Şimdi Ara

!!!!!!!!EFSANE GERİ DÖNDÜ Logitech Z-5500 !!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Logitech Z-5500 5.1 THX / 500 W RMS

BUGUN İTİBARİ İLE BİMEKS STOKLARINA GİRMİŞTİR

Aşağıdaki linkten görebilirsiniz ve Bimeks Yeşilköy Teknoport şubesine giderek canlı performansını test edebilirsiniz....

http://www.bimeks.com.tr/urun/1023/14731/logitech-z-5500-5-1-thx--500-w-rms.aspx

• ne ki bu şimdi sanki uzun zamandır stoklarda yokmuş gibi. fiyatta da aman aman bi indirim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatal

ne ki bu şimdi sanki uzun zamandır stoklarda yokmuş gibi. fiyatta da aman aman bi indirim yok.

yok tabi 4 aydır yeni ürün yoktu piyasada takip etmiyosan bilemezsin..... Bu ürünün hakketiği budur bundan aşağı düşmez asla zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet5505

quote:

ne ki bu şimdi sanki uzun zamandır stoklarda yokmuş gibi. fiyatta da aman aman bi indirim yok.

yok tabi 4 aydır yeni ürün yoktu piyasada takip etmiyosan bilemezsin..... Bu ürünün hakketiği budur bundan aşağı düşmez asla zaten..

yahu arkadaşım neden bahsediyorsun sen? ne 4 aydır piyasada olmaması daha 2 ay önce arkadaşım aldı 900 liraya. burda böyle bi başlık açmanın anlamı nedir reklam yapmanın da bi adabı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 29 Ocak 2010; 22:26:30 >

• quote:

quote:

quote:

yahu arkadaşım neden bahsediyorsun sen? ne 4 aydır piyasada olmaması daha 2 ay önce arkadaşım aldı 900 liraya. burda böyle bi başlık açmanın anlamı nedir reklam yapmanın da bi adabı olur

Reklama ihtiyacımız yok allaha şükür arkadaşımm... arkadaşın firmaların eline kalan ürünü bulmuştur logitechten gelen en son parti 4 ay önce ve son partide bu hafta geldii... Bu Üürünü soran çok insan var insanların haberder olması lazım sen niye muhalefet oluyosun kiii???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet5505 -- 29 Ocak 2010; 23:30:13 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Reklama ihtiyacımız yok allaha şükür arkadaşımm... arkadaşın firmaların eline kalan ürünü bulmuştur logitechten gelen en son parti 4 ay önce ve son partide bu hafta geldii... Bu Üürünü soran çok insan var insanların haberder olması lazım sen niye muhalefet oluyosun kiii???

Alıntıları Göster
    daha 2 hafta önce kadıköy gold'dan 850Tl ye aldım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gogogokhan

daha 2 hafta önce kadıköy gold'dan 850Tl ye aldım :)

Alıntıları Göster
    efsanesimi kaldı z5500 ben kulandım saattım bile :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzman_flair

efsanesimi kaldı z5500 ben kulandım saattım bile :D

Alıntıları Göster
    1 ay önce vatandan aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doggymania

1 ay önce vatandan aldım.

Alıntıları Göster
    Electroworld de her gittiğimde aynı yerde duruyordu.Dünde ordaydı.Aylardır da orda!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hphsts

Electroworld de her gittiğimde aynı yerde duruyordu.Dünde ordaydı.Aylardır da orda!

Alıntıları Göster
    Apartman dairesinde oturanlar için pek uygun bir ürün değil bana göre. Sesini maksimumda dinlemiş biri olarak tavsiye etmiyorum. Çünkü çeyreğine kadar açılması durumunda bile insanlar rahatsız olabilir. Bir de, seste aşırılık aramayan biri bu ürünü almaz/kullanmaz diye düşünüyorum. Piyasada onca kaliteli sistem varken bu ürün bu paraya neden alınır, apartmana neden sokulur, ben anlıyor değilim açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thales_ -- 30 Ocak 2010; 18:25:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thales_

Apartman dairesinde oturanlar için pek uygun bir ürün değil bana göre. Sesini maksimumda dinlemiş biri olarak tavsiye etmiyorum. Çünkü çeyreğine kadar açılması durumunda bile insanlar rahatsız olabilir. Bir de, seste aşırılık aramayan biri bu ürünü almaz/kullanmaz diye düşünüyorum. Piyasada onca kaliteli sistem varken bu ürün bu paraya neden alınır, apartmana neden sokulur, ben anlıyor değilim açıkçası.

