Şimdi Ara

efsane geri döndü AXESS 400 chip para (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
19
Favori
38.316
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

quote:

hanımın adına axess çıkardım.geçen gün. kız kıza restorana gittiler.dedim diğer arkadaşların nakit ödeyeceklerin hesabıı da sen öde, puan kazanalım. karışmasın hesap diye tek tek çektirmişler karttan ve hep 100 liranın altında hem ilk 3 alışveriş böylece güme gitti hem de sadece 19 lira puan kazandık hem de restorandan gelecek 11 lira puandan da olduk.hem de emlak vergisini de 4 taksitle ödeyip puan kazancaktım. yani 61 çip yerine 19 çip. söyeleyin dostlar, bir sıcak fırsatçının başına daha kötü ne gelebilir, şimdi ben başımı nerelere vurayım yok arkadaş, insanın karısı da bu işlerden anlamalı biraz

Yengeyi egitmelisin usta benimki harcama yapmadan önce arayıp chippara kazanirmiyim diye soruyor

elli de eğit hocam, hamurunda olacak.

Bizim ki de yavaş yavaş öğreniyor. Ama hakkaten yavaş. Bu kadar da yavaş olmaz ki. Daha ne kadar yavaş olmalı.

Neyse ben eğitmekten vazgeçtim. Puan kazandıran kartlar bende. Yüklü alışverişler bende. En iyisi bu. Uğraşma hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• chippara migrosta geçmiyor muydu?

bugün hediyekartına yükleme yapmak istedim, kasiyer çekemem dedi

• Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    Hocam geldi mi %10.bugün market alışverişi yaptım garanti posu vardı sadece ondan çekti gelmedi %10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolder24

Hocam geldi mi %10.bugün market alışverişi yaptım garanti posu vardı sadece ondan çekti gelmedi %10

Farklı pos olunca % 10 chip para iki gün içerisinde kartınıza yansır Akbank pos olunca anında yansır sadece bu kampanya için şartlar böyledir

• emekci35 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim 🤙🏻

• tolder24 kullanıcısına yanıt
    Cuma akşam yapmıştım alışverişi.

Pazar sabah yüzde 10 yüklenmistir mesajı geldi, chippara yüklendi.

• bu kampanyaya taksitli alışverişler dahil mi markafoniden 4 taksitli alış veriş yaptım yatmadı chippara
  • quote:

hanımın adına axess çıkardım.geçen gün. kız kıza restorana gittiler.dedim diğer arkadaşların nakit ödeyeceklerin hesabıı da sen öde, puan kazanalım. karışmasın hesap diye tek tek çektirmişler karttan ve hep 100 liranın altında hem ilk 3 alışveriş böylece güme gitti hem de sadece 19 lira puan kazandık hem de restorandan gelecek 11 lira puandan da olduk.hem de emlak vergisini de 4 taksitle ödeyip puan kazancaktım. yani 61 çip yerine 19 çip. söyeleyin dostlar, bir sıcak fırsatçının başına daha kötü ne gelebilir, şimdi ben başımı nerelere vurayım yok arkadaş, insanın karısı da bu işlerden anlamalı biraz

İlk alışverişin 100 tl si bizden şeklinde ki kampanya ya yanlış sms atmışım. Dolayısıyla bir sms yüzünden 100 liradan oldum. Benim ki biraz daha kötü sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ozggr

bu kampanyaya taksitli alışverişler dahil mi markafoniden 4 taksitli alış veriş yaptım yatmadı chippara

dahil. puan hemen yatmıyo bunda. şartlarda 2 gün içinde yatar diyor.
  • İlk axess kullanımımda üye işyerinden 100TLlik benzin aldım, 3 ayrı kampanyadan 50+11+10 toplamda 71TL anında karta yüklendi. Şaşırdım doğrusu bu kadarını beklemiyordum :)

• ahmet_dpt A kullanıcısına yanıt
    Bu dediğiniz kampanya kişiye özel miydi?

• Az once alisveris yaptim puan yuklendi. 06.06.2017 kadar kullanabilirsiniz diye sms geldi. Punlar 6 haziran da siliniyor mu yoksa 7 haziranda mi siliniyor?

• İlk alışverişte 500tllik alışveriş yaptık diğer 2 alışverişi yapmak şart mı?
  • %10 Kampanyasından aylık kazanılacak chip para en fazla 50 TL olduğu için gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolder24

Bu dediğiniz kampanya kişiye özel miydi?

Bu dediğim kampanya odeabank axess te vardı hocam.
  • Arkadaşlar taşıt sigortası ödeyip bu kampanyadan puan alan var mı?

• Sonunda bugün kartı alabildim

Alışveriş yapınca finans gibi puan mesajı hemen geliyor mu? Sektör kısıtlaması yoktu tahmin ettiğim siparişi verenler puan geldi mi özel mesaj atabilir mi. Hani şu diğer fırsatlar konudundaki Telekom tutun benzeri sektör olan.

• Bizim kart da platinium geldi. Şimdi ne yapmak lazım ?

• bize 2 tane axess plat. basılıp yollanmış.biri visa, biri mastercard.
    visa yı arayıp iptal ettim. ona da yüzde 10 gelir miydi?
    iptal etmese miydim?
    var mı böyle bişey yaşayan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 1 Haziran 2017; 17:26:26 >
  • quote:

bize 2 tane axess plat. basılıp yollanmış.biri visa, biri mastercard.
    visa yı arayıp iptal ettim. ona da yüzde 10 gelir miydi?
    iptal etmese miydim?
    var mı böyle bişey yaşayan?

Visa değilde diğerini kapatsaydin daha iyiydi visa arada bir kampanya yapıyor kombo yapabiliyordun

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.