Şimdi Ara

Efsane Telefonlar 'Gelmiş geçmiş en unutulmaz 10 telefon' video (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
16
Favori
32.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunu bekliyordum nostalji diye bir bölüm açılırsa güzel olur eski teknolojileri o zamanki ortama göre tanıtımı yapılma

• siz telefonları hatırlayamadınız ne günlerdi diye..ben videoyu izleyemedim 10 tl lik internetle..evet gerçekten ne günler 21.yüzyılda
  • mükemmel olmuş elinize sağlık :) yıllardır teknolojiyi uzaktan seyderdim aşırı keyifduyardım ama artık ulaşıyorum nedense eski hazzı alamıyorum.. keşke sizin kadar deneyimli olup bu site için bir çalışan olabilsem :) ulaşmaktan kullanmaktan çok tanıtmak bilgivermek daha keyifli

• 3210 :D

• Efsaneler arasında T39 ve SE k700i yi beklerdim k700 i 2004 ün en iyi telefonu
  • listenin içinde 8110'da olmalıydı bence. arkadaşımın babasında vardı 8110 çocukken hayranlık duyuyorduk bu telefona.
    Bir de ilk telefonum panasonic gd90 var ki onunda gönlümde ayrı bir yeri var. Gurbetçi bir akrabam hediye etmişti bana, ekran ışığı birkaç renkli tonda yanabiliyoru. GD90'ım çalındığında gerçekten çok üzülmüştüm.

• Efsaneleri anlatılıyor ve Ericsson SGH688 yok, Motorola Startek, Timeport yok, Nokia 6110 yok, Sony Ericsson t610 yok. bence anlatılanlar içinde sadece 3310 efsane onun dışında efsane göremedim...

• Nostalji oldu güzelde oldu (:
    Bu yeni video sunum tarzınız çok güzel olmuş sayın Mesut Çevik.

• K750i ve 5110'u da görmek isterdim şahsen.

• 3310 Üstüne Tanımam :ADsfa
  • sagemde olsaydı iyidi :) nede olsa ilk polifonik melodiyi öğreten telefon :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar Merhaba,

Listeyi yaparken daha çok özlem duyulan ve alındığı zaman sevinçten havalara uçulan modelleri seçmeye çalıştım. Evet bir A1018 de klasiktir ama herkeste vardı ve açıkçası kullandığım üniversite yaşamım boyunca iyi ki bu telefona sahibim demedim. Bir an evvel kurtulmanın 3210 veya benzeri bir telefona geçmenin hayalleri içindeydim :D

Devamını bekliyoruz. Mesela 2005-2010 yılları arasındaki 10 efsane telefon.
  • benim için efsane siemens sx1'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlfredBorden -- 15 Ocak 2013; 12:48:48 >
  • motorolla v3 ü 2006 de ikinci el 230 tl ye almıştım şimdi 30 tl ye bulabilirsiniz 2 elini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EditörünSeçimi -- 15 Ocak 2013; 12:41:47 >
  • videoyu izledikten sonra aklıma çekmecemde duran arızalı t68i telefonum geldi. acaba tamir olur mu
  • benim ilkim t10 efsanem 6600 :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal1000

Favorim SX1 di 6600 dan tam 6 kat daha fazla video çekiyordu. (1 dakika) foto kalitesi daha iyiydi yanında gelen kulaklıkla saatlerce müzik dinledim ses yönünden de çok kaliteliydi.

400 mü 500 e mi ne almıştım 75 lirada 512 mb hafıza kartı almıştım. en iyi yönü sesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scania1905 -- 15 Ocak 2013; 15:32:30 >
  • hey gidi hey...
    sene 2003 3310 ilk telefonumdu.
    Sonra 2005'te 520tlye(paralel ithalat) k700iye ordan da 2008 de 350tlye w810i'ye geçiş yaptım.
    Hala kullanıyorum.
    6600ı ve sx1i iyi hatırlıyorum.Bunun yanı sıra razr da görüntü bakımından aklımda kalanlardandır.

• ilk telefonum t628 idi hatta cebimdeki para yetmedi 5 günlük çek kesmiştim :)
  • ilk telefonum gh688'di ama benim için efsane sony ericsson w810i'dir. o günün şartlarında ses, kamera ve dizayn olarak rakipsizdi, 4 yıl hunharca devamlı kullandım, en ufak arızası olmadı. 4 kere betona düşürdüm, 1 kere de ağustos sıcağında güneş altında saatlerce unuttum, 1 saat kadar ekranı sapıttı ama o da sonra düzeldi yani her türlü testten geçti.
    belki 15 tane telefonum oldu, aldım sattım ama bu bahsettiğim 2 telefonumu da halen saklıyorum asla satmam.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.