Şimdi Ara

Efsane Telefonlar 'Gelmiş geçmiş en unutulmaz 10 telefon' video (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
16
Favori
32.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel bir derleme olmuş, zevkle izledim teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Gazeteler 32 kupona ericson t10 veriyordu:(

Anneanneme 15 kiloluk deterjandan Bosh marka telefon çıkmıştı, hala çalışıyor.
  • Benim icin efsane telefonlar T28, 7110, 8850 ve 8910'dur. Hepsini kullanma bahtiyarligina eristim, 2 tanesi de hala bendedir. Onlara gozum gibi bakiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu foruma 6600 ciktigi zamanlar uye olmustum yanlis hatirlamiyorsam 6600 hakkinda birsey sormak icin , ya da ciktiktan belli bir sure sonra ey gidi. Bende de 3310 un bir ust modeli vardi 3315 , tek artisi resim yapiliyordu sozde.

Ama benim icin e2 nin yeri farklidir , uzun sure para biriktirip adini hatirlamadigim bir siteden almistim.

Almayi dusunmesem de her gun sx1 konusuna bakardim cok guzel tartismalar olurdu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zamanlarda cep telefonlar çok moda ve En Alinmasi istenen şey olduğu için ENNNNNN Alakasiz oğlu alakasiz markalar bile Cep telefonu çikarir olmuştu.. General Mobile,Siemens,Raks,Sagem,Casio,Panasonic,Fujitsu,Gigabyte,Sanyo,NEC,Hitachi,HP,Casper,Keysmart,Asus,BenQ,Pantech,Bosch,Acer,Minton,Philips,Toshiba,Sharp,Alcatel,Mitsubishi...

Daha bir sürü marka vardi.... O zaman ki Telefon piyasasini bi düşünün şimdi...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Güzel bir sunum olmuş ey gidi Nokia hala severek kullandığım modelleri oluyor Motorola gerçekten çok farklı idi çok severek kullanmıştım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Mesut Çevik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Video ,Tarz Harika !!!!!!!!! Umarım Bu Kalite Düşmez !!!!

Bu mesajı okur musun bilemem ? Lakin , onca zamandır ,bilgisayar ,cep telefonu ,tablet ,ekran kartı vs.r video inlemeleri yapmaktasınız (Erdi ve diğer arkadaşlar ile) ,sizlerden bilgisayar yan donanımları hakkında bir inceleme beklerdik
    örneğin Yazıcılar hakkında bir video hazırlayabilirsiniz ,laser yazıcı mı ink-jet mi ,su anda piyasada olan en verimli yazıcıların tanıtıldıgı bır vıdeo ...başka bır enstruman da olabılır ,ornegın ses sıstemı vs.r
    Senede 1 böyle seyler yapmak lazım
    not: yazıcı alacagım ıcın yana yana görüş arıyorum...

• Siemens sx1 :)

• 5110 3310 6600'dı qaliba :D bu telefonlar çok dayanıklıydı ya unutmam :D
  • Benim ilk telefonum mitsubişhi lisanslı vestel marka bi telefondu 1999 da yenı memur olmus yenı gıttigım ilde ev kurmaya calısıyordum o zaman tv alana telefon bedava kampanyası varmıs o sekılde almıstım ilk telefonımu daha sonra sırasıyla t10 5110 3310 mc60 6260 6600 i slide ve enson yeni aldıgım lg optımıs black bu telefonlar içinde en kotusu kesinlile siemens mc60 dı kamerası kamera değil videosu video degıldi 6260 da yaklasık 5 yıl kullamdım doner kapaklı zamanın klas telefonlarından bırıydı hey gidi gunler hey
  • Panasonic GD90
  • nokia 8890 nasıl unutulur ya en karizma telefondu
  • Nokia 5110

• aslında teknolojinin çok da ilerlemediğini görüyorum ... 8-9 sene önce fotoğraf çeken mp3 dinleten internete girmemize yarayan telefonlar vardı. Sadece hız arttı çözünürlük arttı. yani 8 sene boyunca hayatımızı çok fazla değiştirecek bi teknoloji gelmedi.

• T28 ve 6600'ı görünce gözlerim doldu.

Motorola d520 Türkiye'de ilk dönemde en çok satan telefonlardan biri belki, o da olabilirdi listede.

98'de lise hazırlıktayken, haftasonu özel dersine babamın d520'yi götürmüştüm, sesini kapatmayı başaramamıştım ve tam ders içerisinde annem aramıştı. Çok utanmıştım. (:

Harika video için teşekkürler @Speed-Step.

• Zaman çabuk geçmiş gerçekten. Şanslıyım ki birçok telefonu kullandım o dönemde çıkar çıkmaz.

Ericssson GH688'i göremedim A1018...

Birde Panasonic'in ekran ışığını değiştirebildiğimiz hemde ilk polifonik melodiye sahip telefonu vardı o dönemde. Onuda görmek isterdik Varmı hatırlayan panasonic'in o telefonunu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -gg- -- 15 Ocak 2013; 10:19:09 >
  • Eskiden almak isteyip alamadığım telefonları hatırladım. Teşekkürler.

• sorması ayıpda nokia 5110 nerede !! bence zamanının en popüler telefonu idi...

• ilk telefonum 7110

sony Z 5 vardı muhteşem birşeydi, karizmanın dibi
  • Nokıa 3310, 5210 lastikli dışı düşsede bişey olmazdı, 5110 u anmamak olmaz. Ama benim için en iyi telefon 6600 dı tabiki. Ayrıca n73 de harika telefondu
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.