Şimdi Ara

Efsane oyun resmen öldü!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her güzel şeyin gerçekten bir sonu varmış. Kanıt mı? Son birkaç yıla damgasını vuran bu oyun...

Efsane oyun resmen öldü!

Hem yalnız hem de arkadaşlarla toplanıldığında oldukça güzel vakit geçirten Guitar Hero serisi artık bitti. Activision'ın finansal sonuçları göz önüne alıp serisine son noktayı koyduğu diğer bir oyun ise True Crime. Ayrıca DJ Hero'nun da etkilendiği söylenenler arasında.

Son Guitar Hero oyunu Warriors of Rock, eleştirmenlerden tarafından beğenilmemişti. Amerika'da önce oyunların ilk haftalarda 1 milyon sattığını ve Warriors of Rock'ın toplamda 86 bin sattığını düşünürsek oyuncuların da aynı fikirde olduğunu söyleyebiliriz. Aslında bu ilgisizlik yalnızca Guitar Hero için değil Rock Band için de geçerli.

Bu düşüş hakkında Activision CEO'su Eric Hirshberg şunları söylüyor; "Bu oyun türü birkaç yıl önce yarattığı etkiyi şu an yaratamıyor. Bu türü yeniden parlatmanın yolu değişimden geçiyor."

Yeni fikirler ve değişikliklerle ilerleyen zamanlarda karşımıza çıkmasını umuyoruz...

Kaynak

• seriyi bitirmekten bahsetmemişki sadece köklü bi değişim yapıcağına söylüyor
  • Birşeyin öldüğü falan yok, adam sadece köklü değişiklikten bahsetmiş.

Serinin daha fazla satması, daha çok ilgi görmesi için bir çözüm yolu arıyorlar anlaşılan
  • Tam mazoşist oyundu Guitar Hero serisi. Oynarken acı çektiren yegane oyun. Hoşuma gidiyodu. :)
  • http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Activisiondan_GuitarDJ_Hero_Hakkinda_Aciklama-13331.htm

Haber çok çarpıtılmış gibi burdada hiç çıkmıycağı yazıyor
  • Ama haklı insanlar abi. 80 tane oyun var hepsinde oyun aynı. Sadece şarkılar değişik. Öyle oluncada ilgi azalıyor tabi.
  • Gebersin, tohumuna para mı saydık.
  • Grafik geliştirmeleri falan yapsalar bari ama zaten başka nası bi yenilik yapılabilir ki merak ettim doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

Ama haklı insanlar abi. 80 tane oyun var hepsinde oyun aynı. Sadece şarkılar değişik. Öyle oluncada ilgi azalıyor tabi.

Efsane oyun resmen öldü!
  • Ünlü rock-metal gruplarının oyunlarını piyasaya sürerlerse belki satış rakamları artar.

GH:Coldplay yada GH:Iron Maiden gibi
  • Farklı sistemler geliştirmeleri lazım , oyun sadece şarkı çalmaktan ibareti aşması lazım. Müzik kariyeri yapıyormuş havası verilebilirse güzel olabilir.
  • evet güzel fikir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Gebersin, tohumuna para mı saydık.

Aynen
  • Daha yeni baterisini almıştım, çok üzüldüm. Rock Band de destekliyor fakat yine de arkasındaki destek çekildi.
  • belkide rock band 3deki gibi gerçek gitarla çalınan yeni bi oyun çıkarırlar
  • Köklü bi değişiklik aslında gerçekten iyi olur grafikler falan değişsin yani
  • GH3 sonrasında gelen oyunlar Metallica hariç hiç tatmin edici değildi bence... Son oyun yine GH5'ten iyiydi ama yeterli değildi.. Nerede o GH3 şarkıları. GH için bateri, gitar ve mic RB oyunlarında kullanılır sorun yok ama elimde ikitane DJ Hero turntable var, onlar elde patlayacak

Ayrıca bu ay yayınlanacak olan DLCler sonmuş, bu aydan sonra yeni DLC de gelmeyecekmiş. Ne yapalım artık RB oynayacağız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadGuy -- 12 Şubat 2011; 21:03:46 >
  • GH3: LoR ve GH:Metallica...
    Saatlerce oynadığımı hatırlıyorum. Ne güzel oyunlardı öyle

Evet bende katılıyorum sırf yeni şarkılar için yeni oyun vs. hele de benim gibi orjinal kullanıcısysanız iyice can sıkıyor bu durum.Az öz yapmıyorlar ki. Activison değil mi arkadaş sırf para için nelerini verir bu firma. Activison :BAN:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.