Şimdi Ara

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.236
Cevap
0
Favori
133.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • undergrounddan daha iyi olmasını istemiyoruz günümüz grafik teknolojisiyle yapsalar gene oynarız.. cünkü UG farklı ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BölümSonuCanavarı

* NFS: Hot Pursuit, tamamen açık bir dünyada geçecek. Bu açık dünyanın Paradise City'dekinden daha büyük olacağı söylendi.
    * Hot Pursuit'de araçların parçalarını geliştirme seçeneği bulunmayacak.
    * Benzer şekilde araçları desen bakımından modifiye etme seçeneği de sunulmayacak.
    * Oyundaki polis arabaları da diğer arabalar gibi parçalanabilecek.
    * Need for Speed: Hot Pursuit, iki tane campaign modunu içerecek. Bunların birinde polis olarak kovalayanı oynarken, birinde suçlu olarak kaçanı oynayacağız. Her ikisinin de aynı oyun süresi uzunluğunda olduğu yazıldı.
    * Oyunda kendi müziklerimizi kullanabileceğiz.
    * Polis takipleri sadece belli yerlerde değil, tüm haritada sürecek.
    * Oyunda, kokpit kamera açısı bulunmayacak.
    * Oyun, split screen yani bölünmüş ekranda çift kişili modu desteklemeyecek. Fakat tabiki multiplayer modu bulunacak.

• U3 ü carbon diye yedirdiler zaten çocuklara =)
    tek farkı U3 diyememeleriydi çünkü onlarda biliyor u1 ve U2 den daha iyi bi oyun yapamayacaklarını=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: combata

U3 ü carbon diye yedirdiler zaten çocuklara =)
    tek farkı U3 diyememeleriydi çünkü onlarda biliyor u1 ve U2 den daha iyi bi oyun yapamayacaklarını=)

cemil bey abi :D undercover içinde mw2 diyorlardı yalan oldu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatyilmaz_nfs

cemil bey abi :D undercover içinde mw2 diyorlardı yalan oldu :D

Ben öyle birşey demedim hiç o yüzden asılsız söylentiler olarak kayıtlara geçebilir serhatyılmaz bey kardeşim=)
  • Paradise City'den daha mı büyük O_O
    Oha diyorum sadece...
    NFS Hot Pursuit 3 heyt be ne oynardım kardeşimle...
    Eskiden öyle grafikler yoktu ama ekran ikiye bölünüp,kardeşimke kaç-kovala oynayınca o eğlenceyi hiç bi şey vermiyodu bize...
    Hadi Criterion Burnout Paradise gibi kaliteli yap şu oyunu da NFS kendine gelsin...
  • Hortlatmasak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graveth

Hortlatmasak.

Hort?
    Bir önce ki mesaj tarihine bi bak istiyosan yada hort ne demek ona bak istiyosan,oyun 16 kasım da çıkacak oyun ile alakalı bilgi içerikli mesaja hort deniyo,daha neler görücez....
  • Bana göre NFS serisinin en iyi oyunu "Hot Pursuit 2" idi.Yenisinin çıkacak olması çok iyi bir haber.
  • Most Wanted gibi bir oyun bekleyenlere kötü haber. Yeni Hot Pursuit'te hikaye yok.
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-NFS_Hot_Pursuitde_Hikaye_Bulunmuyor-9587.htm
  • hikâye oluyor da ne oluyor allasen, yine yollara çıkıp tokatlayacaz milleti işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 26 Eylül 2010; 0:17:47 >

• http://www.youtube.com/watch?v=bRPadmupYWU&feature=related
  • Konuda ne saçma mesajlar dönmüş anlamak mümkün değil.

Son sürat meacera oyununda kokpit kamerası isteyen mi dersin Hot Pursuit de neden modifiye yok diyen mi?

Yahu her şeyin bir adabı bir usülü var. EA bu işte Carbon dan bir pist bir şehir içi yapıyor. Shift gibi güzel grafikleri olan simulasyon gibi yapılmaya çalışılmış olan bir oyunun ardından tekrar pist oyunu yapacak halleri yok herhalde, her şeyin bir sırası var.

İnşallah NFS serisinin yüzkarası Undercover gibi olmasın da gerisi önemli değil oynarız.

Ayrıca ben de Carbon dan sonra Pist yarışına geçilip Pro street in yapılmasını hiç sevmemiştim ama şu sıralar başından kalkamıyorum Pro street in gayet eğlenceli bir oyun.

Nfs çok dandik yapmadıkça ne söylenirse söylensin oynanır. Her oyun tarzının da bir adabı vardır.

Arcade oyunda Kokpit kamerası olmaz, Hot pursuit serisinde de modifiye olmaz bunları öğrenin.

İlla simulasyon olsun diyenler 250 lira verip bir tane PS2 alıp GT3-4 oyasınlar nasıl olsa o ikisini bitirene kadar Ps3 ler 250 liraya düşer o zaman da GT5 alırsınız olur biter :)

• nfs 3 Hot Pursuit i az oynamadık ya zamanında..
  • emre haklı hot pursiut dan modifiye beklemek saçmalık ama bence nfsnin bugune kadar en iyi oyunu undergraund du onun kadar eğlenceli yarış oyunu hala oynamadım hayatımda en geniş modifiyeden tut sürüş keyfine kadar cok eğlenceliydi keşke onun gibi bir tane daha oyun yapabilseler bakın bir tane daha diyorum o bile yeter
  • hemen hemen heeeeerrrgün beynimde şu müzik çalıyor ;

http://www.youtube.com/watch?v=5arFuwxJky8

NFS Hot Pursuit oynayıpta saatlerce bunu dinlemekten keyif almayan var mı ?

Müthiş bir parça....

heyecanla bekliyorum efsanenin 2.oyununu !
  • Oyundaki müzikler:
    Bad Religion – The Resist Stance
    Benny Benassi feat. Garry Go – Cinema
    Black Rebel Motorcycle Club – Conscience Killer
    Chiddy Bang – Opposite of Adults
    Deadmau5 feat. Sofi – Sofi Needs A Ladder
    Does It Offend You, Yeah? – All The Same
    Funeral Party – Giant Song
    Greenskeepers – Live Like You Wanna Live
    Hadouken! – Bombshock
    Killa Kela – Get A Rise
    Klaxons – Echoes
    Klaxons – Twin Flames
    Lazee feat. Dead By April – Stronger
    Lemonade – Big Weekend
    Lupe Fiasco feat. Matthew Santos – Shining Down
    Maximum Balloon feat. Theophilus London – Groove Me
    M.I.A. – Born Free
    New Politics – Yeah Yeah Yeah
    Pendulum – Watercolour
    Pint Shot Riot – Nothing From You (Redanka Remix)
    Plan B – Stay Too Long (Pendulum Remix)
    Teddybears – Devil’s Music
    Travie McCoy – Superbad (11:34)
    We Have Band – Divisive (Tom Starr Remix)
    White Lies – Bigger Than Us
    Weezer – Ruling Me

• görüntü sanki nfs world gibi yoksa banamı öyle geliyo..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.