Şimdi Ara

efsane geri döndü AXESS 400 chip para (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
19
Favori
38.316
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce müşteri hizmetlerine sordum.Hesap kesiminden sonraki ilk 3 alışveriş dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeoBurak -- 10 Haziran 2017; 18:36:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ay için geçerli kampanya, hesap kesim değil. Benim ayin 20 si hesap kesim . İkinci 50 tl yi kazanmaya başladım 1 den sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeoBurak kullanıcısına yanıt
    Hocam müşteri hizmetlerine sorup cevap almışsınız da dünyadan haberi olmayanlar var,daha kampanyanın ne olduğunu bilmeyenler var.ay başından geçerlidir diye düşünüyorum daha bu ayınkini denemedim henüz

• Benim kart platinium geldi. kullanmadan iptal edebilir miyim?kartı iade mi etmek gerekiyor?
  • cool_boy10 C kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini arayıp kapatabilirsiniz

• odrin34 O kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam....daha önce yazmıştım düzgün cevap yazan olmamıştı.Bu laf kalabalıginda ilaç gibi geldi

• 130 lira internet faturası ödedim,chippara hemen yüklendi.çok iyi oldu bu

• Yerel bir mağazaya 3600 liralık TV ödemesi yapacağım. her ay 1000 falan çektirsem karttan her ay 50 TL chip para gelir mi acaba.
  • çeyrek altın alsak ta geçerli değil mi bu %10. harcicak birşey bulamazsak her ay 2 çeyrek alalım
  • matsipik M kullanıcısına yanıt
    Gelir hocam mahsuru yok.

• tolder24 kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam.
  • Efsane deyince yekta sandım.

Alenen!

• Arkadaşlar igdaşın veya bedaşın internet sitelerinden yapılacak ödemeler de kampanyaya dahil mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promedyumx -- 12 Haziran 2017; 13:53:11 >
  • Arkadaşlar 2. alışveriş olarak 27,45 chip para kazandım. 3. alışverişe sayılmaması için bu chipparaları nasıl kullanabilirim? Mesela 27 liralık chip para ile ödeme yapsam 3. alışveriş olarak saymaz değil mi?
  • sakurek kullanıcısına yanıt
    Sayılmaz.. chip parayı kullandıktan sonra kalan tutarı Axess ile ödemeyin.

Bende markette öyle yaptım.. chip parayı çektim kalanı nakit ödedim

• Axess i bkm ye tanımlamıştım ve maalesef migrostan yaptığım 30,8 tl lik arka arkaya iki alışverişi ödemiş oldum. 6 tl chip para geldi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 1 adet akbank sinemia premium üyelik kodu lazım. Rica etsem akbank direkt kampanyalara girip oraya bakabilirmisiniz?

Ben shell kampanyasına katıldıktan sonra gözüktü bende de..Şimdiden çok teşekkür ediyorum
  • Gittigidiyorla kombo yapan oldumu beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustee.

Gittigidiyorla kombo yapan oldumu beyler

axess ile 1000 tl üstü alışveriş yaptım 100 tl chip para gelmedi 20 teemuuzda gelecekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekci35 -- 16 Haziran 2017; 15:42:59 >
  • emekci35 E kullanıcısına yanıt
    Axess normalde anında verirdi,malum ürünü yedirmeyecek bu sefer

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.