Şimdi Ara

Efsane geri dönüyor! MEDAL OF HONOR Operation Anaconda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Efsane geri dönüyor! MEDAL OF HONOR Operation Anaconda

Bir konferans sırasında konuşan Riccitiello, yeni MOH macerasının yakın bir zamanda oyun severlerle buluşacağını söyledi.

EA patronunun "Şu an için oyunun detaylarını tartışabilecek bir pozisyonda değilim" açıklamasından sonra, oyun dünyasında MOH dedikoduları dolaşmaya başladı.

Bu dedikodulardan biri de yeni oyunun "Medal of Honor: Operation Anaconda" adıyla piyasaya süreleceği.

• airborne yi sevmemiştim eski moh serileri süperdi buda süper olur işallah
  • hadi hayırlısı, bekliyoruz.
  • Moh iyi bir seri çıkarsa oynarız
  • cod serisinin alternatifi moh tur bana gore baskada bu tarz oyunları iyi yapabilen yok moh sersini severim
    bekliyoruz guzel olur inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: En_DiabLO

cod serisinin alternatifi moh tur bana gore baskada bu tarz oyunları iyi yapabilen yok moh sersini severim

ironiye bak..

aslında bu 2. dünya savaşı akımını başlatan ilk oyun MOH tur (= şimdi ise COD alternatifi olabiliyor ancak
  • COD dan once MOH vardi !!!!

Umarim onceki serileri gibi guzel bir oyun yaparlarda oynariz !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeanBack

airborne yi sevmemiştim eski moh serileri süperdi buda süper olur işallah

Aırborn'u ben de beğenmemiştim.
  • Eski oyunlardaki zevki, atmosferi verebilecekse yapsınlar. Sadece devam etsin diye yeni oyun yapacaklarsa gerek yok..
  • Süper haber, umarım son oyunu gibi olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: red a!ert

quote:

cod serisinin alternatifi moh tur bana gore baskada bu tarz oyunları iyi yapabilen yok moh sersini severim

ironiye bak..

aslında bu 2. dünya savaşı akımını başlatan ilk oyun MOH tur (= şimdi ise COD alternatifi olabiliyor ancak

• quote:

Orijinalden alıntı: red a!ert

quote:

ironiye bak..

cod dan önce moh un oldugunu bende biliyorum arkadaşım ama cod aldı başını gitti

• her serisini zevkle oynadığım oyun... tabi cod her zaman önce ama moh'da cod'dan sonra gelir her zaman...airborne de çok iyidi buda çok güzel olur bundan şüphem yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeanBack

airborne yi sevmemiştim eski moh serileri süperdi buda süper olur işallah

Eski MOH serilerinin yapımcısı şimdiki Infinity Ward'ın ekibiydi bu yüzden güzeldiler. Airborne EA tarafından yapıldı ve fiyasko oldu. Geçmişteki hatalardan ders alıp aynı şeyi yeni oyunda yaşatıcaklarını sanmam ama bekleyelim ve görelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 1 Kasım 2009; 12:04:49 >
  • sahi bununda içine ea etmişti degilmituttukları dalı kurutuyorlar tabir-i caizse
  • ÇOK SEVİNDİM BU HABERE ŞU ANA KADAR ÇIKAN TÜM MOH OYUNLARINI ÇOK SEVDİM,BUNU DA SEVERİM...SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM!
  • Neden bilmem ama MoH serisi bana hep daha yakın gelmiştir.

Grafik desem değil, ses desem değil ama, nasılsa MoH serisinde bulduklarımı CoD'da hissedemiyorum.
  • iyi oyun olacagina inaniorum. air born u sevmistim.
  • Air Born e bayılmıstım.
    Merakla beklemedeyiz
  • air born rezaletti.tamamen.saçmalıklar diz boyuydu.moh un çöküş oyunuydu.bide eski haline dönmez bence.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.