Şimdi Ara

efsane geri döndü AXESS 400 chip para (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
19
Favori
38.315
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tolder24

Axess normalde anında verirdi,malum ürünü yedirmeyecek bu sefer

Zanetmem birsey olmaz :)

Pos hala elektronik olarak geciyorsa sıkıntı olmaz ben yinede alicam en kotu 50 chip gelir zarar olmaz.Hem banka kazaniyor hem biz hemde gittigidiyor hemde satanlar sonucta 4 lu etki var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Hocam niye şartları değişsin ki ama zora koşmuş yani.ama dediğiniz gibi elektronik geçiyor

• bu axess kart başvurudan ne kadar sonra geliyor arkadaşlar?
  • Axessin AppStore daki uygulamalarından hangisini kullanıyorsunuz tecrübeli arkadaşlar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar mayıs ayında basvurdum halen kart gelmedi. kartı bu ay alıcam ins . simdi ilk yaZIP 4566 ya göndersem bu aydan itibaren 8 ay 50 tl mi alacam . yoksa gecen aydan ilk yazıp 4566 ya göndermemmi lazımdı . hic bi yerde bulamadım varmı bilgisi olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: achillus79

arkadaşlar mayıs ayında basvurdum halen kart gelmedi. kartı bu ay alıcam ins . simdi ilk yaZIP 4566 ya göndersem bu aydan itibaren 8 ay 50 tl mi alacam . yoksa gecen aydan ilk yazıp 4566 ya göndermemmi lazımdı . hic bi yerde bulamadım varmı bilgisi olan

Kampanya yıl sonuna kadar geçerli. 31 Aralık puan kazanımı için son. Kalan aylarda puan kazanırsınız sadece.

Edit: 31 Ocak 2018e kadar uzatılmış. Haziranda kart gelirse elinize, kalan 8 ayda alırsınız puan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 17 Haziran 2017; 0:25:18 >
  • Gg da Axess kartlariniz sorunsuz şekilde kullanilir

• Biriken Chip paraları kullanmak için nereleri tavsiye edersiniz. Sizler nasıl değer lendiriyorsunuz.

• Ben media mark a gidip hediye kart alıyorum kredi kartlarındaki puanlar la 5 yıl ömrü var ve tek faturada istediğin kadar hediye kart kullanabiliyor sun hatırı sayılır tutarda hediye kartım oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

sırf bu kampanya gelir diye şubatta kapattım axess kartı .. keşke diğer kişi kartlarını da aynısını yapsaydım..sadece free bıraktım

şimdi tekrar axess alıp geçen sene ki gibi 400 aldıktan sonra kapatıp 2018 mayıs ı beklerim

bu kampanya gelenekselleşmeli

Daha önce kapatanlar yararlanabiliyor mu?

• Bugün eşimin adına kart başvurusu yapsam ilk kart aidatı ne zaman geliyor? Geriye veriyor mu banka? Kararsız kaldım.

• suatin kullanıcısına yanıt
    KREDİ KARTI SÖZLEŞME ÖNCESİ BİLGİ FORMUnda ilk aktiflikte ve yıllık olarak alınacağı yazıyor .
    klasik 87, gold 98, platinium 109tl
  • sanal kartla yapılan alışverişlerde geçerlimi acaba kampanya bir ibare bulamadım koşullarda. deneyen kullanan oldu mu?

edit: mh aradım geçerli değil dedi ama bi tereddütlüydü güvenemedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgahan22 -- 17 Haziran 2017; 13:15:30 >
  • Khalasar kullanıcısına yanıt
    tsk ederim hocam
  • loyalmale kullanıcısına yanıt
    50 - 100 tl gibi katlarda mı hediye kartı alabiliyoruz yoksa 20 - 30 tl de veriyorlar mı ?

• Mayıs ayında almıştım ilk 500ü alıp kapattırdım. Kapattırdıktan 2 saat sonra avantajixten tekrar başvurup kartı aldım. Haziran kampanyasından da faydalanınca limit artırım için 100 lira chip para aldım. İlk ay 50+50 chip daha almıştım. Haziran ayının 50 chip parasını da sayınca 2 ayda çocuğun 2 aylık kreş ödemesini (650+650) yaptım ve

50+50+20+50+100=270 lira chip para kazandım. Önümüzdeki ay olsun limit düşürmeyi deneyeyim bakalım bir de.

• yibo90 kullanıcısına yanıt
    hiç fark etmiyor tek sefer de 315 tl de var 45 tl de tutarı siz belirliyorsunuz

• İki gün geçti ama kartın onaylandığına dair bir bilgi gelmedi.müşteri hizmetlerini aradım o da şubeye gidin yoksa şifre alamazsınız diyor. Enpara gibi olsa ya onlar gelse

• arkadaşlar 50TL chip para kazandığım alışverişi iptal edersem ne olur? Bu ayki hakkım yanar mı bilen var mı?
  • ilk harcamaya chip para gelmedi dün harcadım gelmeme nedeni nedir?Sonradan puanı yüklenen oldu mu?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.