Şimdi Ara

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.236
Cevap
0
Favori
133.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • umarım oyledir :D one oyle pc için zaman kaybediyor firmalar çıksın konsola, iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

Sadece ps3 ve xbox 360'a geliyormuş ne yazıkki.
    Need for Speed Hot Pursuit will be available on November 16, 2010 in North America and on November 18 and 19, 2010 in Europe on the Xbox 360® and PlayStation®3.

ea store ve amazone da pc var Fifa değilki bu pc ye çıkmama tehlikesi olsun,büyük ihtimal gelecektir.Bu efsaneyi en iyi grafiklerle oynamak istiyorum onun için konsolda oynayip güzelim efsaneyi çarçur edemem Moh,NFS,dead space 2,TDU 2,çıkarsa portal 2 orjinal alacaklarım bunlar.Aç gezecez sonbahar ayında

amazonda bile var pc

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI)

• SS müthiş görünüyor.
  • Haydaa yine çöpe dönüyor.

Arkadaş ne casual adamsınız ya insan biraz simulasyon oyunu ister. ne bu git vur kır nereye kadar. shift ile modlarla birlikte ne güzel simulasyon oyunumuz oldu. devam ettirselerdi slightly mad studios ile :( crtierion da kendi alanında rakipsiz burnout a devam etseydi. zaten taş gibi arcade yarış oyununuz var. böyle olunca hem shift in devamı gelmiyor hem burnoutun devamı gelmiyor olacak. üzüldüm valla.
  • ea firması ne zaman nfs serisinin oyununu çıkardığını duyurursa hep bu şekilde yorumlar yazılır, bir resim, bir trailer " offf bu ne ya mükemmel" vb yorumlar atılır, oyun çıkar fıss olduğu anlaşılır, büyük hayal kırıklıkları ile bir köşeye atılır.

Yüzde 80 bu şekilde olacak. Umarım olmaz. nfs u2'den bu yana hep kötü oynanabilirlik ile gerileyen nfs serisinden bir çok oyunsever umudunu yitirmişti.
  • need for speed kral olduğu günlere geri dönücek gibi bir his var içimde hot pursuit her zaman eğlenceli oyunlardan biriydi zamanında şimdide rüzgar gibi eseceğinden eminim
  • Şu bebelere balon oyunlarını yapmayı Burnout üzerinden sürdürselerdi yahu. Shift 2 gelir uçar gider Gt ye kafa tutarlar diyoruz yine ishal bir oyun çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Haydaa yine çöpe dönüyor.

Arkadaş ne casual adamsınız ya insan biraz simulasyon oyunu ister. ne bu git vur kır nereye kadar. shift ile modlarla birlikte ne güzel simulasyon oyunumuz oldu. devam ettirselerdi slightly mad studios ile :( crtierion da kendi alanında rakipsiz burnout a devam etseydi. zaten taş gibi arcade yarış oyununuz var. böyle olunca hem shift in devamı gelmiyor hem burnoutun devamı gelmiyor olacak. üzüldüm valla.

sevgili casual olmayan adam,

nfsnin neden simülasyon olmasını isteyelim nfs başta da arcade'di hep öyle devam etti. bence nfs bi kere simülasyona kaydı onda da güzel bir oyun yaptılar ama bi kere yeter. illa simülasyon oynayacaksan rfactor filan oynayabilirsin ona devamlı mod filan da çıkıyo

• Ya rfactor gtr2 falan bunlar hep eksik oyunlar. Adam gibi okkalı bir simulasyon lazım PC'ye Forza Motorsport gibi. Shift'e mod ekleyerek simulasyona çok yaklaştırdık tamam da kökten simulasyon olan bir oyun lazım PC'ye.

Split second var blur var en kralı burnout var, flatout vs. var. Hot Pursuit nedir daha da, yeter bence. Turn 10 PC'ye el atsa da simulasyon görseniz PC'de.
  • Biraz gerçekçi yapınca casual kıtle bozuluyor ama sayıları çok olduğu için yine onların sözü (parası?) geçiyor. Şahsen hiç şikayetçi değilim, sim işini Shift' den kat kat iyi kotaran yapımlar var zaten. Arcade açlığımızıda Criterion fazlasıyla doyuracaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 15 Haziran 2010; 16:04:47 >
  • veyron ve reventon gibi arabaların polis arabası yapıldığı!!!! muhtemelen 10 yıl sonra kavuştuğumuz kokpit kamerasının tekrar yok edildiği tırı vırı bir yarış oyunu.

yazık ediyorlar nfs serisine.

allahtan tdu 2 çıkıcak bu senede oyun nedir nasıl yapılır göstericek kısmetse.
  • NFS serisi simulasyon olmasını istediğin son seridir
  • videoya bayıldım en can alıcı kısmı yani son kısmını doya doya izliyim dedim son darbeyi vurunca direk video giriyor ama araç yanlış tarafa takla atıyor oyun 10 numara olacak buna şüphem yok neticede criterion imzası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Neden oyuna Hot Pursuit 3 demediler bilmiyorum. Ancak 1,5 yıldır yapım aşamasında olduğu için kötü çıkma olasılığını düşük buluyorum.

benimde kafama takildi bu

cok sacma oldu simdi karistirabilirler

Need For Speed: Hot Pursuit
    Need For Speed: Hot Pursuit 2
    Need For Speed: Hot Pursuit

