Şimdi Ara

Efsane Telefonlar 'Gelmiş geçmiş en unutulmaz 10 telefon' video (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
16
Favori
32.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk telefonum 3210' du akabinde 3315 geldi sonralarında 6610' da kullandım gercekten guzeldı. 4 yıl once kullandıgım 7610 um vardı, fazla zorlamadan dolyı beynı gıtmıstı tamırcı telefonun fıyatında para istemişti hiç unutmam. şimdilerde ise Galaxy S kullanıcısıyım. ilklerin tadı başkadır..

• Nostaljik çok güzel bir calisma olmuş tebrikler...

5110 ilk telefonumdu ise yeni başlamıştım, ama T28 sahibi oldugumdaki heyecanımı su an bile hatirlayabiliyorum. Geçenlerde cekmeceleri karıştırırken kılıfını buldum, ne günlerdi gerçekten...

Ayrıca elimde çalışır vaziyette 3310 var, meraklısına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zcnyldz -- 15 Ocak 2013; 0:09:48 >
  • Ah be nokia. Yazık ettin kendine. Keşke bundan 10 yıl sonra da yine efsane olacak nokiları görebilseydik. O efsane unutulmaz zamanın süper özellikli telefonlarını ilk nokiada tanımıştım şimdi Nasıl oldu da bu kadar geride kalabildiler hala şaşıyorum.
    Sanki bilerek çekilmiş gibi. Neyseki tutunma çabaları başladı bari.

İnşallah ileride de nokiaları anlarız böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T28'in mavisini alanlar T10'la karıştırıyor olmasınlar . Hatırladığım kadarıyla T28'in mavisi yoktu.

• 688 ilk telefonumdu ve hatirkadigim kadariyla ilk 100 kisilik telefona rehber kayit ozelligi vardi

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

quote:

Orijinalden alıntı: VincentCorleone

ilk telefonum hala duruyo ama kullanmıyorum
    Efsane Telefonlar 'Gelmiş geçmiş en unutulmaz 10 telefon' video

Çalışıyor mu?

evet çalışıyordu en son bıraktığımda baya oldu açmayalı geçen çekmeceyi karıştırırken gördüm bende.

• Mesut Çevik i tebrik ediyorum video çok güzel hazırlanmış elinize sağlık:-)

• benim ilk telefonum 3310 ve hala duruyor uzun süredir kullanılmadığı için belki bataryası bozulmuştur bunun dışında bir sorunu yok :)

bir defa dereye düşürmüştüm çıkartıp biraz kuruttum hiç bir şey olmamış gibi çalışmıştı :)

gerçi bende telefon teknolojinde pek bir ilerleme yok şimdiki telefonumu söylesem herkes güler o nedenle söylemeyeyim

konu boşuna açılmış çünkü bende bir ilerleme yok zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuri229

ericsoon A1018 efsane

Şimdi almaya kalksan ruhsatsız vermezler:)
    Namı diyer takoz. Hey gidi günler...

• quote:Orijinalden alıntı: Speed-Step
    İlk cep telefonunun piyasaya sürülüşü üzerinden tam 30 sene geçti. Bu cihazların bir insan ömrünün yarısı kadar bile olmayan sürede yaşadıkları değişim ise ön görülemeyecek kadar büyük oldu. Bu videomuzda akıllı telefonlara kadar gelinen süreçte iz bırakan, akıllardan hiç çıkmayan 10 telefonu bir araya getirdik. Alınmak istenen veya almak için uzun süre beklenen telefonlar arasında mutlaka sizde de iz bırakan bir model vardır diye düşünüyoruz.

Video çok güzel hazırlanmış fakat acilen diksiyonunuzu duzeltin. Haparlor nedir!!?? Hoparlör demek bu kadar mı zor?? Ve şu an hatırladayamadığım 3-4 kelime daha...

• v3 ün inceliğini ve lanet olası hello moto zil sesini hatırlayınca ibret aldım

• 3310 = TAŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 15 Ocak 2013; 1:04:07 >
  • İlk telefonum 5210 du su geçirmez olayı çok fenaydi denememistim ama olsun kapaklarının açılımı çok hostu birde Abi'm 6600 almıştı bir dünya oyun vardı sabah 5 te kalkıp oyun oynardim 7 ye kadar Abi'm ise giderken alırdı şirketten calmislardi telefonu ben ağlamıştım

• 3210
    3310
    ve 6600 efsanedir.

Hatta 6600'ı ilk aldığımda hafıza kartım olmadığı için ne yazık ki 4 saniyelik video kaydı yapıyordu. Hafıza kartı ve video yazılımına o zamanın parasıyla 65 lira vermiştim.

Sony Ericson T100 büyük bir eksiklik listede bence, çok büyük bir devrimdi yılına göre o telefon da.
  • yaa süper olmuş duygulanıyo insan resmen ah benim bir telefonum vardı 3300 nokia aşıktım be gunumuz telefonlarında olmayan radyodan mp3 kalitesinde kayıt yapıyodu :(( Mesut Bey harikasınız cidden bu siteye uğramadan uyuyamıyorum elinize sağlık =)

• uzaylı reklamıyla t28i favorim,
    ikinci.sırada kaplumbağalı bi reklam vardı dünyanın en küçük telefonu olan motorola
    3. de ilk göz ağrım, ilk oyunlu telefon 5110

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 15 Ocak 2013; 2:18:53 >
  • Cep telefonları içinde hala en karizma telefon v3'dür.
    Simens c55 i de unutmayalım arkadaşlar,ses kaydı vs.

• Su an teknolojinin dibine vurduk ama o donemde ki gibi reklamlarimiz yok, gercekten yaraticilikta sinir tanimamislar helal olsun.
  • Gazeteler 32 kupona ericson t10 veriyordu:(

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.