Şimdi Ara

Efsane geri dönüyor! Terminator: Dark Fate filminin fragmanı yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşte yaşayan kanıtı....

• Şöyle eski şeyleri ısıtıp ısıtıp getirmesinler yahu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp mesajımdan sonra şunları da ekliyim. Şu terminatör makinasına bir bakın hele tamamen cgi. Ne motoru var, ne eklem yerleri,ne aksamı belli ne çelik hissi. tamamen hissiz bir animasyon. İlk filmler öylemi o makinaların tamamı gerçek metalde üretilmiş ve fonksiyonlu makineler. O makinelerin soğuk ve duygusuz hissini direkt seyirciye geçiriyorlar. Stan Winston ve ekibinin yaptığı teknigin aynısı uygulanmalı bu filmde, tamamen gerçekçi materyeller ile çekilmeli...

• Her filmin fragman konusunda "CGI ÇOK KÖTÜ AMA" muhabbetleri sıktı.

Kaç defa söyleyeceğiz final sürümünde CGI her zaman fersah fersah iyi oluyor diye?

Sinema şirketleri CGI efektleri en sonra bırakır. Fragman çıktığında ilk CGI daha yeni yapılmış oluyor, sürekli gelişiyor film çıkana kadar.

İlk fragmandan filmi de çok gömmeye gerek yok, filmde 2 sahne bile sürmeyecek kadar görüntüden fragman çekince böyle oluyor genelde. Son zamanlarda çıkan tüm filmlerin ilk fragmanları berbat zaten.

Konu olarak ise konu oldukça sade. Yeni bir seri başlatmak için çekildiği çok belli.

Sarah Connor T2'nin sonunda kıyameti durdurduklarını sandı ancak sadece geciktirip alternatif bir evren yaratmış. Direnişin lideri John Connor değil, o arada kalan isimsiz kızın çocuğu olacak çok belli. Sarah Connor bu yüzden "I was her once" "Bir zamanlar onun yerinde ben vardım." diyor.

Ben filme güveniyorum herkesi ters köşe yapacak.

• Zaten konusu var neden extra konu açılır bilmem ki sonra dh 404 verdi dersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalama olan film serisine ekleme..

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdu

Filmi izlemeden çöp denmesi de ne gariptir... Bence oldukça sürükleyici ve güzel gözüküyor. Her şekilde T3ten ve Salvationdan güzeldir.
    Salvation’a laf söyletmem. Nitekim bu fragmanda bi Salvation esintisi hissediliyor.

• J. Cameron 2’den sonra cikan tum filmleri yok sayip biraktigi yerden filmde devam karari aldirdi, o yuzden beklentim buyuk. Fragmanla yargilamak istemem, umarim efsaneye yakisan bir devam olur..

• Kulak Misafiri kullanıcısına yanıt
    İzleyip göreceğiz bakalım. 😉

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Diğerleri gibi fiyasko olmaz umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdu

Filmi izlemeden çöp denmesi de ne gariptir... Bence oldukça sürükleyici ve güzel gözüküyor. Her şekilde T3ten ve Salvationdan güzeldir.
    t1 t2 izlediysen sonraki serilerin çöplüğünü anlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: WB

J. Cameron 2’den sonra cikan tum filmleri yok sayip biraktigi yerden filmde devam karari aldirdi, o yuzden beklentim buyuk. Fragmanla yargilamak istemem, umarim efsaneye yakisan bir devam olur..
    o zaman senaryoda yine boşluk var zira t2 finalinte terminatör kendini yok etmişti ama bu fragmanda arnold geri dönmüş?
    fragman kötü olmuş orası bir gerçek ama james cameron işin içinde olması sebebiyle takip edilcektir.Beklentiyi çokda yüksek tutmadan bakmak lazım.
  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    Simdiden senaryoda bosluk olacagini dusunmek dogru degil cunku oyle olsa en basta T800’un yok edilmesi Skynet’i engelleyecekti, ki bu gerceklesmemis gorunuyor. Bunu bir sekilde bir yere baglamis olmalilar.

O yuzden Arnold geri donmus demekte zor cunku kim bilir kac tane T800 uretilmistir. Yani bu farkli bir T800 olabilir. Ama yaslanma olayi var, normalde terminatorler yaslanmiyor. Bu da gosteriyor ki Skynet belki de farkli bir teknoloji ile daha insansi terminatorler uretmis olabilir. Fragmanda Sarah Grace’e “neredeyse insan” diye hitap ediyor o da “ben insanim” diye yanitliyor. Bu da Arnold’in yaslanmasini aciklar nitelikte.

Bakalim izleyip gorecegiz..

• KaleyDeskop kullanıcısına yanıt
    Ben Genisys yi beğenmiştim oysa neyse gelsin imdb puanı her şeyi gösterir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Terminator ikinci filmle bitti, sonrası sadece para kazanmak için yapılan filmler

• James Cameron ın koltuğunda oturduğu filme daha ilk fragmanı izleyip çöp demek, bizdeki cahil cesareti kimsede yok yeminle

• Yönetmen James Cameron :) biraz araştırın isterseniz...
  • Dünya 8976464. defa kurtarılır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.