(3)ya da baska bir isim bulabilirlerdi Need For Speed: Hot Pursuit Race guzeldi

3 yokmuydu yav? ben almıştım cd si var.
  • anlamıyorum hiç birinizi. o efsane dediğiniz u2, mw de kokpit kamerasımı vardı? hem nfs ilk çıktığında polisli actionlu bir oyun değilmiydi? shiftin simulasyon olması bence tam bir saçmalıktı çünkü herkesin sevdiği nfs oyunları ug2 ve mw'di. bence nfs sokaklarda devam etmelidir simulasyon isteyenler için zaten oyun çıkıyor. pistte dön dön nereye kadar yahu az adrenalin patlaması yaşayalım :D
  • Eskiye rağbet olsaydı diyesim geldi ama Yapımcı güzel iyi bi iş ortaya çıkar umarım

Shift bize sarmadı bunu oynarız inşallah
  • Ben ne demiştim size hatırlayın eski serilerin birine devam oyunu gelebilir diye;

Need for Speed:High Stakes 2
    Need for Speed:Hot Pursuit
    Need for Speed:Porsche unleashed

Bakın aklın yolu bir olmuş adamlar NFS HOT PURSUİT'İ seçmiş ama HP 3 olsaydı kafalar karışacak şimdi...Neyse en sevdiğim NFS serisidir Hot Pursuit Most Wanted sevenler bunuda beğenir,simulasyon isteyenlere YÜRÜYÜN GİDİN LENN diyorum.Adı Need for Speed olan bir oyundan simulasyon olurmu hiç.Ayrıca kokpit olsa ne olur olmasa ne olur başınız göğemi erecek olunca..TDU serisini örnek vermişsiniz TDU da simulasyon değildir,Sırf kokpit camerası olunca bir oyun simulasyon olmaz...

Bide en sinir olduğum bir laf türedi şu forumda ''ÇÖP'' hangi velet yaydı bu lafı foruma çok merak ettim forumun havası kaçtı hangi oyununu konusuna girsem illaki çöp lafına rastlıyorum birşeyin suyunu çıkarmayın..

Oyun çıktığında o çöp diyenlerin suratındaki ifadeyi çok merak ediyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark_World

Ben ne demiştim size hatırlayın eski serilerin birine devam oyunu gelebilir diye;

Need for Speed:High Stakes 2
    Need for Speed:Hot Pursuit
    Need for Speed:Porsche unleashed

Bakın aklın yolu bir olmuş adamlar NFS HOT PURSUİT'İ seçmiş ama HP 3 olsaydı kafalar karışacak şimdi...Neyse en sevdiğim NFS serisidir Hot Pursuit Most Wanted sevenler bunuda beğenir,simulasyon isteyenlere YÜRÜYÜN GİDİN LENN diyorum.Adı Need for Speed olan bir oyundan simulasyon olurmu hiç.Ayrıca kokpit olsa ne olur olmasa ne olur başınız göğemi erecek olunca..TDU serisini örnek vermişsiniz TDU da simulasyon değildir,Sırf kokpit camerası olunca bir oyun simulasyon olmaz...

Bide en sinir olduğum bir laf türedi şu forumda ''ÇÖP'' hangi velet yaydı bu lafı foruma çok merak ettim forumun havası kaçtı hangi oyununu konusuna girsem illaki çöp lafına rastlıyorum birşeyin suyunu çıkarmayın..

Oyun çıktığında o çöp diyenlerin suratındaki ifadeyi çok merak ediyorum..

nfs serisinden simülasyon beklemiyorum zaten ki mesajımda ne oyundan nede tdu 2 den simülasyon beklentim olduğunu yazmadım.

ama porsche gibi bir oyun yapan firmanın madem köklerine dönecek en azından porsche kadar simülasyon ve otomobil ayrıntısı sunmasını beklerdim. (yahu geçtim porsche yi nfs 2 de bile araba tanıtımları ve kokpit kamerası vardı) böyle basit kovalamaca oyunlarını bütün firmalar yapıyor zaten, hepsini geçtim nfs serisini böyle yapacağına burnout serisine polis ekleyip nfs serisini de underground yada porsche gibi daha fazla ayrıntı içeren oyunlara dönüştür bari.

ama yok liseli bebeler alışmış kokpit kamerası bile olmayan, en ufak bir gerçekci sürüş özelliği barındırmayan kolpa oyunları oynamaya. nfs yi efsane yapan nfs 2 neden bu kadar sevilmişti, porsche nasıl 10 sene sonra bile kendini konuşturuyor kimse düşünmüyor.

sonuçta gençlik böyle kolpa oyunları seviyor, istiyorsa yapacak birşey yok.

hele oyun gelsin bakalım belki araçlar hakkında detaylar vardır, adam gibi para biriktirip gidip araba alabileceğimiz galeriler vardır, kokpit kamerası vardır, az da olsa sürüş gerçekçiliği vardır diyicem ama sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

NFS serisi simulasyon olmasını istediğin son seridir

Tamamen katılıyorum.Simulasyon NFS'e yakışmıyor.Porche sadece bir istisna.Öylede kalır.Sonuçta EA
  • eski hot pursuit i unutmuşum modifiye varmıydı? ve bu yeni cikacak Hot pursuit te modifiye olacakmi? ayrica lamborghini gibi arabaları hiç sevmiyorum mesela BMW m3 BMW e36 gibi arabalar olcakmı bilen biri varmı? Shift te en çok sevdigim yanı resmen yok yoktu araba bakımından..

2011 Kasımda NFS: Underground 3 görebilicekmiyiz merak ediyorum :ppp
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.