3 alışveriş mi yoksa hesap kesim tarihinden sonraki ilk 3 alışveriş mi?
  • 50 tl yi almaj icin 100 tl uzeri mi alisveris yapmak lazim. Yoksa ilk 5-10 lira alisveristen sonra veriyor mu direk

• DarbeLeeMatkap kullanıcısına yanıt
    1 tl'lik bile alsanız 50 tl chippara gelir ayrıca 0,10 kuruş chippara da gelir. Diğer iki alışverişi 250-250 şeklinde yaparsanız ay kampanyasından tam faydalanmış olursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Tem_Mus

Arkadaşlar bu kampanyada her ay ilk üç alışveriş dediği; ayın ilk gününden sonraki ilk 3 alışveriş mi yoksa hesap kesim tarihinden sonraki ilk 3 alışveriş mi?

Hesap kesimle ilgili değil, o ay (1-30 arası yani) içerisinde yapacağınız ilk 3 alışverişe yükleniyor
  • eXPLoSioN26 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam sağolun.

• hanımın adına axess çıkardım.geçen gün. kız kıza restorana gittiler.dedim diğer arkadaşların nakit ödeyeceklerin hesabıı da sen öde, puan kazanalım. karışmasın hesap diye tek tek çektirmişler karttan ve hep 100 liranın altında hem ilk 3 alışveriş böylece güme gitti hem de sadece 19 lira puan kazandık hem de restorandan gelecek 11 lira puandan da olduk.hem de emlak vergisini de 4 taksitle ödeyip puan kazancaktım. yani 61 çip yerine 19 çip. söyeleyin dostlar, bir sıcak fırsatçının başına daha kötü ne gelebilir, şimdi ben başımı nerelere vurayım yok arkadaş, insanın karısı da bu işlerden anlamalı biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

hanımın adına axess çıkardım.geçen gün. kız kıza restorana gittiler.dedim diğer arkadaşların nakit ödeyeceklerin hesabıı da sen öde, puan kazanalım. karışmasın hesap diye tek tek çektirmişler karttan ve hep 100 liranın altında hem ilk 3 alışveriş böylece güme gitti hem de sadece 19 lira puan kazandık hem de restorandan gelecek 11 lira puandan da olduk.hem de emlak vergisini de 4 taksitle ödeyip puan kazancaktım. yani 61 çip yerine 19 çip. söyeleyin dostlar, bir sıcak fırsatçının başına daha kötü ne gelebilir, şimdi ben başımı nerelere vurayım yok arkadaş, insanın karısı da bu işlerden anlamalı biraz

Yengeyi egitmelisin usta benimki harcama yapmadan önce arayıp chippara kazanirmiyim diye soruyor

• quote:

hanımın adına axess çıkardım.geçen gün. kız kıza restorana gittiler.dedim diğer arkadaşların nakit ödeyeceklerin hesabıı da sen öde, puan kazanalım. karışmasın hesap diye tek tek çektirmişler karttan ve hep 100 liranın altında hem ilk 3 alışveriş böylece güme gitti hem de sadece 19 lira puan kazandık hem de restorandan gelecek 11 lira puandan da olduk.hem de emlak vergisini de 4 taksitle ödeyip puan kazancaktım. yani 61 çip yerine 19 çip. söyeleyin dostlar, bir sıcak fırsatçının başına daha kötü ne gelebilir, şimdi ben başımı nerelere vurayım yok arkadaş, insanın karısı da bu işlerden anlamalı biraz

Gerçekten çok vahim durum dostum. Allah daha beterinden korusun. Benim hanım da binbir emekle kazandığım chipparaları bonusları nöbetleri Bedavadan gelmiş gibi ota çöpe harcıyor.

Allah akıl fikir versin bunlara.

• Kontör alımındada puan gelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

quote:

Yengeyi egitmelisin usta benimki harcama yapmadan önce arayıp chippara kazanirmiyim diye soruyor

elli de eğit hocam, hamurunda olacak.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.