Şimdi Ara

efsane geri döndü AXESS 400 chip para (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
462
Cevap
19
Favori
38.316
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

Mtv ödeyipte chip para gelen arkadaş varsa yazabilir mi

axeess gold ile ödedim 517.5 tl hemen 50 tl chip yüklendi mesajı geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schauder

2012 yılında kapattırdığım axess kredi kartından ötürü kampanyaya katılamayacağımı söyledi çağrı merkezi elemanı.Ses kaydı aldım. Bir görseniz nekadar emin. Ben yine de kartı iptal ettirmedim. Henüz teslim edilmedi. Temmuz da deneyeceğim bakalım.

İlk defa kart alanlar dışında , puan kazanan oldu mu arkadaşlar öncesinde axessli olup ta?

Kazaniliyor.2013 yada 14 de kapatmistim gecen ay aldim.Banada mh kazanamazsin dedi o zaman karti iptal edelim bosuna kart aidati odemeyelim dedim.50 chip tanimladilar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 1 Temmuz 2017; 10:18:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Orijinalden alıntı: Schauder

2012 yılında kapattırdığım axess kredi kartından ötürü kampanyaya katılamayacağımı söyledi çağrı merkezi elemanı.Ses kaydı aldım. Bir görseniz nekadar emin. Ben yine de kartı iptal ettirmedim. Henüz teslim edilmedi. Temmuz da deneyeceğim bakalım.

İlk defa kart alanlar dışında , puan kazanan oldu mu arkadaşlar öncesinde axessli olup ta?

Kazaniliyor.2013 yada 14 de kapatmistim gecen ay aldim.Banada mh kazanamazsin dedi o zaman karti iptal edelim bosuna kart aidati odemeyelim dedim.50 chip tanimladilar :)

Ben doğru söylediğinden emin olamadım, ondan iptal etmedim. keşke ben de iptal etseydim :). Cevabın için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• emembi E kullanıcısına yanıt
    Benim axes şubeye geldi diye sms geldi naptınız hocam siz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dostlar çok teknik bir soru bisu uygulamasından verdiğimiz sipariş ilk 3 harcama kapsamına girer mi ?

girmez ise şu siprasi vereceğim . deneyen varsa yardım.lutfen

• Benimki de onaylandı ama mesaj falan gelmedi.

Şubeden mi almamız gerekiyormuş?

Metro Gross da kampanya var gelseydi kombo yapacaktım.

• civanmert1980 C kullanıcısına yanıt
    Bende gittigidiyor için almıştım , başvuruyla beraber onaylandı dediler, iş adresine gelsin dedim ama şubeden alın diye sms ve mail geldi, 15 gün oldu gittigidiyor kampanyası bitti 😆

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metro kampanyası da beşinde son.

Sanırım bizim axess macerası daha başından hüsran olacak.

Oysa 50+50 TL yapıp kart aidatını çıkaracaktım.

• Bu ne arkadaş daha ilk ekstreden 119 tl aidat yansıtmışlar. Israrla platin kart göndermelerinin sebebi anlaşıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juniperi

quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

Mtv ödeyipte chip para gelen arkadaş varsa yazabilir mi

axeess gold ile ödedim 517.5 tl hemen 50 tl chip yüklendi mesajı geldi..

Hocam ödemeyi gib.gov.tr den mi yaptınız

• vcente70 kullanıcısına yanıt
    evet.
  • ben de az önce mtv ödedim. e-devlet üzerinden gib'e yönlendirerek. 32,3 tl chip para mesajı geldi hemen. kartı bir aydır kullanıyorum, 100 tl chip para yüklü gelenler olmuş bana öyle gelmedi. bu ayki 2. ekstrede aidat yansıyacak mı bakalım? müşteri hizmetlerini arayıp konuşuruz artık duruma göre.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafik sigortası ödesek chip para gelir mi arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cool_boy10 -- 7 Temmuz 2017; 15:23:35 >
  • ilk 4 alış-verişim

1.market 94 tl 9,4 çip
    2.akaryakıt 100 tl 10 çip
    3.akaryayıt 320 tl bekleyen işlem
    4.market 36 tl 3,6 çip

gördüğünüz gibi 3. alışverişim beklemede olduğu için çip gelmedi.o gün 4.alışveriş üye işyeri olunca hemen dönemiçine geçti ve 3,6 puan verdi. aklıma da geldi ama oldu işte. 50 çip alacağımız yerde 23 çip aldık.var mı başına böyle iş gelen, MH ye iletsem çözerler mi acep?
    ben yandım siz yanmayın. alışverişiniz dönemiçine geçip puan almadan diğer alışverişe geçmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 7 Temmuz 2017; 17:15:31 >
  • yillik aidati geri alabilen oldu mu ne diyelim telefonda ?
  • İlk harcamaya 50 chippara gelmedi,kampanya bitmiş heralde

• Bana da gelmedi sistemlerinde sorun mu var nedir. Morhipo kampanyasında da problem yaşayanlar var.

• sakurek kullanıcısına yanıt
    Hocam iade alabildiniz mi?

• Daha önceki kampanyada başıma geldi hocam. Mobil uygulama üzerinden canlı desteğe bağlanarak şikayetini belirt kayıt açarlar. Bir süre sonra eksik yüklenen chip paralarınız yüklenir.
  • morhipodan alışveriş yaptım %10 yatmadı. morhipo puanları da kullanamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.