arkadaslar pek bilgim yok NFS nin önceki serilerini yapan yapımcılara ne oldu?yani ayrıldılarmı EA den.
need for speed özüne dönüo ne o öyle pist yarışı filan
quote:
Orijinalden alıntı: skllmyh
arkadaslar pek bilgim yok NFS nin önceki serilerini yapan yapımcılara ne oldu?yani ayrıldılarmı EA den.
hayır onlar NFS World'ü geliştiriyor. ayrıca tüm mesajları okudum neden HP3 değil deniyor. benimde kafama takıldı acaba ReMake filanmı yapacaklar :)
quote:
Orijinalden alıntı: serhatyilmaz_nfs
quote:
hayır onlar NFS World'ü geliştiriyor. ayrıca tüm mesajları okudum neden HP3 değil deniyor. benimde kafama takıldı acaba ReMake filanmı yapacaklar :)
yok artık !
ReMake yapmaları onlara hiç yakışmaz.Farklı fikirlerle sıfırdan oyun yapmaları en iyisi olacak zira ReMake yapacak olsalardı Criterion ile anlaşmazlardı EA Black Box kendi ekibi ile yapardı.Hiç ihtimal vermiyorum ReMake konusuna
Simulasyon ne arar la NFS' de. Esyanin tabiatina aykiri bir durum. Yaptilar oyle birsey ama kimse onu NFS diye gormedi. O baska birseydi..
* NFS: Hot Pursuit, tamamen açık bir dünyada geçecek. Bu açık dünyanın Paradise City'dekinden daha büyük olacağı söylendi. * Hot Pursuit'de araçların parçalarını geliştirme seçeneği bulunmayacak. * Benzer şekilde araçları desen bakımından modifiye etme seçeneği de sunulmayacak. * Oyundaki polis arabaları da diğer arabalar gibi parçalanabilecek. * Need for Speed: Hot Pursuit, iki tane campaign modunu içerecek. Bunların birinde polis olarak kovalayanı oynarken, birinde suçlu olarak kaçanı oynayacağız. Her ikisinin de aynı oyun süresi uzunluğunda olduğu yazıldı. * Oyunda kendi müziklerimizi kullanabileceğiz. * Polis takipleri sadece belli yerlerde değil, tüm haritada sürecek. * Oyunda, kokpit kamera açısı bulunmayacak. * Oyun, split screen yani bölünmüş ekranda çift kişili modu desteklemeyecek. Fakat tabiki multiplayer modu bulunacak.
* NFS: Hot Pursuit, tamamen açık bir dünyada geçecek. Bu açık dünyanın Paradise City'dekinden daha büyük olacağı söylendi. * Hot Pursuit'de araçların parçalarını geliştirme seçeneği bulunmayacak. * Benzer şekilde araçları desen bakımından modifiye etme seçeneği de sunulmayacak. * Oyundaki polis arabaları da diğer arabalar gibi parçalanabilecek. * Need for Speed: Hot Pursuit, iki tane campaign modunu içerecek. Bunların birinde polis olarak kovalayanı oynarken, birinde suçlu olarak kaçanı oynayacağız. Her ikisinin de aynı oyun süresi uzunluğunda olduğu yazıldı. * Oyunda kendi müziklerimizi kullanabileceğiz. * Polis takipleri sadece belli yerlerde değil, tüm haritada sürecek. * Oyunda, kokpit kamera açısı bulunmayacak. * Oyun, split screen yani bölünmüş ekranda çift kişili modu desteklemeyecek. Fakat tabiki multiplayer modu bulunacak.
burnout 2 dersek yeridir tek farki isim ve degisik modlar ayrica nfs bi yerde modifiye demektir.need for speed adini kullanmak bile yanlis bu oyun icin.seriye yazik.
kokpit kamerası yoksa hayatta oynamam bu oyunu
HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN İYİ ARABA YARIŞ TRAİLER'I E3 2010'daki NFS HOT PURSUIT TRAILER'IDIR.
Tek kelimeyle mükemmeldi.. Fakat oyun içi gösterimlere geldiğinde oyunun ne kadar BERBAT olduğu, nfs most wanted'tan itibaren adım ilerleyemediklerini açıkça gösterdi.. Hele şu oyun özellikleri tam bir fiyasko ve kendi tekrarlamaktan öteye geçememektedir. Bu oyunun orjinali almak akıl kârı iş değildir. Dirt 2 'ye 50 dolar veririm ama nfs serisini torrent indirmeyi yeğlerim.. Aynı şekilde gran turismo 100 dolar olsa bile alınır.. Ama bu nfs serisi tamamen fiyaskosal devinimini sürdürüyor.. Modifiye yokta ne demek.. skandal resmen 50-60 tane araba 6-7 tane polis arabası bir tane de harita.. alsana oyun bu mudur? Polyphonic ve codemasters senelerce 1 yarış oyununu yapmak için uğraşıyorlar bunlar adeta fason oyun basıyorlar hersene etiketini değiştirip satıyorlar..