Alıntıları Göster
    Stoklar da yok ne demek yaw teknosa da gold da vatan da aylardır mevcut

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu cümleden bi anlam çıkaran varmı benden başka

• quote:

Orijinalden alıntı: John PHILIPS

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu cümleden bi anlam çıkaran varmı benden başka

Alıntıları Göster
    sunun fıyatı bıraz dusse alıcam yaw :D

• quote:

Orijinalden alıntı: -Murat Özcan-

sunun fıyatı bıraz dusse alıcam yaw :D

Alıntıları Göster
    Maviden 600 küsüre almıştım.

fiyat pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FranticTr

Maviden 600 küsüre almıştım.

fiyat pahalı.

Alıntıları Göster
    ama o fıyatada verdıgı ses degıyor usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Murat Özcan-

ama o fıyatada verdıgı ses degıyor usta

Alıntıları Göster
    Bu cihaza bu parayı verenler yada vermeyi düşünenler kafanızı öne eğin ve tekrar düşünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oronra

Bu cihaza bu parayı verenler yada vermeyi düşünenler kafanızı öne eğin ve tekrar düşünün

Alıntıları Göster
    kiev de (ki aslinda pahali bir kent) urunun magaza fiyati, (internet alisveris siteleri degil) 245 dolar. internet uzerinden daha da dusuk olacagi kesin. dileyen bakabilir herkesin elinin altinda internet var. Turkiye deki saticilar, ne yuzle bu tip basit urunlere bu rakamlari isteyebiliyorlar anlayamiyorum. Kaldi ki bir microlab h500 yada yada h600 bundan cok daha iyi netice verir. hele birde 500D yada 600D alirsaniz dts dekoder barindirdigi optic giris oldugu icin cok daha iyi neticeler alirsiniz. yazik etmeyin paraniza . para kolay kazanilmiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: turakmug

kiev de (ki aslinda pahali bir kent) urunun magaza fiyati, (internet alisveris siteleri degil) 245 dolar. internet uzerinden daha da dusuk olacagi kesin. dileyen bakabilir herkesin elinin altinda internet var. Turkiye deki saticilar, ne yuzle bu tip basit urunlere bu rakamlari isteyebiliyorlar anlayamiyorum. Kaldi ki bir microlab h500 yada yada h600 bundan cok daha iyi netice verir. hele birde 500D yada 600D alirsaniz dts dekoder barindirdigi optic giris oldugu icin cok daha iyi neticeler alirsiniz. yazik etmeyin paraniza . para kolay kazanilmiyor..

Alıntıları Göster
    Bu setin ederi 600 TL civarı iken ve zamanında öyle satılıyorken şimdilerde 800-1000 TL arası satılması insanları nasıl kazıklamaya çalıştıklarının delilidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tepeb

Bu setin ederi 600 TL civarı iken ve zamanında öyle satılıyorken şimdilerde 800-1000 TL arası satılması insanları nasıl kazıklamaya çalıştıklarının delilidir.

Alıntıları Göster
    Şuan gerçekten pahalı millet 550tl'ye aldı zamanında biz neden 1000 tl bayılmak zorundayız bu sisteme anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: turakmug

sizce neden??

cevabı basit..ülkemizde bi ürün aşırı talep alırsan fiyatı sabit kalır hatta artabilirde..aslında suç birazda insanlarda..o kadar malı yerlere göklere sığdıramyıp olmazsa olmazı yaparsa, satıcı nasılsa alacak istediğim fiyatı nasılsa vericek mantığı kullanıyor..bu sadece bu ürün için geçerli değil diğer başka ürünlerdede bu böyle..

birtek telefonda tam tersi oluyor..onda arz-talep artıkça fiyat düşüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 1 Şubat 2010; 14:31:59 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.