Şimdi Ara

Efsane geri dönüyor! MEDAL OF HONOR Operation Anaconda (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eskileri güzeldi buda onlara benzer inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: En_DiabLO

quote:

Orijinalden alıntı: red a!ert

quote:

cod serisinin alternatifi moh tur bana gore baskada bu tarz oyunları iyi yapabilen yok moh sersini severim
    bekliyoruz guzel olur inş

ironiye bak..

aslında bu 2. dünya savaşı akımını başlatan ilk oyun MOH tur (= şimdi ise COD alternatifi olabiliyor ancak

cod dan önce moh un oldugunu bende biliyorum arkadaşım ama cod aldı başını gitti

aynen cod daha güzen bir oyun

• allied assault mükemmeldi.diğerlerini hiç sevmedim.
  • MOH yine 2.dunya savası konulu oyun hazırlamasında
  • ps1 deki medal of honor ve medal of honor underground un yapımcısıda dreamworks interactive ti. iw da moh allied assaultu yapmıştı. ea ne zamanki elini soktu oyuna seriyi batırdı. ama bakalım belki bir süpriz olurda oyun güzel olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 1 Kasım 2009; 23:27:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvoXI

allied assault feci kötüydü.

Allied Assault kötü, hem de feci kötü müydü? İnsanoğlunun görüp görebileceği en iyi oyunlardan birini "feci kötüydü" diye tanımlamak pes yani
  • MOH bitirmiştim Codu sonradan duyup oynadım ama MOH tabi daha güzel geldi sonrasında da MOH bitti maalesef COD artık MOH tan iyi ama MOH da yabana atılacak bir oyun değil 2. dünya savaşını en iyi anlatan oyun bence heleki o çıkartması yokmu off be ne sahneydi ama
  • MOH:AA bana hep daha yakın gelmiştir gerçekçilikte,genelde yanlızdık hep görevlerde birde karşımıza çıkan düşmanlar SS'ler zımba gibilerdi bana göre,yapay zekaları genelde COD serisindeki almanlardan iyiydi birde oyunu hard-veteran neyse işte yani en zorda oynuyorsanız tadından yenmezdi.MOH:AA o ikinci dünya savaşı atmosferini tam olarak veriyordu sanki gerçekten orada tek başınızasınız gibi,COD 1 de az çok öyleydi ama nedense sonra sonra söndü gitti COD atmosfer olarak (tabi benim görüşüm)...
  • MOH AA daki Normandiya Çıkarması bölümünün keyfini ve heyecanını bana şuana kadar yaşatabilmiş bir oyun yok. Hayatımda gördüğüm en gerçekçi oyun sahnesidir o bölüm. O yüzden MOH'un bende apayrı bir yeri vardır. Heyecanla bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekorender -- 5 Kasım 2009; 9:46:54 >
  • MoH serilerini hiç beğenmem Cod hepsini ezer
  • quote:

cod serisinin alternatifi moh tur bana gore baskada bu tarz oyunları iyi yapabilen yok moh sersini severim
    bekliyoruz guzel olur inş

moh guzel oyun dur, guzel konular islior.
  • airborne dahil hepsini sevdim.
    cod da bam güm adam vuruyon biraz daha düşünerek oynanan oyunlar daha güzel oluyor kanımca.
  • Ya artık Cod ya da Moh farketmez, birisi cesaret edip te Alman olarak oynayabileceğimiz bir ikinci dünya savaşı oyunu yapsınlar ya Bıktık arkadaş, amerikan, ingiliz olmaktan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erai -- 5 Kasım 2009; 17:08:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysterious_man

quote:

Orijinalden alıntı: EvoXI

allied assault feci kötüydü.

Allied Assault kötü, hem de feci kötü müydü? İnsanoğlunun görüp görebileceği en iyi oyunlardan birini "feci kötüydü" diye tanımlamak pes yani

feci kötü değilde, cod1 den kötüydü bana göre
  • Az mı oynardık MoH'u eskiden? Bence Fpslerin babası MoH'dur. CoD yokken MoH vardı be!
  • Airborne güzel değildi. Operation Anaconda iyi olur umarım.
  • Bu yeni gelicek oyunun CoD mw2 yi geçebilceğini sanmam
  • MOH'un yeri bendede ayrıdır.PSone'da tanışmıştım ilk moh'la,süper bir deneyimdi oynayanlar bilir.Müzikler,sesler,düşman animasyonları,casusluk,sunum hepsi çok iyiydi,zaten mohun bu PSone'daki serilerinde (Medeal of Honor ve MoH Underground) Steven Spielberg ve Dream Works'un imzası vardır.

moh ayrı bişeydir yani,airborne'da güzeldi bana göre.

ha tabii cod'da mükemmel
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.