Şimdi Ara

Efsane Telefonlar 'Gelmiş geçmiş en unutulmaz 10 telefon' video (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
16
Favori
32.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Video da gd90, 5110, gh688 eksik bence.
    Gd90 yamulmuyorsam 50 gram civarındaydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6600 çıktığında devrim olmuştu resmen
  • Ben efsaneleri göremedim. Varsa yoksa nokia olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: minmax

6600 çıktığında devrim olmuştu resmen

Bizim bir tanıdık 1250 liraya almıştı ki o zaman şimdinin 2-3 bin lirası gibiydi..

• Gerçekten en büyük eksik gh688 olmuş
    Güzel nostalji oldu

• Açıkcası mesut abi ben bu prpgram turunu hic beğenmedim. Sunum tarzinda sanki power pointten izliyoruz ayrica kisik sesli bir anlatim. Hic canlilik yok Ne bi roportaj ne bi inceleme boylesine buyuk bi teknoloji platformunda boyle gereksiz programlara yer vermemelisiniz

• Çok güzel bi çalışma olmuş zevkle izledim teşekkürler.

• Bence nokia nın en kral telefonu nokia N-GAGE tir. Tam 8 sene kullandım :). yanında 3 telefon eskittim. En sevdiğim özelliği kulaklık ses kalitesiydi.( tabi 100tl 512 mb hafıza kartına vermiştim ) sony ericsson w880i alana kadar da en iyi ses deneyimini o telefonla yaşadım. Tabi w880i+ acustic yazilimi gerçekten çook sağlamdı. 3 tane kulaklık patlattım w880 i ile. öyle kaliteli sesi vardı )

• Hey gidi günler.
    O zamanlar daha mı güzeldi telefonlar yoksa alamamanın erişememenin oluşturduğu bir güzellikmiydi.. Sanırım ikiside
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Bizim bir tanıdık 1250 liraya almıştı ki o zaman şimdinin 2-3 bin lirası gibiydi..

hatırlıyorum deli paralara satılmıştı o zamanlar video oynatması çok meşhurdu

• elimdeki telefona bakıyorumda geçmiş zamanlarda bu telefonlar kullanmak ızdırap olur heralde ama hepsinde en sevdiğim özellik uzun batarya ömrü şuan piyasadaki hiçbir telefon bunlar kadar olamıyor.Boşuna dememişler gelen gideni aratır(her konuda olmasada)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

hatırlıyorum deli paralara satılmıştı o zamanlar video oynatması çok meşhurdu

Aynen iPhone 7-8 gibi erişilmez birseydi..

• nokia ürünlerine fazla yer verilmiş. kaçırmadıysam panasonic in renkli ışıklı ekranlarının olduğu polifonik melodili modeller yok listede. oysa bi kaç nokia model yerine onlar yer almalıydı. çünkü o donem farklılıklar getirmişti piyasaya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAD MAX

Ben efsaneleri göremedim. Varsa yoksa nokia olmuş.

Bu listeyi yalniz basona doldurabilecek kadar efsane bir marka Nokia.

Bir arkadas "liseliler bilmez" demis; guzel demis.

• Tabii ki Siemens SX1

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Deep

Açıkcası mesut abi ben bu prpgram turunu hic beğenmedim. Sunum tarzinda sanki power pointten izliyoruz ayrica kisik sesli bir anlatim. Hic canlilik yok Ne bi roportaj ne bi inceleme boylesine buyuk bi teknoloji platformunda boyle gereksiz programlara yer vermemelisiniz

amacin ne

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bad-sector

Hey gidi günler.
    O zamanlar daha mı güzeldi telefonlar yoksa alamamanın erişememenin oluşturduğu bir güzellikmiydi.. Sanırım ikiside

Eskilerin her şeyi bir başka geliyor şimdi düşününce

• Günümüz telefonları DSLR kalitesinde fotoğraf çekiyor demek 24x36mm lik full frame dslr sensörlere ve bütün objektiflere haksızlık olur bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Günümüz telefonları DSLR kalitesinde fotoğraf çekiyor demek 24x36mm lik full frame dslr sensörlere ve bütün objektiflere haksızlık olur bence...

teknolojiye bu şekilde bakmamak lazım bir sinek bizden daha iyi görüyor daha küçük olmasına rağmen çünkü teknolojisi farklı veledin

quote:

Karasineğin (Musca domestica) duyu organlarının en hayret verici ve göz kamaştırıcı olanı,karmaşık bir yapıya sahip olan gözleridir.Karasineğin başındaki altı göz, ortalama 400 bin ommatidden (gözcük) meydana gelen mükemmel bir görme sistemidir. Her bir gözcük ayrı bir noktayı gördüğünden, görüntü beyinde biraraya getirildikten sonra bir mânâ çıkartılır. Yani her gözcük bir gözün bütün özelliklerine sahiptir. Hatta bu özelliği sayesinde arkasını da görebilir. Küçük olduklarından ve 2 mm yakınındaki bir cismi net olarak görebildiğinden, ayrı bir merceğe ihtiyaç yoktur. Bu gözlerin bir üstünlüğü de görme hızından gelir. İnsan gözü saniyede 20 ilâ 50 açık- koyu renk değişimini farkedebilirken, karasinekte bu, saniyede yaklaşık 200 defaya çıkar.

• :))) içlerinde kullanmadığım model yok :)

ama tek efsane t28'dir.Onuda V3 zorlar.

T28 ile ilk tanışmamız çok ilginçti.Telefon ile alakalı bir haber okumuştum gazetede,ericsson şöyle böyle telefon çıkardı vs. Ama henüz Türkiyede satışa çıkarılmamıştı.Kadıköyde dolaşırken bir telefoncuya girdim ve orada telefonlara bakarken T28i gördüm,ilk başta maket zannettim ve sordum ne zaman satışı başlar diye,tezgahtar 5 tane getirttik ama daha henüz satamadık dedi.O zamanlar kaçak telefondan filan haberimiz yok,sonradan tezgahtar anlatınca çözmüştüm o işide,Yasal satışı başlamadı biz kendi imkanlarımızla getirtik filan dedi.Biraz pazarlık yaptıktan sonra o zamanlar kullandığım telefonun (hangi model olduğunu hatırlamıyorum) üstüne 140 milyon para vermiştim.O zamanlar maaşım 100 milyon idi.Hatta üzerimde yeteri kadar para olmadığı için,kadıköyden çengelköye gelip ustamdan avans bile almıştım.

Telefonu ingilizce olarak kullandım uzunca bir süre.Eve gelip giden ablamın arkadaşları telefonu maket zannettiler,böyle telefon olurmu filan diyorlardı.Ve telefonun gerçek olduğuna inandıktan sonrada bir kaç günlüğüne ödünç isteyenler bile oldu,sırf hava atmak için

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.