Şimdi Ara

!!!!!!!!EFSANE GERİ DÖNDÜ Logitech Z-5500 !!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zamanında 500liraya satılıyordu. Nasıl ederi bu daha aşşağı olmaz yaa

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet5505

quote:

Orijinalden alıntı: Vatal

ne ki bu şimdi sanki uzun zamandır stoklarda yokmuş gibi. fiyatta da aman aman bi indirim yok.

yok tabi 4 aydır yeni ürün yoktu piyasada takip etmiyosan bilemezsin..... Bu ürünün hakketiği budur bundan aşağı düşmez asla zaten..

• bu cihazın piyasa fiyatı yıllardır 500 liraydı.şimdi bu fiyatlara tırmandıran sizler birde ederi bu diyorsunuz
  • çok severim kendilerini,

bizzat kullanırımda , iki üç yıl önce 735 liraya almıştım (Vadeli fiyatı üstelik bu)

altın mı bu abi ?

kaldı ki 3 yıl önce dolar 1,3 larda idi, şimdi 1,4 larda ahım şahım bir dolar farkıda yok.
  • Birde utanmadan demezler mi ''Bu ürünün hakketiği budur bundan aşağı düşmez asla zaten..'' diye...

Bunu yazan kişide bimeks'te çalışıyordur kesin. Bazen nadirde olsa bimekse uğradığımda elemanlar dh'de geziyorlardı... Bizzat şahit oldum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 1 Şubat 2010; 18:30:15 >
  • bu fiyatı hak eder mi etmez mi tartışması anlamsız.

bu fiyata tırmanmasını sağlayan olay; kendi segmentinde başka bir ürün olmamasındandır, PS3 veya hazır dvd player gibi sadece dijitalden ses veren cihazlara sahip kullanıcılar, ya home theater gibi, dekoderi kocaman olan ve pek de yaygın olmayan cihaz almak zorundalar, ya da mecburen z5500.

Ben Z5400 aldım, sesini çok beğendiğim için değil, ki beğenmedim, aynı işi görebilecek başka bir ürün bulamadığım için.

Mağazalarda creative inspire 5700, Everest D serileri, Jazz hoparlör setleri bulunsaydı, bu ürün yine en iyisi olacaktı ama en azından bütçe sıkıntısı yaşayan veya yüksek güce ihtiyaç duymayan insanlar, bu seti talep etmeyeceklerdi. 1000 adet yerine 300 adet satılacaktı.
  • 5 yıl önce amerikadan aldım
  • mükemmel bişey ya teknosada görmüştüm bi ara
  • fiyat çok 500-600 lira olmalı bu setin fiyatı ama rakibi de olmadığı için millet alır düşüncesiyle koyuyorlar o fiyatı.
  • 500-600 arasında olsa gözüm kapalı alırım...
  • Bu ürünü uzun zamandır takip edenler şu andaki fiyatın yüksek olmasının sebebinin Dolar kurunun
    Ekim 2008'de 1.20'lerden, 1.60'lara fırlamasından dolayı kaynaklandığını biliyorlar. Kısacası ederi
    800-1000TL değildir. Ekim 2008 öncesi Dolar kuru 1.20'lerdeyken fiyat 450-500TL arasında değişiyordu.
    En son geçen Ocak ayında sanırım Vatan bir kampanya yapmıştı ve 550TL'den satmıştı yanılmıyorsam,
    300 dolar küsürdü.
  • Geçen sene bakirköy capacity içinde ki ElektoWorld'de Z-5500'e 710 TL fiyat vermişlerdi hatta fotografini dahi çekip forumda yayinlamiştim..
  • 2 yıl önce Bimeks'ten 540 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

2 yıl önce Bimeks'ten 540 TL

İlk zamanlar kimse almadi fiyati düşer diye asil şimdi KİMSE alamiyo
  • ben 650 ye vatandan almıştım 1,5 sene önce
  • 2 yıl önce mavi bilgisayarda;

z2300 : 249 lira
    z5500 : 489 liraydı adım gibi hatırlıyorum.
  • 150 lıraya alınabılen z-4 bıle su anda 240 lıraya satılıyorsa 550 lıraya satılan bır cıhazın su anda fıyatının 840-860 a cıkmasını normal karsılıyorum,yukarıda arkadasın dedıgı gıbı 550 ye mavıde satılırken dolar 1.18-1.25 cıvarlarındaydı,sonra birden patlama yaşandı bütün herkes hatırlar o dolar patlamasını,millet ne ebayden ne bi yerden birşey alamıyordu kolay kolay,iki kere dusunmeye baslamıstık bırsey alırken dolarla,gerçi şimdi alıştık kazığa sanırım,zamanla insan kabulleniyor:)hoparlor fıyatlarının patlama nedenı de budur,doların o mukemmel sıçrayışı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.