modifiye ve kokpit kamerası yok.ayıptır sorması neden bu oyunu yapıyosunuz ozaman? hot pursuit in gecmiste begenildigi bir oyun oldugu icin yeni HP ile çokmu satacagını düşünüyolar anlamadım.. kac kere soyluyorum Underground 3 yapsınlar paraya para demezler...
quote:
modifiye ve kokpit kamerası yok.ayıptır sorması neden bu oyunu yapıyosunuz ozaman? hot pursuit in gecmiste begenildigi bir oyun oldugu icin yeni HP ile çokmu satacagını düşünüyolar anlamadım.. kac kere soyluyorum Underground 3 yapsınlar paraya para demezler...
Kokpit konusunda bir sey diyemem ama olmaması okadarda eksi olmayacak oyunda bazı arabalarda hızda veya ani yavaslamalarda açılan spoylerler daha nice özellikler olacak ve modifiye olayına gelirsek olmamamıs bence çok daha iyi olmus daha çok oyundan zevk alacağız öteki turlu herkes guc arttır nos bas devamlı hep geciyoduk hep birinci oluyoduk bi saatten sonra bayıyodu şimdi ise stok guclerle oyun daha zorlasacak bolece daha fazla oyundan zevk alacağız Nfs kendine geliyo yavas yavas kanına geri dönüyo ayrıca ileride belki patch yardımıylada kokpit olayı çözülebilir ama bu oyun çok iyi olacakmodifiye olmaması aracların gercekci olması (spoylerlerin açılması mesela ne çok istemişimdir porcshelerde felan açılsın die en sonunda oluyo sonra daha bir sürü özellik) birde eyer oyun içine Shiftteki gibi Ferrariyi paralı patchle değilde ilk basta oyuna entegre ederlerse koyarlarsa tadından yenmez.
SIKILDIK ARTIK NOS BAS GEC NOS BAS GEC BİLEK GUCU KALMAMIŞTI DERKEN İMDADIMIZA HOT PURSUİT YETİŞTİ
quote:
Orijinalden alıntı: Fear Dot Com
spoylerlerin açılması mesela ne çok istemişimdir porcshelerde felan açılsın die en sonunda oluyo sonra daha bir sürü özellik
NFS 5: Porsche Unleashed de vardı.Son model Porsche 911 turboda difüzörlerin açılması ne güzeldi yaa o zamanlar
bide böle günümüzde gördüğümüz arabaları koysalar bence daha iyi olurdu.Shiftte en azından bmw me E36 gibi günlük arabalar vardı.sanırım hot pursuit de gene ferrari porsche vs vs.. olucak. nese bekleyip görücez ama modifiye olması gerekirdi en azından arabaya bi bodykit iyi yakışırdı :D
mükemmel olucak... ferrari yle polislerden kaçtığım günlerim aklıma geldi hot pursuit 1-2
quote:
Orijinalden alıntı: Avrim
E3 Gameplay ve Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=c4tLFMsaKYs
Şahane olacak
Son bitiş kısmını pek beğenmedim.Eski günlere dönücez diye inş canım oyunu mahvetmezler,en azından biraz gerçekçilik olsun.Arkadaki polis arabası önde giden arabaya vurunca nasıl takla attı orda çok enteresan
Kusura bakmayın ancak; Eskiden NFS'de modifiye yoktu. Modifiye çıkınca soğumuştum oyundan. Bu hali daha süper olacak. Hala ara ara oynarım Hot Pursuit'i.
Modifiyesiz daha çok zevkli olacağının dusuncesindeyim ayriyetten Ferrariler olursa tadından yenmez
Burnout ile benzer özelliklere sahip. Burnout nasılsa bu da onun geliştirilmişi şeklinde fakat eski NFS'lere bağlı olarak çıkacak anlaşılan. Modifiye olup olmaması içerdiği arcade özelliklerinin yeterliliğine göre etkiler bizi. Doyurucu bir içeriğe sahipse modifiye olayı çok önemli değil. Arkadaşların da dediği gibi o zamanlar modifiye yoktu ama arcade hissi açığı kapatıyordu. Her şekilde Criterion'un bizi PC'ye bağlayacağı kesin.
Ek olarak Underground 3 isteyen arkadaşlar olmuş. Tabiki haklılar istemekte ama kaçınılmaz bir şey varki U3 çıkarsa tam anlamıyla fiyasko olur. Çünkü Underground türünde olup, onun özelliklerini içerip, Underground'dan daha iyi olacak bir oyun çıkarmak yapılması çok zor bir iş. Şayet denenirse Prince of Persia 5 tarzı melez bir yapımda bulabiliriz kendimizi. Ya da Undercover gibi vasat...