Şimdi Ara

efsane geri döndü AXESS 400 chip para (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
19
Favori
38.316
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesaj geldi 31 ocak 2018 e kadar diyor.

Kampanyada yıl sonuna kadar yazıyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mantıjklı bir kampanya değil
  • cosef kullanıcısına yanıt
    Sebep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • axess e başvurduk bakalım , daha telefonda konuşurken onaylandı mesajı gelmiş fakat diğer banka limitlerini düşürün ve limit artırmak için arayın falan diye mesaj atmışlar. Diğer bankaları düşürmeye karşılık chip para nasıl oluyordu ?

Birde axess e atılan kampanya mesajları 0,65 tl. Bunun uzun ve bedava numarası var mı?

Telefondaki kadına aidat olayını sordum ilk ay yansıtılır, talep ederseniz ötelenir falan dedi. O zaman arayın diyede açık kapı bıraktı. Umarım aidatı iade ederler.
  • İlk harcamaya 50 tl puan bana yatmadı. İnternetten yaptım alışverişi acaba fiziksel pos cihazı ile ilgili bir şey mi yapmak lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: woodgate

İlk harcamaya 50 tl puan bana yatmadı. İnternetten yaptım alışverişi acaba fiziksel pos cihazı ile ilgili bir şey mi yapmak lazım?

İlk yazıp 4566 a göndermeniz gerekmektedir yapmissaniz müşteri hizmetlerine talep olusturun

• Bana gelen kart gold. İlk harmaya 50tl verdi ve %10 chip parada ekstradan verdi. Annemede kart çıkarttırdım ancak ilk harcamaya 50 chip para vermedi. Sadece %10 verdi. Başka ilk harcamaya chip para yatmayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

Bana gelen kart gold. İlk harmaya 50tl verdi ve %10 chip parada ekstradan verdi. Annemede kart çıkarttırdım ancak ilk harcamaya 50 chip para vermedi. Sadece %10 verdi. Başka ilk harcamaya chip para yatmayan var mı ?

Ilk alisverise 50 tl veren kampanya yukaridaki linkte ve mayis sonuna kadar alisveris yapanlara idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tbskvk55

quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

Bana gelen kart gold. İlk harmaya 50tl verdi ve %10 chip parada ekstradan verdi. Annemede kart çıkarttırdım ancak ilk harcamaya 50 chip para vermedi. Sadece %10 verdi. Başka ilk harcamaya chip para yatmayan var mı ?

https://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/5311/simdi-axessli-olmanin-tam-zamani

Ilk alisverise 50 tl veren kampanya yukaridaki linkte ve mayis sonuna kadar alisveris yapanlara idi.

teşekkürler hocam

• Bırakın boşverin bu kampanyaları arkadaşlar. Akbankta güvenlik yerin dibinde. Gece yarısından beri kredi kartlarımdan 10larca 500-600$ civarlarında yabancı sitelerden işlem yapılmaya çalışılmış allahtan çoğuna onay vermemiş ama başka yakınımın kartında 100TL civarında bir işlem gerçekleştirilmiş ve iptal bile etmiyorlar. Hatta hastayı yatağında sözünü herkes bilir, sırf sigorta satmak içinde zor durumda bile sigorta satmaya çalışıyorlar. Allah bildikleri gibi yapsın bunları!!!

• Mayısta ilk alışverişe 50 eticarettten 3. 150ye 45 birde yüzde 10 aldık bu ay yüzde 10 ile birlikte geçen bir kampanya var mıdır ay sonunu mu beklesek ne dersiniz?

• juba09 kullanıcısına yanıt
    Haftaya babalar günü bişeyler yaparlar bence...

• taksitli alışverişler dahil mi acaba mesela 300 liralık bir ürünü 6 ya böldük puan gelir mi?
  • Arkadaşlar bu ay toplamda 1000 tl lik alışveriş yaptım, %10 luk chip para yatmadı, ekstre ödenmesinden sonra mı yatar?

• Hemen yatıyor ki.Kampanyaya katıldınız mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CeoBurak

Hemen yatıyor ki.Kampanyaya katıldınız mı ?

Kampanyaya katıldım ama %10 A göre 50 tl lik chip para yatması gerekirken peyderpey 2, 1.5, 5 tl gibi 10-15 tl chip para yatırdılar, yani 1000 tl için toplamda 50 tl chip para yaptırmaları gerekmiyor mu?

• Her ay ilk 3 alışveriş %10 diye biliyorum.Ben ilk alışverişte 500 TL yaptım direk 50 TL kazandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeoBurak -- 10 Haziran 2017; 18:1:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeoBurak

Her ay ilk 3 alışveriş %10 diye biliyorum.Ben ilk alışverişte 500 TL yaptım direk 50 TL kazandım.

İlk üç alışveriş mi? Ben toplam alışveriş olarak anlamıştım, sağolun. O zaman bir sonraki ay hesap kesim tarihi mi olur? İlk üç alışverişi yakalama adına soruyorum :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mx_61 -- 10 Haziran 2017; 18:27:10 >
  • Evet,hesap kesiminden sonra ilk 3 alışveriş %10 kazandırıyor.

• CeoBurak kullanıcısına yanıt
    Her ayın ilk gününden geçerli değil mi %10

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.