Şimdi Ara

Efsaneler Nokia projesine geri dönüyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tapmaz14

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk172

quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

O açılışta, "nokia connecting people" animasyonunu özledim..

Hindistan da Nokia nın pezevenk demek olduğunu biliyor musunuz?

Peki hocam Nokia çıktıktan sonra mı böyle demek olmuş yoksa çıkmadan öncede bu anlamadamiydi

Nokia, Finlandiya'da bir kasabadır. Aynı isimle bir de yanından dere akmaktadır. Firma olarak ise Nokian ismiyle ilk olarak duyurulmuştur, ilk üretimleri traktör lastiğidir. Sonrasında kağıt, peşinden kablo ve telekomünikasyon aletleri, vs. Sonunda da telefon üretmişlerdir. İlk GSM görüşmesini gerçekleştirmişlerdir.

• Hiç Android üretmemiş Nokia birden bire Android telefon üretip bu bizim amiral gemimiz diyerek fiyatını 2000 tl nin üzerinde tutarsa batar yine nedeni de insanlar Nokia nın yapacağı Androidli cihazları tanımıyor çıkar çıkmaz o paraları verip satın almaz bu durum aynı Huawei ve diğer Çinli firmalar ın ülkemize gelmesi gibi bir durum cihazlar çok iyi ancak alan yok çünkü tanınmıyor kimse riske girmek istemiyor şahsen ben almam çıkar çıkmaz Nokia yı ayrıca Nokia nın ilk günleri ni yakalaması çok zor artık samsung aldı yürüdü bence şimdinin Nokia samsung oldu Nokia eski günlerine çok zor döner artık elini taşın Altına koyması lazım yüksek donanımlı cihazları orta seviye fiyattan satıp başta kendini ispatlaması lazım öyle bir şey yapmaları da çok zor yani pek satış yapabileceklerini sanmıyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tapmaz14

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk172

quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

O açılışta, "nokia connecting people" animasyonunu özledim..

Hindistan da Nokia nın pezevenk demek olduğunu biliyor musunuz?

Peki hocam Nokia çıktıktan sonra mı böyle demek olmuş yoksa çıkmadan öncede bu anlamadamiydi

Connecting people muhabbetinden çıkmış Hacı, sonra da dile oturmuş. Gidiyor.

• beklediğim telefon: 41 mp androidli telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

beklediğim telefon: 41 mp androidli telefon.

41 olmasada samsung zoom ailesi ve huwaie p9 var.
    Zoomu düşünürsek tatmin eder ama cebinde kalasla gezersin.

Tabi bir androidli 1020 ye hayır demem
  • yıllarca nokia, tuş takımını değiştirip ekran ışığını değiştirip melodi ekleyerek telefon iteledi.30 dolar maliyeti olan telefonları 200 300 dolara yutturdu.Sonunda iflas etmesi süpriz olmadı.

• su haragi soylemem ladik nokia isil hakki yine Nokia sirketine ait ? NOKIA KENDI BU HAKKI TELEFON YAPSIN DIYE HDM SIRKETINE VERDI

• Nokia Apple gibi foxconn'a ürettirip satacak. isim hakkı falan hikaye eski Nokia yeni Nokia Technologies olarak devam edecekler.

• Nokia'nın pazardaki rekabet azmi beni hep heyecanlandırmıştı, bu seferde farklı bir şey ortaya koy ki pazar yine rekabet görsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawras

quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

beklediğim telefon: 41 mp androidli telefon.

41 olmasada samsung zoom ailesi ve huwaie p9 var.
    Zoomu düşünürsek tatmin eder ama cebinde kalasla gezersin.

Tabi bir androidli 1020 ye hayır demem

samsung un zoom serisi lumia 1020 yanında kötü kalıyor. p9 u bilmem ama o büyüklükte sensör kullanmıyorsa muhtemelen yine 1020 yanında zayıf kalır. sadece fotoğraf değil videodada efsane. video çekerken kayıpsız zoom yapıyordum. fotoğrafları yan uygulama ile 12mp çekiyordum. kendi 5mp dayatması ile ilgilenmedim. benim için efsanedir o kamera

• Pek bi carlık gösteremez.

• Nokia hatalarından ders çıkartmamışsa yükselse dahi yine dibi görecektir. Bu mesaj dursun alıntılarım ilerde.

• androidli bir 1020 ne güzel olurdu ki mutlaka olacaktır snapdragon 821 6gb ram ve 41 mp ile ortalığa dalabilirler
  • Nokia'da eğer birazcık akıl varsa başlangıçta ivmeyi yakalayabilmesi için tam bir fiyat performans cihazı çıkarır, piyasayı siler süpürür ondan sonra da premium cihazlarına adım atar

• Bakıyorum da Nokia'nın tekel olduğu zamanları özleyen epeyce insan var. Nokia teknolojinin gelişmesi önünde devasa bir engeldi, yıllarca aynı özellikteki telefonları itelemekten başka bir şey yapmadı. Symbian gibi bir işletim sistemi geliştiren ekibe ve o birime en az 100 milyon dolar ve bir o kadar da mobil işlemcilere bağlasaydı hala zirveye oynuyor olurdu ama geçti o iş. Umarım asla geri dönmez.

• muratkaya kullanıcısına yanıt
    Symbian Android gibi sandbox üzerine kurulmuş donanım sömüren bir sistem değildi. Cahil cahil konuşacağına Symbian'ın bu kadar geri kalmasının sebeplerini bir araştır. Nokia N97 gibi bir çöpü çıkarırken Samsung Cortex-A8 işlemcili Symbian yaptı. Symbian gerekli donanım desteği altında Android'in en basitinden 1 GHz'de yaptığı işi 720 MHz'de yapar. Artı düşük hızdan da pil tasarrufu sağlar. Bugün Symbian'ın 512 MB yapabildiği multitaskingi Android 2 GB RAM ile yapmaktan aciz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Symbian Android gibi sandbox üzerine kurulmuş donanım sömüren bir sistem değildi. Cahil cahil konuşacağına Symbian'ın bu kadar geri kalmasının sebeplerini bir araştır. Nokia N97 gibi bir çöpü çıkarırken Samsung Cortex-A8 işlemcili Symbian yaptı. Symbian gerekli donanım desteği altında Android'in en basitinden 1 GHz'de yaptığı işi 720 MHz'de yapar. Artı düşük hızdan da pil tasarrufu sağlar. Bugün Symbian'ın 512 MB yapabildiği multitaskingi Android 2 GB RAM ile yapmaktan aciz.

Hocam millete cahil cahil konuşma demişsin de sen daha beter konuşmuşsun

• 41 mp Pureview android gelirse saldiririm

• vala ne yalan söliyim eski nokia süperdi telefona hiçbişey olmazdı ..inşallah stabil güzel bir cihaz gelirde alırız

• Çok ilginçtir, Nokia Microsoft'a satıldı. Microsoft Nokia'yı satın aldı yani. Doğru mu? Ama bu finler en başarılı şirketlerinin peşini bırakmadılar, ne yaptılar ettiler isim hakkını geri aldılar? Şimdi de şirketi yeniden kuruyorlar?

E peki satılan ne oldu?

Bu nasıl iştir emenike.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.