Şimdi Ara

Efsaneler Ölmez Ps3 Fifa 14 Maç Yapalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum ps4 coğaldığından beri ps3 kullanıcılarıda azaldı.Adam gibi rakip bulmakta bir o kadar zorlaştı.Ya bana cok denk geliyor:oyunu başlatmayanmı dersin,2 gol yiyince oyundan kaçanmı dersin,full 99 la oynayıp yenılınce kufur edenmı dersın,ıkı calım yedıkten sonra habire kayarak oyun oynatmayanmı dersin ne kadar cirkeflik yapan varsa bana cok denk geliyor.Kendine güvenen,adam akıllı maç yapmak isteyen arkadaşlar burada birleşelim.
    Herkes psn ismini ve takımını yazssın buradan birbirimizi ekleyip dogru düzgün maçlar yapalım.cirkeflik yapanlarıda burada yazalım ki kimsenin oyunu zehir olmasın.

PSN İD: tanwater
    Takım : FC Bayern München

• Efsane dediğin Fifa14 mü kardeş? Efsane dediğin fifa 99, hadi yakın tarihte çarpışma motorunun yeni geldiği fifa 11'dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa34

Efsane dediğin Fifa14 mü kardeş? Efsane dediğin fifa 99, hadi yakın tarihte çarpışma motorunun yeni geldiği fifa 11'dir.
    Arkadaşım hem lafım gelişi yazılan birşey hemde fifa 15 in çıkmasıyla 14 ün dususe geçmesi amacıyla yazılan birseydir.illa muhalefet olmak için,birşeyler bildiğini ispatlamak için yazmayın arkadaşım.
  • Değişik misin nesin, ne muhalefet olucam kardeşim sana. Konu disindaki ergenlerle karistirma beni. Forum burasi, tabii yazicam düşüncelerimi konuya. Sen yenisin galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her sartta kavga etmeye ne merakliyiz. adam istegini belirtmis;

psn: rdmplt
    takim: FC Bayern

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.