Şimdi Ara

Efsane Telefonlar 'Gelmiş geçmiş en unutulmaz 10 telefon' video (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
16
Favori
32.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5110 kullandım, k750i kullandım, Panasonic G51M (74 gr) kullandım ama GD90'ın tadı hiçbirinde yoktu.

Hatta G51M'in anısı bile vardır, 2004 yılında ABD'ye gittiğimde, barda servisi yapan hatun (Boston North Station civarında) şaşırmış ve "bu çakmak mı" diye sormuştu. Şimdi google maps street view'dan baktım. The Four's mekanın adı.

İlk telefonum G500'dü. O da iyiydi ama efsane olacak düzeyde değil. K750i efsane olmaya yakındır ama.

Eşimin ilk telefonu Nokia 3110'du. 70.000.000 TL'ye almıştık. 5110'un fiyatı 110.000.000 civarıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

Bence gercek efsane w810i dir.
    Video da gd90, 5110, gh688 eksik bence.
    Gd90 yamulmuyorsam 50 gram civarındaydı.

GD90 ilk telefonumdu. 88 gramdı.
  • Birinci olan telefon hariç hepsini kullanmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: MAD MAX

Ben efsaneleri göremedim. Varsa yoksa nokia olmuş.

Bu listeyi yalniz basona doldurabilecek kadar efsane bir marka Nokia.

Bir arkadas "liseliler bilmez" demis; guzel demis.

Ericsson GA-628, Motorola Startec 130, Ericsson GH-688, Nokia 2100 İnan şu yazdığım modellerden bir kaçı olsaydı böyle yazmazdım.
    Nokia markasınada birşey demedim ayrıca.

Son olarak, yazdığım modelleri bırak liseyi, şu an üniversiteye başlamış olanlar bile hatırlamaz.
  • 6600 en büyük efsanelerden birtanesidir,kesinlikle..hiç unutmam 256 MB hafıza kartı almıştım 90TLye hey gidi günler hey..

• ericsoon A1018 efsane
  • quote:

Orijinalden alıntı: EM4

6600 ı 10 taksit ile satın alıp, son taksidi ödediğimiz gün kaybetmiştim. 6 sene sonra telefon başka şehirlerde toplam 9 suça karışmış bir şekilde bulunmuştu.

telefon suca nasıl karısıyor hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cep telefonu kavramı ile ilk tanıştıran cihaz

• 3310'da snake oynadığım anlar geldi aklıma

• Hiç kuşkusuz, 6600 ve 3310 tekrar piyasaya sürülse, yine deli gibi satar. Ayrıca Nokia'nın;

6210 modeli, en şık modellerden biridir. Hatta "dinlenemiyor" geyiği bile vardı.

Bir de farklı tasarım (skandal) olarak bu modeli (3650) unutmamak gerek;
    Efsane Telefonlar 'Gelmiş geçmiş en unutulmaz 10 telefon' video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük İskender -- 14 Ocak 2013; 23:14:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VincentCorleone

ilk telefonum hala duruyo ama kullanmıyorum
    Efsane Telefonlar 'Gelmiş geçmiş en unutulmaz 10 telefon' video

Çalışıyor mu?
  • Sony ericsson k750i bugüne gelmiş en iyi telefondur, çünkü hala teknelojisi yeni telefonlardan daha üstün ve sarj süresi gerekse kamerası biraz daha eskiye gidersek nokia 6600 olabilir diyorum.
  • 10 sene önceye bakıyorum da, teknolojiye verilen para sokağa atılan paraymış resmen.
  • ilk telefonum ericson 628 di vay be nerden nereye gelmiş teknolojı...
  • bu listedeki cihazlardan 3210-3310 ve 8210 cihazlarını uzun süre 6600 ise birkaç gün kullanmıştım ayrıca onların haricinde ilk telefonum olan 5110 ile 6610,7610 ve şu an hala kullanmakta olduğum N95 cihazlarını kullandım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 6230 du herhalde hiç unutmam. Neler izlerdik onunla okulda. Kimsede de yoktu tabi o zamanlar
  • Nokia 6600 tam bir efsane.
    Çıktığı zaman hatırlıyorum, bir telefonda daha ne olabilir diyorduk :))
    Hatta bunun daha üstü çıkmaz muhabbetleri de oldukça fazlaydı :)
    Sınırsız video kaydı programını bir de mp3 oynatma programını yükleyip de 128Mb hafıza kartını da aldınmı yeme de yanında yat :))

Ne günlermiş vay be.
    T28'i ilk çıktığı hafta babam almıştı. Mavi rengi çok şekil görünüyordu. Sesle arama özelliği o zamana göre devrim gibiydi :))
    Rehberdeki çoğu kişiyi sesli arardı peder :))

688'in antenlerini ufaltırdık. Yedek batarya alıp telefonu inceltirdik. Bir de arkasına ufak Türk Bayrağı etiketi yapıştırdık mı :))

3310'ları bozabilene de kırabiline de aşk olsun :))

Akşam akşam duygulandım valla :((

• Benim ilk telefonum 8110i idi sanırım 1997 yada 1998 de almıştım.
  • eğer yanlış hatırlamıyorsam ilk wap tarayıcısı olan telefondu 7110. O zamanlar cep telefonundan wap a bağlanmak bambaşka bir şeydi. heyyy gidi günler heyyy....
  • hiçbirine sahip olmadım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.