Şimdi Ara

efsane geri döndü AXESS 400 chip para (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
19
Favori
38.316
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eşime de platinum gelmişti. İtiraz ettik bu sefer de gold yollamışlar. Platinumu kapatıp goldla devam etmek istediğimizi mh'ye iletsek kampanya devam eder mi? Deneyen oldu mu bu durumu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eXPLoSioN26 kullanıcısına yanıt
    Sadece aidatın yüksekliği için mi kapatılıyor ? Klasik ile arasında 10 tl aidat var fark olarak

• yibo90 kullanıcısına yanıt
    Hocam iki seferde de classic istedik. Platinum ve gold geldi. Classic ile platinum arasında 24 tl fark var

Ben de aradım klasik için aiadatı 109 tl oldu dedi. İade eder misiniz dedim garanti veremem ama şansınızı deneyin dedi. Uğraşmadım aidat gelir de iade olmazsa da hiç uzatmam kapatırım
  • bana da gold göndermişler aidatının fazla olması dışında herhangi bir fark göremedim. hiçbir avantajı yok mudur bunun? (platiniumda işe yaramasada bir fakr vardı lounge hizmeti var gözüküyordu sitede goldda normal kart ile birebir aynıydı özellikler)
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    Aidatı ödedikten sonra niye kapatacaksın ki?

• tolder24 kullanıcısına yanıt
    Aidatın ne zaman geleceğine de bağlı tabiki de ama kapatırım derken 2. bir aidat ödemeden
    Ben gelen kartı mayısta kullanıp kapattırdım . Şimdi yenisini istedim kuryeye verilmiş. Bakalım geldiğinde bu durumu denemiş olacağız ama bence kampanyaya dahil olacak. Çünkü lampanya şartlarına göre yatmaması için bir sebep yok. Ayroca kampanya müşteri bazında sanırım kart bazında değil

• quote:

Orijinalden alıntı: emekci35

quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

bize 2 tane axess plat. basılıp yollanmış.biri visa, biri mastercard.
    visa yı arayıp iptal ettim. ona da yüzde 10 gelir miydi?
    iptal etmese miydim?
    var mı böyle bişey yaşayan?

Visa değilde diğerini kapatsaydin daha iyiydi visa arada bir kampanya yapıyor kombo yapabiliyordun

bende visadan yanayım tabi de ilk masterı basmışlar.limit yetersiz cart curt, diğer bankayı düşürün tekrar başvurun dediler.hatta çip vercez dediler.tamam dedik.limiti artırıp tekrar başvuruk.bu sefer bide visa basmışlar.2 kart geldi.çip puanı mastercarda eklemişler.hem ilk basım hemde çip olduğu için bide visa sonradan basıldığı için yuzde 10a girmez risk almayım deyip visayı uçurduk, zararı neydi ki dursaydı keşke belki ona da yuzde 10 çipi gelirdi.aklımda deli şüpheler sorular
    ha bide aidat döşerlerse diye iptal etmiştim.hayırlısı.

• abov ne ettin sen dostum şaka bir yana sağlık olsun bir zamandan.sonra yok o kampanya neydi yok bunun.sarti neydi diye unutuyor insan ama.benim.esim benden göre göre öğrendi hatta kuaför bulmuş paraf para geçiyor paraf paraları önceden çektiriyor içeride alacağı oluşuyor . bu şart konusunda paraf i tek geçerim en basit en kolay kampanya yapan kartların başında geliyor . tek dert bu olsun forumdas ileriki kampanyalardan bol bol kazanırsın .

• Tem_Mus kullanıcısına yanıt
    Bilgi verirseniz sevinirim hocam kart elinize geçtiğinde

• Kampanya gerçek ay bazinda mi yoksa hesap kedim tarihli ay bazinda mi

• vincent5555 V kullanıcısına yanıt
    Kartı kullanımına aylık yaptığın harcamaya göre bankanın sevdiği müşteriysen zorlamadan iade ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolder24 -- 2 Haziran 2017; 9:3:38 >
    Bugün yeni gelen kart ile ilk alışverişi yaptım. Tahmin ettiğim gibi kampanyaya dahil oldu hocam.

• Tem_Mus kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim hocam. Peki ilk alışverişe 50 chip geldi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cegabo85

Kampanya gerçek ay bazinda mi yoksa hesap kedim tarihli ay bazinda mi

Bu konuda bilgiyi göremedim linkte?
    mh ne soran oldu mu? ben de merak içindeyim.
    1. ay yattı
    2. ay provizyonda bekliyorum.
    İlginçtir ramazan hemen yatıyor ama bu kampanya bekletiyor...
    Rica ederim hocam. Deneme yapayım diye 20 liralık bi işlem yapmıştım. 2 lira chip geldi sadece o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tem_Mus -- 7 Haziran 2017; 16:37:36 >
  • umityasar kullanıcısına yanıt
    Bu kampanya da bekletmiyor aslında.shellden yakıt almıştım akbank posundan geçirdi %10 hemen geldi.marketten yaptım garanti posu vardı 1 gün sonra yattı

• Benim yüzde on şimdi geldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umityasar -- 3 Haziran 2017; 22:55:31 >
  • dün mesa gelmiş. Kart onaylandı ancak limitiniz yeterli olmadığı için basılmadı diye. Bazı arkadaşları arayıp chip para teklif etmişler. Bana neden böyle bir teklifte bulunmadılar acaba? Var mı bir yolu?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.