Şimdi Ara

efsane geri döndü AXESS 400 chip para (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
19
Favori
38.316
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • platinium kart verilmişti bana. aradım klasik istiyorum dedim. klasik olan elime ulaştı. platinium yolda. platinium sonu 94 ile bitiyor. klasik ise 34. yarın birgün son iki hane kadar chippara kampanyası olursa platinum daha avantajlı olacak. kararsız kaldım. hangisi ile devam edeyim sizce. platinium kart ücreti daha yüksek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıl önce axesliydim kapatmıştım ama.Şimdi sırf bu ouan işin yeniden başvurdum.Gelen sms de fish kartınızla şifreniz aynıdır dedi.Bu durumda puan kazanamayacakmıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldır kart verniyorlardi. Bu hafta verdiler, "toplam limit yetersiZ, diğer bankalardan limit azaltirsaniz kartı basariz; azalttığın limit kadar limit ve çip para veririz" dediler. 25₺ puan vermişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhan1064

2 yıldır kart verniyorlardi. Bu hafta verdiler, "toplam limit yetersiZ, diğer bankalardan limit azaltirsaniz kartı basariz; azalttığın limit kadar limit ve çip para veririz" dediler. 25₺ puan vermişler.

Ne kadar limit azalttiniz, ne kadar limit verdiler hocam ?

• Arkadaslar, aidat konusunda kafam karisti.

Odea axess vardi ama akbank axess ilkkez basvurucam. Sene ortasinda sayiliriz. Kartin yillik aidati ilk aydan kesiliyormu hemen?

• quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

Arkadaslar, aidat konusunda kafam karisti.

Odea axess vardi ama akbank axess ilkkez basvurucam. Sene ortasinda sayiliriz. Kartin yillik aidati ilk aydan kesiliyormu hemen?

Kart aidatını sorunsuz iade ediyorlar. Ama puan olarak ve 6 ay kapatmama sözüne. Gelince bir de limit düşürmeme sözü verirsiniz 80 - 100 chip de oradan gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

Kart aidatını sorunsuz iade ediyorlar. Ama puan olarak ve 6 ay kapatmama sözüne. Gelince bir de limit düşürmeme sözü verirsiniz 80 - 100 chip de oradan gelir.

Sagol hocam. Odea axess kapatiyorum, orji axesse basvurayim.

• quote:

quote:

quote:

Ben kart ücreti gelince aradım odeabankı. 1 yıl kapatmama sözüne kart ücretini karta iade ettiler. Bende güzel kampanya gelir belki diye kapatmadım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben kart ücreti gelince aradım odeabankı. 1 yıl kapatmama sözüne kart ücretini karta iade ettiler. Bende güzel kampanya gelir belki diye kapatmadım.

Yuzde 10 puan kampanyalari iyiydi, simdi hic kullanmiyorum. Kenarda yatiyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhan1064

2 yıldır kart verniyorlardi. Bu hafta verdiler, "toplam limit yetersiZ, diğer bankalardan limit azaltirsaniz kartı basariz; azalttığın limit kadar limit ve çip para veririz" dediler. 25₺ puan vermişler.

Hocam ne kadar limit düşürdünüz? Yüzde beş oranında mı verdiler puanı?

• Arkadaşlar can alıcı noktayı gözden kaçırmayın. Chip para her ayın belli günü değil; alışverişi yaptıktan sonra 2 gün içinde yüklenecek. Onunda kullanma süresi 7 gün olacak. Örneğin 1 mayısta 100 lira harcama yaptım; iki gün sonra 3 mayısta 10 lira yüklenecek; bunun son kullanım tarihi 10 mayıs olacak. Sonra 5 mayısta başka 50 liralık harcama yaptım; bunun yüklemesi 5 lira olarak 7 mayısta olacak. Bunun da son kullanma tarihi 17 mayıs olacak. Yani bu chip paraların takibini çok sıkı yapmak gerekecek. İlgili madde:

Kazanılan chip-paralar, 2 gün içinde karta yüklenecektir.
    Kazanılan chip-paraların kullanım süresi 7 gündür.
  • Bende Garanti bankası limiti düşürdüm 100 çip verdi axes

• quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzluq

Bende Garanti bankası limiti düşürdüm 100 çip verdi axes

Ne kadar limit düşürdünüz hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazoz

quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzluq

Bende Garanti bankası limiti düşürdüm 100 çip verdi axes

Ne kadar limit düşürdünüz hocam?

3000

• sonsuzluq S kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler, ben 2000 tl düşürdüm cevap bekliyorum bakalım ne kadar verecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: fthmrmr

arkadaslar esim calismiyor onun adina cikartmak istesem kabul edilir mi?

ben de merak ediyorum.
  • Arkadaslar limit yukseltme talebine herhangi bir taahhut istiyorlar mi.mesela karti kapatmama .limit dusurmeme gibi.

• Bugün axess platinum kart geldi. 600 liralık bir işlem yaptım ve anında 50 tl chip para yüklendi.

Bu aidat mevzusu yüzünden de akşam klasik karta başvurmuştum bugün onu da onayladılar. Klasik kart gelince platium olanı iptal ettirmeyi düşünüyorum.

Edit: İkinci kartı da platinum basmışlar. Teslim almadan iade eeicez artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tem_Mus -- 15 Mayıs 2017; 19:52:57 >
  • Geçen sene aldık 400 tl'yi, keşke tekrar alabilme imkanı olsaydı
  • Arkadaşlar kampanya katılımınız alındı vb bir mesaj geliyor mu???
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.