Şimdi Ara

efsane geri döndü AXESS 400 chip para (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
19
Favori
38.315
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende netten basvurdum bu gün mh aradı cüzdan seri nosu vs isteyince vermek istemedim bankaya gidip verebilirsiniz bilgileri dedi herkesten arayıp istiyorlar mı?
  • bu sefer değerlendirmek gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgahan22

bende netten basvurdum bu gün mh aradı cüzdan seri nosu vs isteyince vermek istemedim bankaya gidip verebilirsiniz bilgileri dedi herkesten arayıp istiyorlar mı?

İstediler verdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • omer14 kullanıcısına yanıt
    Öğrenciyi,bugün şubeye gittim axess kredi kartına başvurmak için;banka çalışanı "öğrenciysen çıkmaz boşuna uğraşma" dedi

İlla bir yerde çalışıyo olmak gerekiyomuş,kart almak için

Daha önce öğrenciye 750 TL limitli kart veriyorlarmış ama vazgeçmişler sonra.

He bide kart alabilmek için hesapta açmak gerekiyormuş(hesap işletim ücreti de varmış) çalışan söyledi valla.

Axess kredi kartı nasıl alabilirim? Yardımcı olacak biri & birileri var mı?
  • 14531993 1 kullanıcısına yanıt
    Tarla islerinde calisiyorum de. Sigortam yatmiyor ama aylik 1000-1500 tl gelirim var soyle. Yerler mi yerler yerler dene buyuk ihtimal olur bol sans. Bu arada subeden degil internetten basvurunu ac onlar arasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beckhim23 -- 6 Mayıs 2017; 8:10:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beckhim23 B kullanıcısına yanıt
    Onbaşım kredi kartı almak için vadesiz hesap açmak gerekiyormuş çalışan öyle söyledi,bilginiz var mı ?

Tarla işleri yaptığımı söylesem adamlar bana gelirini belgele demezler mi? yani sigorta şart mı kart almak için?
  • Güzel kampanya.
  • 14531993 1 kullanıcısına yanıt
    Kardes subeden acmak istersen senden hersey ister. Bosver hesap acmayi istersen sonradan neo banka karti(yillik hicbir ucreti yoktur) cikar Sen internet uzerinden axses kart acma isteginde bulun numarani verecen onlar arayacaklar sigortasiz olarak tarlada yada birinin yaninda bahce islerinde aylik ucretle calisiyorum de yuzde yuz degil ama yuzde 60 sansin var. Senden bordro istemezler evraklar kuryeyle gelir imzalarsin geri gider o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: 14531993

Öğrenciyi,bugün şubeye gittim axess kredi kartına başvurmak için;banka çalışanı "öğrenciysen çıkmaz boşuna uğraşma" dedi

İlla bir yerde çalışıyo olmak gerekiyomuş,kart almak için

Daha önce öğrenciye 750 TL limitli kart veriyorlarmış ama vazgeçmişler sonra.

He bide kart alabilmek için hesapta açmak gerekiyormuş(hesap işletim ücreti de varmış) çalışan söyledi valla.

Axess kredi kartı nasıl alabilirim? Yardımcı olacak biri & birileri var mı?

yıllardır axess kartım var hesap açmadan kulllanıyorum banka çalışanı vasıfsız olmalı

yapacağın iş online veya telefon ile başvur şubedekiler ayrı dünyalarda yaşıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

DOSTLAR ; normal axsesim var..free ye başvursam bu kampanyaya dahil olurmuyum..teşekkürler..

bunu ben de merak ediyorum
  • Arkadaşlar ilk üç alışverişten puan alacağız ama ay bazında mı(1 Haziran 1 Temmuz gibi) ilk üç alışveriş acaba hesap kesimden sonraki ilk üç alışverişten mi puan alacağız?

• Kartlar başvuru onaylandıktan sonra ne kadar zamanda geliyor?
  • Bahsedilen 400 tl chip para için tam olarak nasıl alışveriş yapmak lazım ? (Anlamadım şartlardan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Bahsedilen 400 tl chip para için tam olarak nasıl alışveriş yapmak lazım ? (Anlamadım şartlardan)

ilk üç alışverişten % 10 chip para kazanıyorsunuz.

mesela 10 tl lik alışveriş yaptınız, 1 tl chip para.

sonra 400 tl lik alışveriş yaptınız 40 tl chip para.

ne etti toplamda 41 tl chip para.

yani üçüncü alıiverişiniz 90 tl ve üzeri olunca 9 tl chip para daha gelir ve 50 chipi tamamlarsınız. amma 90 nın altında kaldığınızda mesela 50 tl lik alışveriş yaptığınız da 5 tl chip para gelir ve 4 tl chip para eksiği ile ilk ayı kaparsınız. çünkü 4. alışverişe chip yok. ona göre ilk 3 alışverişi ayarlayın.

• xweser X kullanıcısına yanıt
    Yıl sonuna kadar her ay 500 tl harcasam tek seferde olay bu değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Yıl sonuna kadar her ay 500 tl harcasam tek seferde olay bu değil mi ?

en güzeli.

tek seferde 500 yap, kap 50 tl chipi, kafan rahat etsin.

• xweser X kullanıcısına yanıt
    Diğer kampanyaları da denk getirirsek güzel kombolar olur. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

6 ay arayla 2 kez başvurdum.

1. kartı hiç alakam olmayan bir semtteki akbank şubesine göndermişler (almadım)
    2. kart 1 ay iş adresime gelmedi. 35 gün sonra ev adresinizde bulunamadınız diye sms geldi. (evde kimse yok. size eve gönderin diyen oldu mu. bir daha uğraşmadım)

"akbank kadar kötü çalışan bir banka görmedim"... diyemiyorum tabii. çünkü vakıfbank var

aynısı 2 hafta oncekı basvuruda benımde basıma geldı. ozellıkle ev adresıne ıstedım. calıstıgım sırketın farklı sehırdekı genel mudurluk yakınındakı subeye gıtmıs kart. sımdıde subeye gıden kart sadece subeden alınır artık adrese yonlendırme yapamayız dıyorlar. harbıden bunlar oksijen israf ediyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar esim calismiyor onun adina cikartmak istesem kabul edilir mi?

• Bankamız tarafından kredi kartınızın limiti 7.150 TL belirlenmiş olmasına rağmen yasa gereği uygulanan üst sınır sebebiyle 1.476 TL tahsis edilebilmiştir.

😂😂😂

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.